11 Kasım 2010

Santiago Bernabeu Hatırası

Santiago Bernabeu'yu gezmeye gittiğinde tribünlerden başlıyor, sahaya iniyor, yedek kulübesinde oturabiliyorsun, zemin elbette yasak. Oradan soyunma odaları, basın toplantılarının yapıldığı salon ve seni mağazaya çıkartıyorlar turun sonunda. Yukarıda müzeyi gezerken, kupalarla fotoğraf çektirebiliyorsun, bir de futbolcu ya da teknik adamla foto montaj var. Sol kolunu açıp poz veriyorsun, kız bedava diyor, yalan söylüyor.. Foto, tur fiyatı dahil diyor. Elinde numara ile mağazada foto bölümüne geldiğinde eh bu işin bir baskı maliyeti var tabii! Bir de mağaza turu. Real Madrid en kötüsünden 50 Euro'nu almayı başarıyor. Dün akşam Santiago Bernabeu'da Murcia ile oynanan kupa maçında Jose Mourinho'yu hakem sahadan attı. Bu ilk kez başına gelmiyor tabii Mourinho'nun. Maçın kalan bir saatini tribünde seyretti taraftarlar arasında. Fırsat bu fırsat tabii, arkadaş dayanmış fotoya. Bu bedava ama (!) Bak bizde olsa kesin hocaya akıl verilir, beraber onbir yapılır. Hocam, Lass'ı koyman lazım onbire, söyle bu Ronaldo'yu her gördüğü yerden vuruyor, Pepe'yi kes hocam takımdan vs...

11 yorum:

roland deschain of gilead dedi ki...

aynısı Turkuazoo akvaryumda da vardı...girişte köpekbalıklarıyla resminizi çekeceğiz bedava vs diyorlar, yeşil bir zeminin önünde resminizi çekiyorlar çıkışta resminizi almak 25 tl felan hem de 10x15 dandik resim ve hayatımda gördüğüm en kötü fotomontaj....su altında köpekbalıklarının arasında elinde montla sırıtarak duran ben

Adsız dedi ki...

bir gs-fb kupa maçı uzatmalarında, polis m. denizli'ye yaklaşarak "hoca a.güneş'i çıkar" demişti.

angelus1345 dedi ki...

İlk bölümde anlattıklarınızın hepsi Nou Camp'ta da mevcut. Camp Nou Experience adında bir paket(toplam 19€). Foto çeken elemanlar çekimin ücretsiz olduğiunu ve çıkışta bastırmak isterseniz onun ücretli olduğunu söylüyorlar.
Çıkmak için mağazadan mutlaka geçmeniz gerekiyor.
Saygılar.

umit dedi ki...

akıl vermekden ziyade türk tribünlerinde kavga çıkar kesin, akıl verene çıkışır hoca,
hoca akıllı ol,
sonra ver coşkuyu

AFO dedi ki...

Abi aynen, foto çekeceğime taktik verirdim hocaya. :)

cagliari42 dedi ki...

mustafa denizli'ye akıl veren, yabancı oyunculardan birisinin girmesini istiyordu. denizli de yabancı sınırlaması sebebiyle bu değişikliği yapamayacağını anlatıyordu. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyor tabi :) resmen açık oturum gibi karşılıklı konuşuyorlardı. sonrasında denizli anladı sanırım durumun abukluğunu, maça döndü.

Bozan dedi ki...

Mourinho bu, yaklaştırmaz yanına. Taktik maktik derken üstüne yürümeye başlar adamın. O arada "Hoca bu takıma karşı da full kadro çıkılır mı? Azcık yedekleri oynatsaydın, tırsma bu kadar" diyebilirsen dersin :)

http://vuvuzelacalcio.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

bu tip gezilerde ziyaretçilerin bu geziyi genelde hayatlarında bir defa yapacağı için bunun giderini göze alıyorsanız çokta takılacak bir şey olarak görmemek lazım. tabii benim tercihim nou campı gezmek olurdu.

Jose mourinho maçtan sonra şunları söyledi.

http://sokakfutbolu.blogspot.com/2010/11/jose-mourinhoyu-tribune-yollamak.html

haute_couture dedi ki...

maçı tribünden:) izleyen biri olarak mourinho'nun hakeme sadece laf atıp tekme tokat dalmamasına şaşırdım. sanırım uzun süredir izledigim en kotu hakemdi, dahası hatalı kararların cogu r.madrid aleyhineydi. aynı hakem bu kadar hatayı 3 buyuklerimizin stadında buyuk takımlar aleyhine yapsa sanırım oradan sag cıkamazdı.

Jordi Metal dedi ki...

Bence birde bu açıdan bakmak lazım Bülent Hocam :)

http://hakanbaysal.blogspot.com/2010/11/acetonun-yanls-tesbiti.html

ustunozgur dedi ki...

Fotografi cektirmek bedava, satin almak parali sadece ;)