23 Eylül 2010

Nihat Kahveci

Okuyup, izleyip de asabımın bozulmadığı bir açıklaması yok Celal Kolot'un. Radyospor'a konuşmuş. Türkiye'de teknik adamlar, futbolculara konuşma yasağı olduğundan meydan eski futbolculara, eski yöneticilere kaldı. Bunu yaz, yaz nereye kadar? Kolot, Nihat Kahveci'nin derbi performansı için "komik duruma düştü" demiş.
Nihat, Beşiktaş'a geldiği günden bu yana iyi değil. Bu sezon da iyi başlamadı. Derbide de iyi değildi. Nihat iyi oynar, kötü oynar, Nihat onbirde çıkar, kesik yer, sağ açıkta olur, olmaz, santrforda atar, kaçırır. Nihat, Beşiktaş'ta futbolu bırakır ya da gider bir başka takımda oynar. Hepsi olur, hayat bu... Peki Celal Kolot'un küstahlığı ne olacak? İnsan, Nihat gibi bir adamın kariyerine bakıp öyle konuşur... Nihat çıksa, "Sen kimsin?" dese ne olacak?

19 yorum:

İsim dedi ki...

Celal Kolot eski Beşiktaşlı yönetici değilmi?
Nihat komik duruma düşse bile bunu söylemek ne demek?
Amacı ne ki?

lancey dedi ki...

ama demez işte nihat,farklıdır bazı insanlardan.

DaesAgelmar dedi ki...

güzel bir yazı elinize sağlık

yoney dedi ki...

Aralarındaki fark da bu zaten. Celal Kolot isimli şahıs Nihat sayesinde adını duyurmaya çalışırken, Nihat'ı bütün Avrupa tanıyor,

zachpaulsen dedi ki...

esas komik duruma düşen celal kolot'un kendisi.
üslüp ve eleştriyi ifade etme biçimi kötü olunca işin aslı ortadan kayboluyor.
işin aslı Nihat adlığı paranın hakkını verecek futbolu oynamaması. yılda 3,5 milyon€ kazanıp bu futbol oynanmaz.
bu arada Nihat'ın kariyeri konusunda aklımda kalan bir tek 1 sezonluk Real Socieadad'daki o olağanüstü performansıtır. onun dışında birşey yaptı mı emin değilim.
Nihat bana hep 'overrated' bir oyuncu gibi gelmiştir.

Erdem dedi ki...

uslüp yanlış, ama nihat'tan da pek bi cacık olmayacak gibi duruyo

Unknown dedi ki...

Nihat'tan hala ne bekleniyor anlayabilmiş değilim!

bacon1903 dedi ki...

Aldığı para bu sene 2.5 milyon euro sanırım.Biz haksızlık mı ediyoruz aslında nihata tekrar seyrettikten sonra maçı en büyük eksiği savunma yanı gibi!!!!Nihatı kazanmamız lazım !!!(Bende en çok nihata kızanlardanım maç esnasında)

QuaresmA dedi ki...

Celal Kolot yanlış birşey dememiş ki.

Bence Kolot esas olarak üslubu yüzünden sevilmiyor - ki aslında futboldan bir yönetici ortalamasının üzerinde anladığını düşünürüm hep. Döneminde yaptığı, yapmaya çalıştığı ama Ertuğrul Sağlam'ın veto ettiği transferler falan ekseriyetle iyi ve düşük maliyetliydi.

Bence önyargı oluşmuş Kolot açıklamalarına karşı. Tamamıyla kendi hatası olmasa da Nihat gerçekten de komik duruma düştü ve düşüyor bu aralar..

Unknown dedi ki...

Nihatta artik kendisine bir gelsin.

Mat and Berenice dedi ki...

Nihat overrated diyen arkadaşların istatistiklerden haberi yok galiba.

Nihat'ın başını sakatlıklar yakmıştır. Villareal'de 2007-2008 sezonunda 20 civarı golü var bu adamın.Ondan sonra da sakatlık geldi zaten.

