20 Mayıs 2010

Sofiane Feghouli

Şimdi David Villa gibi adamı sattığının ertesi günü bu transferi açıklarsan, taraftar elbette ki tatmin olmaz. Valencia kabuk değiştirmeye devam ediyor ve görünen o ki herşey planlı programlı yürüyor. Mehmet Topal'ın hikayesi bir post aşağıda. Minik bir not düşeyim. Galatasaray ile masaya oturmadan Valencia nasıl Topal ile anlaşır soruları gelmiş yazdıklarım üzerine. Neden anlaşmasın diyorum ben de. İmzalattıkları resmi sözleşme değil ki, adama ön protokol ile garanti veriyor, karşılığında söz alıyorlar. Mehmet Topal ve Ricardo Costa'dan sonra 3. imzayı Sofiane Feghouli'ye imza attılar. Küme düşen Grenoble'dan bedelsiz gelen Fransız orta saha 2 yıl önce üstüne çok yazılıp çizilen ancak beklenen çıkışı yapamayan "Yeni Zidane"lardan. Sadece 20 yaşında ve Valencia 5 kuruş bonservis ödemedi. Göle bir maya çalacaklar. Bir de tutarsa?

15 yorum:

Adsız dedi ki...

Valencia güç kaybetti. Villa ne pahasına olursa olsun satılmayacaktı. Gene de bir Türk taraftarı olarak Mehmet Topal transferi nedeniyle Valencia'yı can-ı gönülden destekliyorum.
http://calciodipunizione.blogspot.com/

nebilim dedi ki...

feghouli FM 2010'un yıldızlarından...ama gerçekte nasıl çıkar bilinmez. Gerçi Topal da FM de oldukça başarılı, yoksa...

ihk dedi ki...

valencia'nın yaptığı çok mantıklı. la liga'nın şu anki haliyle değil şampiyonluk ikinci olmak bile hayal. dördüncü sevilla'ya da 8/ puan fark attılar. bu durumda hedefi şampiyonlar ligi'ne gidebilmek olan daha ucuz bir kadro kurmak borçları eritmenin en kolay yolu. villa'yı o paraya sattıktan sonra seneye yine üçüncü olurlarsa kimse şaşırmasın.

serbestvurus dedi ki...

galatasarayın yolundan gidiyor. genç yetenekli ve bonservisi elinde olan genç futbolcular.

CT dedi ki...

Hazir Villa gitmisken birde Guiza'yi aliverseler, mis gibi.. alan memnun satan memnun olsa :)

Sinan Çakmak dedi ki...

valencia'nın aldıkları ya 5 sene sonranın villa, silva gibi adamları olacak ya da ellerinde patlayacak..
riskli iş yaptıkları

Horace Dearly dedi ki...

Tutarsa Feghouli, tutmazsa Ciguli

Spooky dedi ki...

Bu Ricardo Costa'nın menejeri kim bilmiyorum eminim Galatasray'la da çalışıyorlardır Neill'i almak çok daha iyi oldu ama bu menejerleri de kutlamak lazım adamı sürekli pazarlıyorlar. Meira da böyleydi..

Fotballmanager10 dedi ki...

emery'i da baya sarmış fm10 belliki:)

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

Galatasaray ile masaya oturmadan Valencia nasıl Topal ile anlaşır soruları gelmiş yazdıklarım üzerine..

peki ali turanla anlaşıp kayserisporla anlaşmamak oluyor mu :)

PredictableChaos dedi ki...

feghouliyi gorunce hemen yorumlara bakmak istedim acaba FM cilerden biri yorum yaparmı die, gerçekten de yapmışlar :)
beşiktaşa almıştım onu sonra lyona sonra da Real Madrid e gitti. çıplak gözle aux maçlarında izleyebildim,gerçekten hızlı bir oyuncu ama oyundan kopunca da feci kopuyori,aux maçında da boyle olmuştu ama diğer maçında bütün takımı tek başına topladı geri geldi top aldı pas yaptı o yaşına ragmen 33 yaşında ki sol beklerine nereye topu atması gerektiğini işaret ettiğinde oldu bu demiştim ki biraz subjektif te izliyordum dogrusu...
bakıp göriciiiz..

FandR dedi ki...

@cengizhan

Ali Turan sözlesmesinin son 6 ayında bulundugundan dolayı istedigi takim ile gorusur, hatta gelecek sezon icin sözleşme imzalar. Mehmet Topal'ın Galatasaray ile olan sözleşmesinin bitmesine ise bildiğim kadarı ile 3 yıl vardı. Aynı durumda değiller.

Ha Mehmet Topal'ın Valencia'ya önceden attıgı imzanın Galatasaray açısından bir agırlıgı yok, o ayrı. Ancak, bu adam gitmeyi kafasına koymus, performansı düşmeden (daha ne kadar düşecekse) satalım diye düşünmelerine sebep olabilir.

Vesh dedi ki...

İzlediğim kadarıyla Feghouli'nin maça konsantrasyonu pamuk ipliğine bağlı.İşler iyi giderken de kötü giderken de en göze batan adam.Vizyonu iyi sahanın neresinde kim var iyi biliyor,öyle gerrard gibi menzili,sert ve yüksek paslar atabilen bi yapısı yok daha çok kısa mesafeli ara toplar atarak forvetini kaleciyle karşı karşıya bırakmaya çalışan bi yapısı var.Hep dikine düşünüyor ki bu bence iyi bişey.Grenoble'de batan geminin en değerli malıydı ve orada bile işler sıkıntıdayken sazı eline alamamıştı,Valencia'da rotasyonda kendisini kalıcı kılabilir mi izleyip görücez.FM'de de bir maç var bir maç yok.Var dediğim de rating'i 7 küsürse yani,fazla bişey değil.

Unknown dedi ki...

kuralı saçma buluyorum biraz, kölelik gibi geliyor o yüzden öğrenmek için soruyorum. sözleşmesinin bitmesine 6 aydan uzun bir süre olan oyuncunun, başka bir kulüple görüşmesi direk yasak değil mi ? önprotokol de olsa bu, böyle değil mi ?

EZLN dedi ki...

Feghouli sakatlik gecirmese Grenoble gibi ikinci sinif bir takimdan Valencia'dan bile daha güclü bir takima direk gecis yapabilirdi.

Nasri'ye falan eger büyük usta'nin yeni versiyonu denildiyse...Feghouli icin söylenmesi bence daha mantikli olur.

Kesinlikle büyük isler yapacak Mestalla'da.