3 Ocak 2011

Barcelona'ya Yeni Forma

Barcelona'nın klasik forması güzeldir ama yenilik lazım demiş Nike. Bu iki forma önerilmiş... Sağdaki forma, Inter'de olduğu gibi degrade (İki renk arası geçişlerin yumuşatılması). Soldaki forma hiç futbol forması gibi durmuyor... Görselleri yayınlayan El Mundo Deportivo...

13 yorum:

mre dedi ki...

Soldakinin renkler de tutmamış sanki? Sağdakinde radikal bir değişiklik yok. Bu arada iyi seneler herkese:)

Serkan Canıberk dedi ki...

soldaki ilk görüldüğünde berbat denilen ama birileri giyince "lan acaba" dedirtebilecek bir forma gibi. Bilemedim, kararsızım.

hammerfall dedi ki...

Sağdakini bu sene de giyiyor zaten Barça. Neymiş renk geçişleri yumuşatılmış. Ama oha artık Nike kandırmayın milleti be.

4numara dedi ki...

soldaki ingiltere 3. lig takımlarının forması gibi duruyor. bu renkler barça'ya ait değil.

Berkan Bağcı dedi ki...

Bu konu hakkındaki düşüncem: http://goo.gl/wXXw3

Selocan dedi ki...

Bu seneki forması uzun süredir giydikleri en güzel ve en doğru Barcelona forması. Bozmasınlar. Eğer illa bu 2'sinden biri yapılacaksa tabi ki sağdaki yapılsın. Şimdikinin makyajlı hali. Diğeri ise saçma sapan, Barcelona ile alakası olmayan bir forma.

psv dedi ki...

solda ki forma hayatımda gördüğüm en kötü forma tasarımı. nike gibi hastası olduğum bir firmadan, hastası olduğum takım için çok daha güzel işler bekliyorum.

gumgumok dedi ki...

Yorumlardan anladığım kadarıyla bir tek ben beğenmişim soldakini. Bence kısa boylu olup, arı gibi hareket edip pas yapan 'ince çubuklu formalılar' sahada çok daha hoş görünür. Tabi şu iğrenç katar vakfı reklamı fiyakayı bozmuş, o ayrı.

cesc dedi ki...

Bir Madridista olarak; Barça soldaki formayı giyerse çocuğumu keserim, öyle söyleyeyim. dfghdsa

answer dedi ki...

şuan ki forma cidden muhteşem hiç gerek yok hersene bunu çıkartsınlar hatta :)

Must. dedi ki...

Soldaki forma olmamış. Ama Barça zaten -pembe ve yeşilimsi- acayip renkte formaları da giydi ve hala da giyiyor. Oynadıkları futbol bizde narkoz etkisi yaptığı için formaya dikkat edemiyoruz bile. Bunu da giyseler aynısı olur.

Egé dedi ki...

Gerçekten soldaki forma; pijama ve Basel forması arasında gidip gelmiş. Hatta sadece gitmiş ya, rezalet.

Umut Pınar dedi ki...

Her takımın klasik formasını daha çok seviyorum.Bilmiyorum belki de bu durum biraz endüstriyel futbol karşıtlığından ötürü de olabilir.Aynı şeyi Barca'nın Katar gibi bir ülkeden petrol zengini şeyhlerin forma reklamı almasını da hoş karşılamıyorum.

http://umutlaliga.blogspot.com/