Şu anki halinin nedenini ise çok fazla baskıya bağlıyorum. Üzerinde "başarılı olamlıyım" yükü var. Halbuki rahat olsa tekrardan Türkiye'nin en iyi forveti olduğunu kanıtlayabilir.

jeankier dedi ki...

aldığı para 3,5 mio€, kimse bana klübün evladı hikayesi anlatmasın, bu parayı bu adama vermez. tamam zorla verilmiyor ama kötü performans gösterildiğinde de bir zahmet eleştirebilelim?.. kimse kusura bakmasın düştüğü durumu buraya yazsam site kapatılır herhalde. nihatı eleştirebilmek için beşiktaş efsanesi mi olmak gerekli? işin kötü tarafı, kötü oynadığının farkında değil gibi, ıslıklanırken, oyundan çıkarken bir alaycı tavır içerisinde.. siz kimsiniz de beni eleştiriyorsunuz der gibi.. yok öyle ala..

TyLeRdUrDeN dedi ki...

selam beyler ben celal kolot soruları alayım..

Unknown dedi ki...

Nihat'a overrated diyenler su sayfaya bakabilir: http://bit.ly/bbxlXa

İspanyada verilen Don Balon Award'da yabancı oyuncu kategorisinde 2002'de Nihat en iyi oyuncu seçilmişti. Diğer yıllarda ise Ronaldo, Rivaldo, Figo, Zidane, Ronaldinho, Messi, Aguero. Aralarında da Nihat.

GÜRAY İŞDAŞ dedi ki...

Bence Celal Kolot da değil sorun.Celal Kolat ve Hakan Bilal Kutlualp gibi kerametinden menkul adamlara devamlı mikrofon uzatan,sayfalarda yer açan medyada.Diyeceksiniz ki ''yine mi medya suçlu''tabi ki medya genelde suçlu değil ama böyle özel durumları da var demek istiyorum.Sadece bir süre hasbelkader büyük takımlşarda yöneticilik yapmış diye devamlı bunları spor gündeminde tutmanın,spora ne faydası olabilir ki?

Jordi Metal dedi ki...

Sergen de zamanında futbol fakiri bir yöneticiye gider yapmıştı gerisi malum :)

natgeo dedi ki...

maçı beşiktaşlılara yakın yerde fenerli arkadaşımla izledik. ikinci yarı bjk bizim bulunduğumuz kaleye hücum yapmaya başlayınca çok şaşırdık nihat takımda varmış dedik. stadta değişen oyuncular düzenli olarak anons edildiği halde nihat ikinci
yarı oyuna girdi sandık. yok böyle bir futbol ya da futbolcu ya da olmaz olsun böyle bir futbolcu. kariyerse evine gitsin eski maçlarını seyretsin. gs ya da fb taraftarı olsam nihat'a sahip çıkın 90 dakika oyundan çıkarmayın derim ama ben beşiktaşlıyım ve nihat'a verilen paraya ve oyunda tutulmasına gerçekten üzülüyorum.

tofi dedi ki...

ben nihata neden taktılar anlamadım, maça gittim, ekran başında herkes topun oynandığı yeri görüyor, kalan yerleri göremiyor, nihat fazlaca depar attı, savunmasına da yardıma koştu, 90. dk da bile hatta. hoca, sağ açık gibi görev verdi, herkes supermiydi de nihat kötüydü...zaten nihat her zaman yetenekleri kısıtlı biriydi, ve iyi bir deplasman oyuncusu, real sociedad'da tarihinin belki de en iyi jenerasyonunu yakalamış takımın forvetiydi. yanında tecrubeli kovacevic, sağda lopez rekarte-karpin, arkasında şu an real madrid'e kadar yükselmiş xabi alonso- aramburu, soldakini unuttum ama raket gibi sol ayaklı, kıvırcık saçlı... zaten sırtı dönuk oynayamaz, yüzü donükken de bir o kadar etkiliydi. kötü söz sahibine aittir, celal kolot reklam yapmış kanımca.

Adem Saygı dedi ki...

Hırs-sızın hiçmi suçu yok arkadaşlar?Komik duruma düşmek,değersiz duruma düşmekten daha kötü değildir.