24 Eylül 2010

Messi Gelmezse...

Bu kadarına da pes derler ya. İşte ondan. Arjantin Milli Takımı, Japonya ile hazırlık maçı oynayacak. 8 Ekim'de oynanacak olan karşılaşma için Arjantin Milli Takımı aday kadrosu açıklandı. Sakat Messi de kadroda var. Oynamayacağı kesin ama kadroda olması gerekiyor. Sebebi para. Japonlar, Messi'yi getirmezseniz 200 bin dolar eksik öderiz demişler. Bu iş tam bir sirke döndü. Sakat Messi, Japonya'ya gidecek, havaalanında hayranları çığlık atacak. Arjantin de 200 bin dolardan olmayacak... Barcelona Başkanı da çıksın "Neyse parası, biz veririz" desin...

11 yorum:

Trevor Belmnod dedi ki...

"modern kölelik"

Pamukk dedi ki...

200bin doları barca öder göndermes messiyi

SirEvo dedi ki...

Şu kalecinin sakat sakat oynaması, maç sırasında ağlaması olayından sonra bunu okumak iyice sinir etti. Saçmalamaya başladılar iyice.

Art Vandelay dedi ki...

Messi 8 Ekim'e kadar iyileşir bence. 2 hafta var. E oynamaz ama bi tur atıp gelir. Çok abuk bir şey yok bence. Sakat olmasa oynayacaktı.Şimdi oynamayacak ama takımla birlikte olacak.
Türkiye'de Sabri'yi sakatlıktan çıktıktan 2 gün sonra milli maç oynatanlar varken kimse çıkıp 2 kelam etmedi mesela..
Günümüzde bu durumlar çok abes değil bence. Gider bi tur atıp gelir.

MadLover dedi ki...

ağlayan palyaço olmuş bizim messi

Léon dedi ki...

Art Vandelay güzel noktaya temas etmiş. Bir oyuncu Japonya'yı gezsin, hayranları onu görebilsin diye ülkesine 200 bin dolar para verilmesi değildir modern kölelik, sırf mevzudan Gökhan Zan'ı milli takıma çağıracak kadar bihaber bir adam çağırdı diye, vatan haini damgası yememek için, sakat sakat bir saat boyunca futbol oynamaaktır.

gumgumok dedi ki...

George Orwell'in bir sözü geldi aklıma: "Spor, savaştan ateş etmeyi çıkarınca kalan şeydir". Bu sözü saçma bulurdum. Fakat nasıl ki birçok savaşta kazanmak için her şey mübah kabul ediliyorsa, sporda da -şimdilik futbolda- böyle olmaya başladı. Tabi burda kazanmaktan kasıt, maç kazanmak değil. Yeşil bişeyler kazanmak.

serdark dedi ki...

200 bin dolar para mi lan it! diyesi geliyo insanin..bu arjantin'de baya pacozmus o zaman..

mrt dedi ki...

Barca nın tarihinin en büyük borcuna ulastıgını duymustum acaba bu dogrumu arkadaslar?
Eger ki böyleyse nasıl olurda dunyanin en populer ve su sıralar en basarılı takımı bu kadar borca giriyor acıklayacak biri olursa cok sevinirim...

Unknown dedi ki...

futbol gittikce degisiyor.

Unknown dedi ki...

Önceden gladyatörler vardı.Modern köle olarak şimdi de futbolcular.Ayrıca mevzu olan para da 200000 dolar barcelona ve arjantin için büyük bir para değil bence.