9 Ocak 2010

PSG Uğur Boral'ı İstiyor

Fenerbahçe'de onbir çıkamayan bir futbolcunun Avrupa'dan transfer teklifi alması güzel. Uğur Boral'ın peşinde Fransızlar var. Paris Saint Germain ara transferde Uğur'u almak istiyor. Roberto Carlos gittikten sonra bile Daum'un onu düşünmediği ortada. Santos'un önünde Özer oynuyor antremanlarda. Transferde Kezman'ın ne kadar referansı vardır bilinmez tabii. Fransızların teklifinin detayları ise şimdilik ortalıkta yok.

28 yorum:

nebilim dedi ki...

Allahım beni şu Daum'dan kurtar diyor fotoğrafta..

ACY dedi ki...

bu psg fenerin can simidi. sene sonunda da guizaya 15m dolar verip alsınlar

man on the prowl dedi ki...

iyi oynadığında jerome rothen'imsi bir havaya büründüğü için olabilir bu teklif. hatta o sevilla maçlarında bildiğin cl'de final oynayan manaco'daki rothen'di uğur, sırt numarasından saç stiline kadar.

Yancı Pele dedi ki...

Uğur'un üzerine 10 milyon euro versek, onlarda bize Sessegnon'u verse :)

pompelmo dedi ki...

Büyük takımların gücü kadro derinliğinden gelir. Bir oyuncu ilk onbirde düşünülmediği için satılmaz. Sol tarafı yedekleyecek daha ucuza daha iyi ve Türk pasaportlu başka bir oyuncu yok.

Jordi Metal dedi ki...

Adam Zico zamanında muhteşem performanslar ortaya koymuştu Dede ile Daum yedi güzelim adamı. Kullanmayacaklarsa bize bile verebilirler :)

Gala's dedi ki...

Kendisine teklif gelen her Türk oyuncu yurt dışına gitmelidir.

ozzywashere dedi ki...

Uğur,Fenerbahçe'deki miadını doldurmuş bir futbolcu artık..ne kadar sol kanattaki eksikliğimiz bariz olsa da forma şansı bulması zor gözüküyor..o yüzden umarım bu transfer gerçekleşir,belki Fenerbahçe'de bir revizyonun ilk adımı olur..keşke monaco falan da ali bilgin'i istese:)

vino alla fine dedi ki...

gitmesine gitsin de kadro derinliği nolucak ?

L.E.N. dedi ki...

"Zico zamanında muhteşem performanslar sergilediğinde" ben Fildişi Sahili'nde Didier Drogba'nın akrabalarından topçu çıkar mı diye iz peşinde olduğumdan olsa gerek kaçırmışım.

PSG, bu oyun okuma özürlü, sıfır zekaya sahip, dümdüz teknik ve ezber futbol oynayan odunu alır götürürse Kezman'ın üzerine temelli takımım olur, Ankara sokaklarında "Paği Sen Jeğmeaaaööön !" diye bağıra çağıra dolaşırım.

Yarabbel alemin, yazdıysan bozma, altını çiz de unutulmasın.

Major dedi ki...

kanatları boşaltıyoruz..

cerkez1905 dedi ki...

bu psg menejerleri futboldan anlıyosa ben anlamıyorum bunu anladım bu haberde..önce big player kezbanı aldılar şimdi de bu sıfır teknik adamı...seneye de guiza yı istemeleri lazım ya da selçuk'u..

Wonderkid dedi ki...

Uğur oynamayacaksa fener'de bize Beşiktaş'a gelsin. zaten İnönü de ki bir maçtan sonra bu muhteşem taraftar önünde oynamak güzel diye bir demeci vardı.

oralardaniyivurur dedi ki...

Mateja Kezman: Uğur Boral Sevilla maçında bana orta kesmişti. İnanmazsanız youtube dan bakın

*menejerler youtube dan bakar*
Menejerler: "Dani Alves'i madara etmiş bu adam alalım."

Schumy dedi ki...

Fenerbahçe'nin kadro derinliği Uğur Boral'sa vay haline...

Antu'da birisi yazmış çok komiğime gitti.

"PSG´nin transfer komitesi 3 sezondur resmen destan yazıyor.. "

işin özeti :) Adamlar Kezman'a para veren son kulüp :)

Adsız dedi ki...

Teklif gerçekse ve resmî teklif gelicek olursa Fener kabul etsin ve artık bıraksınlar şu adamı, oynasın.

Oynadı mı neler yapabildiğini gösterdi. Daum'u da isteyen olursa, onu da göndersinler. Galatasaraylı olarak sanırım ilk defa Fener'in ve Fenerli bir futbolcu kariyeri için iyilik istiyorum ama evet, Uğur da azad edilsin, Daum da gönderilsin.

