12 Kasım 2010

Serie A HD ve El Superclasico Spormax'de

İki güzel haber var. İkisi de Spormax kanalından. İtalya Serie A'yı HD olarak yayınlayacaklar artık. Bu hafta Juventus-Roma maçı ve Milano derbisi Spormax'te HD olarak yayınlanacak.
İkinci haber, El Superclasico. Arjantin liginin bu sezon Türkiye'de yayınlayan kanal yok ancak Spormax, River Plate-Boca Juniors derbisinin yayın hakkını satın aldı. El Superclasico öncesinde son 10 yılın derbilerinin yer aldığı bir program da var. Derbinin naklen yayını ise Salı gecesi 23:59'da başlıyor.

12 yorum:

Unknown dedi ki...

İnsanlar daha Digiturk'e laf ede dursun...

payne dedi ki...

Bir aşağıdaki postta superclassicoyu' pazar gecesine yazmışsınız, burada pazartesi gecesi diyor? Az önce ligtv'deki spiker ise salıyı çarşambaya bağlayan gece dedi =) bayagı kafam karıştı maçın günüyle ilgili

OutlaW50 dedi ki...

Italya ve ispanya ligi maclarini hdsmart hden'den hd kalitesinde yayinlayacaginin reklamini yapan ntv'ye de selam olsun, hadi seria'yi gectik te la liga maclarini da hden'den vermiyorlar, nba maclarini da anca final zamani hd izletirler yine. Benden baska alan enayi olmadi herhalde kimsenin bir tepkisine de rastlamadim

Fırat Naiboğlu dedi ki...

Boşta kalmasından iyidir gerçekten ama gene şifreli kanalda olması çoğu spor severi üzmüştür. Hoş hiç izleyememek vardı sonuçta bi şekilde izleme imkandı doğdu..

Ayrıca Digitürk'e laf etmekle çok haklılar bence çünkü tam kurnaz esnafı gibi davranıyolar fiyat konusunda ne kadar sıkı pazarlık yaparsan o kadar az rakam ödersin..

Jordi Metal dedi ki...

Bülent Hocam peki NTV neden bu sene Arjantin Ligini almadı. Bilginiz var mı?

aksilaz dedi ki...

Bir tane güzel maç verecekler diye Digiturk satışımı artacak. Boca-River maçı için kim receiver alır ki. Sporseverleri düşünen bu maçı şifresiz izletir di.

Adsız dedi ki...

Beşiktaş'da takım içinde Schuster'in altı oyuluyor gibi geliyor bana, direk bunla ilgili yorum yapmasanızda belki avrupada bu tarz yaşan olaylarla ilgili bir yazı yazabilirsiniz.

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Çağrı dedi ki...

Digiturk ilk defa bu sene aldığı parayı hak ediyor, tebrikler ...

BeJimnastiK dedi ki...

@aksilaz

maçı alıyorlar zira mevcut izleyeciyi ödüllendirmek istiyorlar. Kimsenin bu maç için dekoder almayacağının da farkındalardır herhalde. Adamlar gitti sana HD Serie A getirdi, sen hala sporsevere cart curt diyorsun.

necronomicon dedi ki...

trabzonspor üzerine bir yazının zamanı gelmedi mi?

nikolatesla dedi ki...

bulent agabey Hagi'nin manisa maci sonrasi konusmalariyla ilgili yazini sabirsizlikla bekliyorum