5 Haziran 2010

Robben de Gitti!

Bu kadarı da artık sinir bozucu! O yok, bu yok kim seyredeceğiz arkadaş? Ballack, Drogba, Pirlo, ve Obi Mikel'den sonra Robben de sakatlandı. Hollanda'nın Macaristan'a 6 attığı maçın son 5 dakikasına girilirken yerde kalmış. Kafileyle birlikte Güney Afrika'ya gitmiyor. Dizindeki sakatlığın netleşebilmesi için böyle durumlarda 48 saat beklenir ödemin geçmesi için. İkinci MR da net sonucu verir. Pek umutlu konuşmuyorlar. En kritik adamlar bunlar. Robben'siz Hollanda mı olur ya!

33 yorum:

MadLover dedi ki...

messi falan sakatlanırsa turnuvayı ilerleyen donemlere ertelerler artık (:

yok artık leBron james dedi ki...

milli kadroda yer alan herkes kendini göstermeye gittiğine göre bu turnuva belki başka hikayeler çıkarır.kendi yıldızlarını yaratır.

Ku.Ba dedi ki...

Mac bileti alanlar, sirf dunya kupasi icin parasina kiyip pahali televizyon alanlar tazminat davasi acmali buna. Sacmalamis resmen. Akilli olsun, valizini hazirlasin.

MizahiGeveze dedi ki...

Haydaaaaa....Resmen çöktüm koltuğun başında..Hem Robben hem de bir hollanda taraftarı olarak bitirdiler beni.Olamaz böyle birşey ya...

orkun dedi ki...

Bir bok var bu Dünya Kupası üzerinde! Fildişi'de Drogba Hollanda'da Robben mi olur be!

ultras/Movement dedi ki...

Dünya Kupası ile ilgili planlarımı değiştiriyorum arkadaş... Gideyim Trakyamın yeşil ormanlarında kamp yapmaya bu sıcakta...
Biz ne seyredeceğiz yahu...
Kim kaldı ki?

Emilio Santos dedi ki...

Çok afedersiniz ancak hay aq demek istiyorum.

Yancı Pele dedi ki...

Dünya kupasına 1 hafta kala artislik peşinde koşmayacaksın sevgili Robben.. Çapraza topuk pası atmak iyi hoş ama en ufak hatada maalesef kalıyorsun yerde.

Sensiz Hollanda'nın tat vermeyeceği açık, yazık ettin hem kendine, hem ülkene hemde bizlere.

robinho32 dedi ki...

ya yemin ederim Dünya kupası için tüm hevesim zevkim kaçtı ya ne güzel Hollandayı destekliyecektim ben ):

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Bu tarz kupaların benim için en büyük anlamı, hatta futbolun sevmemin en önemli sebeplerinden biri şu tarz adamları izleme fırsatı. Drogba, Pirlo, Robben... Olmadı Xavi, Iniesta, Messi ve Ronaldo'da sakatlansın, tv açmayayım 1 ay.

unknown dedi ki...

Fos geçicek bir dünya kupası bizleri bekliyor..

lion's advocate dedi ki...

benim de moralim bozuldu. hollanda'yı desteklediğimden değil. topa can veren adamlar bunlar...

Edebali dedi ki...

Belki böyle yıldızların sakatlanması onların yerine oynayan oyuncuları keşfetmemizi sağlar. Bu Dünya Kupası da dünya futbolunda böyle hatırlanır. :)

Ihsahn dedi ki...

2010 dünya basketbol şampiyonası'na da sakatlanan veya yorgun olduğunu söyleyen yıldız oyuncuların gelememesi damgasını vurdu şimdiden. Sanki bu tür turnuvalara verilen önem azalıyor mu (en azından futbolcular açısından) yoksa bana mı öyle geliyor? Hani normalde böyle sakatlıkları pek takmaz bu futbolcular ama para aldıkları kulüpte oynamak daha tatlı geliyor sanki.

MaitzeL dedi ki...

Dünya Kupası'nı yaşımdan ötürü fiilen sadece 3 kez, genel olarak 5 kez gördüm. (Fazla kasmayayım, yaşım 21 :))

