18 Mayıs 2010

3 Tahmin Yarışmasının Sonuçları

Yoğun işlerden dolayı sonucu açıklanmayan 3 tahmin postu vardı. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde finalistlerini son 8 arasından seçmiştiniz. 218 kişi tahminde bulunmuş. 4 finalisti tahmin etmek gerçekten zordu ama 3 kişi başarmış. Blackfish, Joker ve ouxan23. Birer futbol kitabı kazandılar. Posta adreslerine bana yollamalarını rica ediyorum.
***
Barcelona-Inter maçının sonucı ve golleri atanlar? Son tahmin postuydu. 906 kişi tahmin yapmış. Pique'nin golüyle Barça'nın 1-0 kazanacağını tahmin eden 3 kişi sırasıyla km, CEBE, japon konsolosu. 1. doğru bilene Vuvuzela. 2. doğru bilene PES 2010 (PC) ve Messi Tişörtü 3. doğru bilene Messi tişörtü adrese teslimdi. Vuvuzela'yı 13 saat yoldan getirdim. Tebrik ediyorum kazananları. Katılan herkese teşekkür.
***
Gelelim son tahmin postuna. 16 Ağustos 2009 tarihinde açılmıştı blogda. Türkiye, İngiltere, İspanya, İtalya, Fransa ve Almanya'nın şampiyonları tahmin edilecekti. Bursaspor'un şampiyonluğu tahmin eden isimleri sıralayayım önce: ender tolga, venezia, tugay 41, ertuğrul, şahin. Bursaspor'u bilip 5'te kalan iki kişi var. 6'da 6 yapan ise yarışmanın sonlarında liglerin gidişatını gören ve yine de harika bir tahmin çıkartan Ertuğrul. Bir şişe aceto balsamico ve bir futbol oyunu kazandı. Adresini yollamasını rica ediyorum. Bu sezon iki tahmin daha yaparız. Önce Şampiyonlar Ligi finali, haftaya da Dünya Kupası'nda yarı finalistler kim olur?

12 yorum:

SirEvo dedi ki...

Ertuğrul başta olmak üzere herkesi tebrik ederim. :)

Unknown dedi ki...

Tebrikler Ertuğrul.

Unknown dedi ki...

Ertugrul Saglam olmasindan korkarim arkadasin:) Tebrikler..

Unknown dedi ki...

hangi adrese mail atıyoruz

BT dedi ki...

@ışık
bulent@kontratak.com

Kalten dedi ki...

Bi tek Türkiye Ligi'nde gümleyenlere de soğuk su yollanacak mı

AFO dedi ki...

@BT,

Abi bu tahminler Ağustos'un ortasında yapıldı. Kazanan ise Nisan'ın ortasında yapmış tahminini. Gerçi sen "yarışmanın sonlarında liglerin gidişatını gören" vs. diye belirtmişsin ama var mıydı öyle liglerin sonunda yapmak tahminleri? Ben de şu anda yapıp göndersem sayılıyor mu mesela? Hani ikinci ve üçüncü bilen çıkmamış da o yüzden. Biz de bir mansiyon ödülü falan alalım bari...

asimüslüman dedi ki...

ben de bursa'yı sene başında şampiyon olur diye yazmıştım. hatta inter'i, chelsea'yi, bayern'i de eklemiştim. psg ve madrid'den yattık. kaldı ki psg fransa kupasını aldı, madrid'de ligi rekor puanla bitirdi. eğer bu anket liglerin bitimine iki ay kala yapılsaydı yüze yakın kişi rahatlıkla tahmin ederdi zaten bu sonuçları. mesele maç başlayınca oyuna göre kazananı bilmek değil mesele ortada maç yokken kazananı bilmek zannımca :)

varol döken dedi ki...

bursa'ya sene başında şampiyon yazan arkadaşlara samimiyetle soruyorum...

totem mi?

ertuğrul sağlam'a olan inanç mı?

sadece taraftarlık mı?

şansını denemek mi?

tolga dedi ki...

@varol döken
diğerlerine ne yazmışım tam hatırlayamadığım için postta yorumumu aradım fakat 1020 yorum arasında kayboldum:)
sanırım hepsine en çok şans verilenlerden sonra ilk aklıma geleni yazmıştım sanırım
aşağıdaki gibi olabilir ya da bursa dışındakileri de atıyor olabilirim:)))
bursa
arsenal
valencia
lazio
psg
schalke

The Exceeders dedi ki...

3-0 bahadır

japon konsolosu dedi ki...

abi kargoda falan bir sorun mu oldu?