5 Nisan 2010

Mehmet Topal ve Muntari

Galatasaray'da Mehmet Topal neyse; Inter'de Muntari o işte! Mehmet Topal bir maçta bireysel hatayla takımını yaktı ardından antrenmanda Arda'ya kamyon gibi çarptı. Muntari de topa değmeden kırmızı görmüştü. Bugün de CSKA Moskova rövanşı öncesinde Sneijder'i sakatlamış. Mourinho'nun endişesi suratından belli oluyor. Barcelona'da A. Bilbao maçı öncesinde sakatlanan İbrahimovic'in Arsenal rövanşında forma giymesi zor. Man. United ise bir mucizenin peşinde. Rooney'e Çarşamba akşamına yetiştirmeye çalışıyorlar. Star TV'de Cem Uzan'lı yıllar güzel yıllardı! Salı akşamı Star'da Barcelona-Arsenal maçı yok. Final yolunda bir jest yapmak akıllarından bile geçmiyor.

18 yorum:

sukullaci dedi ki...

finali izleyebilecek miyiz acaba? onuda şifreli kanalda yayınlasınlar bari.

novita79 dedi ki...

hakikaten cem uzan'lı yıllar güzel yıllarmış

SirEvo dedi ki...

Yazık

DJAN dedi ki...

yok ya fınal cumartesı olacagı ıcın papatyamın tekrarını vermeyı dusunuyormus star yonetımı ;olmadı fear factor fınalı ozet gecerız dıyenlerde var yayın ekıbınden , hay allahım yaa Platınının ıstedıgı buydu galıba , futbolu daha cok kısının ızlemesı...

FIRAT dedi ki...

Antipatik olmak için çabalıyorlar.Üç büyükler dışında hiçbir takım için buna Barcelona da dahil kimse D-Smart'a abone olmak için para vermez onları bu konuda uyaracak,ticari kafası olan biri yok galiba...

admin dedi ki...

star'a gerek yok yahu, tvuplayer adlı leziz program sayesinde ben Bundesliga, Premier Lig, Şampiyonlar Ligi ve Uefa maçlarını "sorunsuz" izleyebiliyorum. Umrumda bile değil Star TV..

AbSurDMaN dedi ki...

Eskiden alakasız grup maçlarını bile veren kanal, Barcelona - Arsenal gibi bir maçı vermiyor iki kıytırık dizi yüzünden.

Sade dedi ki...

aklın yolu birdir...

delorean dedi ki...

Dizi yüzündenle alakası yok.Kalitesizliğin ve para hırsının 1 numaralı temsilcisi oldukları için yapmaya çalıştıkları işin gereksiz olduğunu ve ancak izleyici kaybedeceklerini anlayamıyorlar.E anlamayın siz.Yakışır.Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir uygulama olamaz.

BeRDeN dedi ki...

cem uzan zamanında star da güzeldi telsim de.

Halim dedi ki...

d-star istese her iki maçida çatir çatir yayinlar. dizi mizi bahane adamlarin derdi dekoder satmak..

dersini almış da ediyor ezber dedi ki...

azeri kanallarının gözünü seveyim. şampiyonlar ligi, uefa avrupa ligi, premier lig de dahil her türlü maçı yayınlıyor adamlar. star'a mahkum olmaktan kurtulduk sayelerinde. sadece spikerlerin çok kötü olması-ertem şener'i tercih ettirecek kadar ruhsuz anlatıyorlar- sorun teşkil etse de o da dert değil.

delorean dedi ki...

Azeri kanalları tüm maçları yayınlıyo,yayınlamakla da kalmıyor maçtan yarım saat önce saha içinden yayına başlıyolar. Öyle final maçının son düdüğünde herkes sevinirken bizim gibi reklama girmiyorlar.

Seyyid Ali dedi ki...

2 sene önce Showtv'in Acunu tercih edip UEFA finalini banttan yayınlamasını görmüş biri olarak Star'ın da benzer bir uygulama yapması süpriz olmaz.
"Dansöz gibi kıvırmak yok, sonradan para da yok" reklamıyla piyasaya giren, fakat sonrasında Dita Von Teese'den bile kıvrak figürler sergileyen platfrom naklen yayın ihalesine bile girmedi.
Sonu Teleondan beter olacak bizim ahlarımızı aldıkça.

Cosa Nostra dedi ki...

Maç izleyeni çileden çıkaran spikerleri, oluşturduğu gergin maç atmosferiyle ve bu yayın politikasıyla hala doğan grubundan hizmet satın alan insan var mıdır merak ediyorum. Batmaya mahkum ve müstahak bunlar.

farukbaydar dedi ki...

bu takımdan zihnen gitmiş olanlara, mental izin verilebilmeli aslında... akılları uçmuş da olsa, onların da insan oldukları unutulmamalı...

2 ay izin alması gerekenler (ki bu grup hiç geri dönmeyebilir de);
hakan balta/ mehmet topal/ leo franco/ barış özbek/ servet çetin/ aykut çetin...

1 ay izin alması gerekenler (bu grup dönmek istemezse ısrar edilmemelidir);
ayhan akman/ elano...

15 gün izin alması gerekenler (bu gruba biri nerde olduklarını hatırlatmalı);
mustafa sarp/ gökhan zan/ emre güngör...

Halim dedi ki...

rijkaard hariç takimdan herkes ama herkes gidebilir..

ygt dedi ki...

bugun cikan haber

http://www.goal.com/tr/news/232/turkcell-s%C3%BCper-lig/2010/04/06/1865318/fenerbah%C3%A7e-muntariye-kancay%C4%B1-takt%C4%B1