12 Eylül 2010

Santiago Bernabeu'da Islıklar

Real Madrid'in kötünün ötesi bir taraftarı var. Şımarıklar... Her maç 5 olsun istiyorlar. Capello şampiyon yaparken oyunu beğenmemişler; karşılığında İtalya'nın parmağını görmüşlerdi. Mourinho'nun takımı da dün akşam kazanmasına rağmen ıslıklandı. Mourinho sabırlı. "Taraftar bilet alıp geliyor. Beni her zaman ıslıklayabilir. Ben ıslıklardan etkilenmem. Daha çok çalışır, işime bakarım" demiş maçtan sonra. Mourinho, Madrid'de 105 günü geride bıraktı. Çıktığı 40'ın üzerinde idmanda tam kadro çalıştığı idman sayısı 10. Santiago Bernabeu'ya gelenlerin umurunda değil tabii. Bir dünya para veriyorlar, Carvalho'nun golüyle kazanınca bozuluyorlar. Mesut dün akşam maçın en iyisi kabul ediliyor Madrid gazetelerinde. Mourinho güzel bir yorum yapmış hakkında: "Basit oynamak bir sanattır. Mesut Özil bunu iyi beceriyor"
***
Valencia dün akşam Racing Santander'i 1-0 ile geçerken Mehmet Topal 18'de yoktu. Banega sakatlandı. Bursaspor maçında yok. Sezon başında en iyi transfer Mehmet Topal diyen Valencia taraftarı da dönmüş. "Banega'nın yerine kim oynasın?" anketinde 3 aday arasında en az oyu alan Mehmet Topal. Taraftar, Tino Costa'yı istiyor.

14 yorum:

Haytaç dedi ki...

hahaha az kaldı kazan fokurduyor.. esas keyif, mourinho ağzını açmaya başlayınca çıkacak.. seviyorum bu adamı..

ps: twitterdan (@timblnt mourinho real madrid taraftarıyla ne zaman dalaşmaya başlayacak en çok merak ettiğim olay bu olacak.. elpais çevirisi çok iyi tşk.
7:40 PM Aug 24th via web in reply to timblnt)

Batuhan Güreş dedi ki...

mehmet topal'ı seneye hercules'te falan görebiliriz. gerçi hercules bile iyi takım olmuş trezeguet drenthe valdez falan. osasuna malaga olabilir..

solaristrip dedi ki...

Queiroz,Camacho,García Remon,Luxemburgo,Lopez Caro,Capello,Schuster,Ramos,Pellegrini,Mourinho isimlerini bile ardarda yazına insanın inanası gelmiyor.

Guinness Please dedi ki...

dün akşam türkiye-sırbistan maçında ispanyollarla yanyanaydık.. carvalhonun gol attığını duyduğunda "if carvalho scored, that means we r really bad" dedi :) adamlar defans gol atınca beğenmiyor cidden...

Unknown dedi ki...

Mourinho'nun taraftara gerekli cevabı verir.

Mehmet topal oynamasa bile hiç olmazsa farklı bir bakış açısına sahip olur.

Adsız dedi ki...

mehmet topal'in valencia'ya transfer olmasi avrupa futbolunda gorulmus en buyuk tesaduflerden birisi. kendisinin bank asya'da zor forma sansi bulacagini dusunuyorum. galatasaray mehmet topal'i valencia'ya, hem de 5 milyon euro'ya gonderen menajerlere fahri uyelik versin.

Adsız dedi ki...

2. maçta daha yuhalamak olmaz tabi de çok kötüydü real be!

nyksss dedi ki...

iki yıl önce mehmet topal'ın stoper bozması bir oyuncu olduğunu yazdığımızda bütün gsli arkadaşlar tarafından linç ediliyorduk bu blog sayfalarında.Bir futbolcunun ayağı iyi değilse ispanyada futbol oynaması neredeyse imkansız.Pas manyağı bir lig var ispanyada. topal napıyor ? sadece koşuyor adam markajı yapıyor.yetmez.

zaferturk dedi ki...

mehmetin kendini geliştirebileceğini düşünerek sevinmiştim ama pek forma giyebilecek gibi görünmüyor. korkum belli bir aşama kaydedemeden türkiyeye geri dönmesi. inşallah fırsat bulur ama zor...

mre dedi ki...

Eveeeeet Mehmet Topal'in 3. maçla birlikte biletini kesen "futbol ulemaları" çıkmış ortaya ben de nerede kaldılar diyordum. Biri Real Madrid taraftarına sabırsız mı demişti????

Yabancı dedi ki...

yae topal adam olmaz yae.

işte bu kadar. gerisi boş. kontratı bilmiyorum kaç senelik ama topal orada sonuna kadar kalacak ve siz o zaman da alkışlayacaksınız ya bu beni biraz kahrediyor.

süper lige fazla gelen bir oyun zekası var mehmet topalda. orada kondisyon ve fiziği toparlarsa kendisinden bir türk vieria oluşmasını bekliyorum açıkçası.

hmdvrk dedi ki...

Mehmet Topal gerçekten inatçı ve çalışkan bir futbolcu. Yeteneğinin el verdiği en üst seviyeye ulaşacaktır. Ama ispanya için yeterli olur mu bilinmez..

Çağrı dedi ki...

M.Topal'ı en iyi transfer olarak gören Valencia taraftarı değildir, incisözlük olarak bayağı bi manipüle etmiştik o anketi de =)

Emre dedi ki...

osasuna macinda higuain 3 tane net pozisyon kacirdi..mourinho ne yapsin..