Her ne hikmetse bu Dünya Kupası ben de hiç coşku uyandırmadı. Halbuki 2006'yı çok büyük bir merakla takip etmiştim. Bu durumun sebebi direk sebebi şu diyemesem de, sanırım pek çok detay beni etkiledi:
Birincisi en çok izlemeyi sevdiğim takım Brezilya eleme maçlarında oyunuyla beni kaç kez uyuttu, zaten geç vakit oluyordu Türkiye saati ile bir de kötü futbolları, Dunga'nın Brezilya'yı "Yetenekli Yunanistan"a çevirmesi çok canımı sıktı. İkinci olarak Türkiye'nin yokluğu epey etkiledi tabi. Halbuki turnuvada gene çok güzel bir heyecan yaşatabilirlerdi bize. Üçüncü olarak, sizin de dediğiniz gibi en önemli takımların en önemli oyuncuları sakatlandı. Son olarak Dünya'da pozitif futbol oynayan milli takım sayıları da sanırım pek kalmadı. Fransa yıllardır aynı, İtalya'da tad yok, Arjantin desen eleme grubunda zevksizliğin doruklarına ulaştı birçok maçta. (Ancak kendilerinden Dünya Kupası'nda bir beklentim var, o forvetleri görünce artık bir şeyler olur diyorum.) İngiltere'de keza tekrar zevksiz futbola dönüş yaptı, Almanya'dan hala bir ümidim var, gerçekten istedikleri zaman tempolu oynayabiliyorlar, aynı şekilde Hollanda'da izlemek istediğim bir diğer takım. İspanya, herkesin şampiyon adayı; şahsen ben pek ümitli değilim. Oynadıkları son maçlarda eski görüntülerinden bir hayli uzaklar. Portekiz desen, adı var tadı yok bir başka takım daha, Ronaldo ağırlığını koyarsa belki bizlere güzel bir futbol izletebilirler diye düşünüyorum. Sanırım bir de beni etkileyen Dünya Kupası'nın Güney Afrika'da yapılışı oldu. Umarım o ismini hatırlayamadığım garip çalgıları öttürmezler, sırf bu detay bile bana itici geliyor.

Bu arada Bülent Bey Dünya Kupası'nda sizlerden de güzel anketler bekliyorum, artık bir hediye de ben alayım ya. :) Unutmadan, yorumlarınızı lütfen eksik etmeyin, sayenizde futbolu daha çok seviyorum, katkınız büyük. İyi günler...

raul #7 dedi ki...

haydaaa!! noluyo yaw

kidfromleeds dedi ki...

olmaz.

mre dedi ki...

işte bu olmadı. drogba'ya üzülmüştüm o kadroda ne yapacağını merak ettiğimden ama bu fazla oldu. zaten sempati duyduğum takım, bir de en kritik adamını kaybettiler. gittikçe sıradan adamlara kalıyor sahne.

Unknown dedi ki...

Dunya Basketbol Sampiyonasi'na dondu.. Biri isteyerek biri istemeyerek yildizsiz kaldi..

Kufe Emiri dedi ki...

klasik bir laf olacak. katılamayan adamlardan bir takım kursak baya iş yapar turnuvada :))

Anıl Can Yıldırım dedi ki...

resmen A2 Dünya Kupasına doğru gidiyo hazırlık maçı yapmasınlar artık hazırlanmadan gelsinler yeterki gelsinler ya da turnuvayı önümüzdeki seneye ertelesinler =)

Rado dedi ki...

Bir yorumda belirtilmiş ama belki tam olarak anlaşılmamıştır tekrarlamakta yarar var. Robben 86. dakikada çok gereksiz bir topuk pası atmaya çalışırken kendi kendini sakatladı.

benden bu kadar dedi ki...

ilk yorum çok güzel.

WTF dedi ki...

son şakasını yaptı... bu sefer güldürmedi

yenal dedi ki...

drogba, pirlo, ferdinand şimdi de robben. ne zaman açsam cenaze haberi gibi. artık korkuyorum bu sayfayı okumaya...

Halim dedi ki...

sira messi, torres ve çakma ronaldo da

admin dedi ki...

Abi Rıdvan Dilmen Sabah gazetesine transfer olmuş diyorlar doğru mu?

Anıl dedi ki...

Hiç dert etmiyorum. Dünya Kupaları sürekli kendi yıldızlarını yaratıyor zaten. Benim için önemli olan bu.

Unknown dedi ki...

6'lık olmuş maçta yutuba video vericem diye zorla topuk pası yapmak da nasıl bir profesyonellikmiş. akılsız.

Murat dedi ki...

robben iyi bir futbolcu olmasına rağmen ben onun top sürüşünden falan zevk alamıyordum, iyi oldu diyemeyeceğim tabi fakat pirlo kadar üzülmedim ne diyeyim. hadi messi, gözünü seveyim...

kidfromleeds dedi ki...

hollandanin en onemli adami bence sneijderdir ayrica...

mrt dedi ki...

Robenin sakatlığı çok önemli değilmiş dünya kupasında oynayacakmış arkadaşlar.

Kaynak : Ntvspor

mrt dedi ki...

Drogba ameliyat olup takıma katılmış.
Kaynak : Ntv