24 Mart 2010

Messi'ye İyi Haber (!)

Maradona'nın kafası hep güzel. Milli takıma geldiğinden bugüne 80'den fazla futbolcuyu aday kadroya çağırdı. Ertesi gün maçı olan futbolcuları çağırıp, sakatları da kadroya ekledi. Ne yapsa sonunda Maradona diyor noktayı koyuyorsun. Finallere nasıl geldikleri de ortada. Güney Afrika' da işi zor. Messi'li takım şampiyon olsa; Bülent Uygun "Messi bende olsa ben de şampiyon olurum" diyecek. Erken veda etseler; "elinde Messi var ama final bile göremedi" diyecekler Maradona için. Dünya Kupaları'nda önce Arjantin sonra İtalya'yı tutarım. İkisine de şans vermiyorum bu yaz. Maradona'nın takım olmayı başaramayan onbirinde özellikle forvet hattındakiler coşuyorlar bu sezon Avrupa'da. Diego Baba, ilk 11'de tek adamın yeri garanti diyordu çok zamandır. Mascherano ve 10 kişi deyip geçiyordu. Şimdi ağız değiştirmiş. Messi de onbirde banko diye buyurmuş. Diyorum ya kafa güzel. Bu da her ülkede haber oluyor işte. Fotoğrafta arkadaki arkadaş ise (Gago) bu sezon plaja televizyon atar finalleri oradan izler...

14 yorum:

ich dedi ki...

Lady Gago eşşolusu.

Unknown dedi ki...

sevgili aceto

dunya kupalarinda ben de aynen arjantin ve italyayi tutarim. ayricana brezilya, fransa, almanya, ingiltereye kil olurken, hollanda ve ispanyaya noturum.

kimsenin cok da umrunda degildir ama benim siralamam bu..

del piero dedi ki...

bence tek banko adam higuain olmalı....

nit dedi ki...

ben de arjantin sonra hollanda ve italya :)

armandolionel dedi ki...

ikisinede laf yok abi , neyaparlarsa yapsınlar ikisininde herşeyi yapma lüksü var benim gözümde,kafalar güzel dünya çok güzel armando yla lionel herşeyden güzelll : )
arjantin kupayı kaldırır messi gol kralı olur
dünya kupası bahisinide verdim,herkese bol şans :)

varol döken dedi ki...

arjantin gruptan çıkarsan bir grup arkadaşa rakı sözüm var...

varol döken dedi ki...

portakaldan gerisi yalan...

varol döken dedi ki...

hem balığı hem etleri iyi olan bir restoran varsa kafan karışır aç kalırsın...

imam sana maradona, sözüm sana aceto:)

Çağrı dedi ki...

Futboldan iyi anladığını tahmin ettiğim bu blogdaki herhangi bir insan evladı bana Mascherano'nun neden Liverpool ve Arjantin'de banko top oynadığını açıklasın lütfen, ne var bu adamda Allahaşkına ?!

mre dedi ki...

Maradona dünya kupası sonrası yalan olur. Her büyük futbolcu iyi hoca olamaz klişedir ama gerçektir. Hiç bulaşmayacaktı bir önceki postta Aragones'e söyleneni yapacaktı ya da en fazla Arjantin Beach Soccer takımının hocalığını yapacaktı KUMDA.
En büyük futbolcu teknik direktör'de Cruyff'tur. Kupada da Hollanda'yı tutmayan bizden değildir :)) Ne demekse??

eaglemre dedi ki...

messi, tevez, higuain, milito, agüero, lisandro lopez. hangilerini oynatacak bunlardan ? BU adamın işi de zor. :D

abdullah keskin dedi ki...

benimde dünya kupalarında hollanda ya karşı bi sempatim var ,o turuncu renk, stoperlerin bile bir 10 numara gibi top dağıtımı, onlar için her zmn güzel futbolun kazanmaktan daha önemli olması hep hoşuma gitmiştir..

MrtYLMZ dedi ki...

sağlam ve formda bir arjantin ortasahası messiye final oynatır...

erdi dedi ki...

arjantin'e ben de şans vermiyorum bu kupada.portekiz ve ingiltereyi tutuyorum.italya ve ispanya yeni iki büyük kupa aldılar. bir de sırbistan sağlam işler yapacak gibi geliyor.