30 Mayıs 2010

Jimmy Jump

Eurovison'da İspanya'nın sahnesini basan Katalan Jimmy Jump (Jaume Marquet Cuna ) En iyi performansı bence 2004'de Figo'ya salladığı Barça bayrağıdır. Djivan Gasparyan, Eurovision'da çaldı, üzüntüm büyüktür!
Jimmy Jump

15 yorum:

a.c. sedef dedi ki...

jimmy mimiye geçtim de. civan gasparyan, eurovision.

olamaz. hayır, olmadı. HAYIIIR!

smokie dedi ki...

Eyvah ki eyvah. Euorovision mi izlediniz?

Taner357 dedi ki...

Bu adama Euro 2008'den beri garezim var. Sen o kadar maç arasından gel bizim maçı seç. Kimbilir belki de oyun sayesinde sogumasaydı neler olurdu... Yırtık dondan fırlar gibi heryerden çıkıyor. Biri buna dur demeli artık, bana kalırsa vericen sopayı, ama yok bu adam torpillidir...

payne dedi ki...

ya manchester unitedın bi maçında takımla baştan aşagı aynı formayı giyip (ki klasik formaları degildi), 12inci adam olarak maçtan önce çekilen takım fotografına karışan bir eleman vardı. gerçekten olayı tam hatırlayamıyorum, yaşım da küçüktü. jimmy jump mıydı o eleman da??

havyarsız dedi ki...

abi hadi Djivan Gasparyan çaldı da, kimse de tanımadı adamı yahu?

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Jimmy adamımdır her daim.

Çağrı dedi ki...

Four Four Two'nun 2-3 ay önceki sayısında geniş bir Jimmy Jump roportajı vardı oldukça eğlenceliydi bulup okumanızı şiddetle tavsiye ederim ..

cortez85 dedi ki...

still watching eurovision??

very funny..

outlaw dedi ki...

gasparyan eurovizyon'da sahneye cikan en yasli insan ünvanini almis böylece...

Av. Levent Öge dedi ki...

bence gecenin en güzel performansıydı

mre dedi ki...

Pardon!!! ben de kendimi bildim bileli eurovision seyrederim. Çok kültürsüz, sıradan, lümpenim. Blog'a da yakışmıyorum ama n'aparsın engellenemiyor benim gibiler.
Te Allahım yaaa!!! Tatlısu entelleri.

Anıl dedi ki...

Bu ülkedeki Eurovision'u küçümseme hastalığı bitmedi bir türlü. "İzlemiyorum, tu kaka" diyenlerin de yarısından fazlası izliyor bunu. Fanatiklik ve milliyetçilik duygularından uzak bir şekilde her sene takip ediyorum ben ve takip ettiğim için de küçük görmüyorum kendimi.

Radical Media dedi ki...

eurovision seyretmek çok eğlenceli . 75 de el kadar bebeyken gözümden uyku aka aka Türkiye elemelerini seyretmiştim. Yarışmada herkesi "bişey" birincisi yapmışlardı. Halk , jüri , vs. Laf aramızda rahmetli Tanju Okan Harry Belafonte'nin bir şarkısıyla katılmıştı yarışmaya . Cok büyük skandaldı ama yıllardır bahsedilmez nedense. Semiha Yankı'ya , MFÖ'ye yazık oldu çok üzüldük. Çetin Alp ,Grup Nazar , Modern Folk ve Ayşegül Aldinç , gibilerinin başarısızlıkları hem beklendik hem de müziksever eurovison müdavimleri açısından sevindiriciydi. Ajda Pekkan(Petrol) ile alınan başarısız sonuç birçok insana sanatsal beğeni olarak dünyanın neresinde olduğumuzu sert bir tokatla anlatmıştı. Yeniler bilmez "Ajda" sorgulanamaz bir tanrıçaydı. Hem kişisel tarz hem de müzikalite açısından oralarda düştüğü durum çok acıklıydı.O soğuk duşu özellikle de Türk kadınları hala hatırlıyorlardır eminim. 90 lı yıllarda bıraktım izlemeyi , o dönemde zaten 5 kere İrlanda anlatılamayacak kötülükte şarkılarla kazandı. TRT eş dost akraba, Gülşen Rimi Rimi Ley tarzında insanları gönderiyordu.2003 de tekrar başladım seyretmeye şanslıydım birinciliği gördüm. Birinci olucak mıyız diye oturup seyretmedim zaten. Sertab Erener'in sahne performansını görene kadar da şarkıdan o derece ümitli değildim. Her sene de oturup seyrediyorum ve benim için çok önemli bir etkinlik. Dün Facebook ve blog da şarkılarla ilgili satırlık kritikler yaptım. Bu sabah bir iki tanıdık oturup da onu mu seyrettin lafı etmişler. Hayır bunu söyleyenler de dün gece yıllardır gittikleri mekanlara gidip , yıllardır görüştükleri tiplerle yıllardır içtikleri içkileri gene içtiler. Evde oturup salak saçması o dizileri seyredenlerden hiç bahsetmeyelim. Ben eğleniyorum , önümüzdeki seneyi de iple çekiyorum....

Asphalt Monkey dedi ki...

bu konuda Karl Power'in üstüne adam tanimam. Bayern Münih - Man. Utd. maci özellikle tam bombaydi

varol döken dedi ki...

@pushkin
12 puanım sana abicim:)

mis gibi lan erovizyon, birahanede açtırdık ama öyle gürültülüydü ki dışarısı, bir ara çıkıp bağıracaktım boşbeleş taksim kalabalığına kesin lan sesinizi diye:)

ya hadi hiçbir şeyi izlemediniz de ermeni, gürcü ablaları da mı izlemediniz... yazık:)