Unknown dedi ki...

bence daum ve dede yeterli şansı vermiştir kendisine.Ama bir türlü futbolunu geliştirememiş ve hatta geriye gitmiştir. Kafasını öne eğip çizgiye inip orta açmak futbolu iyi oynamak değildir. Onu PS deki futbolcular da yapıyor. Bence A2 takımından genç bir futbolcuyu A takıma alsalar iyi bir yedek olur. Uğur un önünde böyle bi şans varsa bence tası tarağı toplayıp avrupaya gitmelidir. Fenerbahçedeki miadı dolmuştur ve seyircinin tahammül sınırlarını da zorlamaktadır futboluyla. Çünkü herkes ondan Sevilla maçlarında oynadığı futbolu beklemektedir. Bu yüzden şansı varsa gitsin.

benden bu kadar dedi ki...

kezman kendisine kafa golü attırabilen tek oyuncu olduğundan istiyor olabilir bu adamı :D

Unknown dedi ki...

Ben Ugur'un Fransa ligindeki herhangi bir takimda rahatlikla ilk 11 cikabilecek bir oyuncu oldugunu dusunuyorum. Daum'un klasiklesmis takintilari yuzunden su ara gercek performansini gosteremiyor olabilir ama su lafi unutmayalim "at sahibine gore kisner". Iyi hoca oyuncularindan maksimum verimi alan hocadir. Guiza'ya daha cok gol attiracagim, Carlos'a taklalar attiracagim derken Semih'i, Deivid'i, Ugur'u kulubeye mahkum eden hoca iyi hoca degildir.

L.E.N. dedi ki...

* Deivid'e 90'da bir şut atacak diye dayanmak,

* Uğur Börek gibi kafasız bir oyuncunun yerini doldurmamak,

Fenerbahçe'den gittikten sonra arkasından "bak nasıl da eller aldı :((((" diye ağıtlar yakılmasına rağmen gelin görün ki Fenerbahçe sonrası 2. macerası da bitmeye yüz tutmuş bir hocanın teknik kabiliyetsizliğiyle açıklanır.

Çeyrek oynayan takımda orta sahada rakibe cehennem azabı çektiren Aurelio ile Deniz vardı; Roberto Carlos'un getirdiği tecrübe ve özgüven duygusunun takımda yarattığı motivasyonu alapşap edip Zico'nun mucizeleri diye göstermek basite kaçmak olur.

Fenerbahçe CL'de çeyrek final sevinci yaşamış bir klüptür ama çok iyi oyuncuları veya inanılmaz bir hocası olduğundan değil, dengeli bir kadronun motive olmasıyla gerçekleşmiştir bu. Final oynamış Monaco'nun kadrosu'ndan kaç kişi sayabileceksiniz ? (İpucu: Süreklilik)

Uğur Börek'i sonsuza kadar Ligue 1'in herhangi bir takımında soldan çizgiye inip orta açarken seyredebilirsiniz, mevzu bahis olan Fransa Ligi, hatırlatalım.

Gideceği günü sabırsızlıkla bekliyorum. Zeki takım zeki adamlarla kurulur.

P.S. Semih konusunda mutabıkım ve baştan aşağı bir yazı konusu olabileceğini düşünüyorum adamın kaderinin.

baldur dedi ki...

inşallah gitmez ya, sol bek ve sol kanat gene boşalacak gibi duruyor, zaten kazım ile önder gitti, sağ bek ve sağ kanatta sıkıntı oluştu, takımda ne yedek forvet var ne yedek kaleci ne de yedek stoper, bir de 3 kulvarda mücadele etmeye çalışıyoruz, acil transfer şart fenerbahçe'ye.

man on the prowl dedi ki...

valla onu bunu bilmem de final oynamış monaco süreklilik açısından yanlış bir örnek. final oynayan kadrodan o zamanki ve şimdiki gayet iyi topçulardan bir ton adam sayılabilir; guily, rothen, evra, prso, morientes, adebayor, cisse, nonda, plasil, roma...

Doğuş dedi ki...

arkadaki de caner erkin mi yoksa :)

intuition dedi ki...

@Doğuş

Evet, CSKA maçındaki 2. golün sevinci bu :)

http://www.youtube.com/watch?v=gzi_sm8Rw-k

L.E.N. dedi ki...

@man on the prowl

Sürekliliği takım açısından aktarmak istemiştim. "ŞL'deki çeyrek final" başarısının Zico'nun referansı olarak ısıtılıp ısıtılıp önüme konmasından ve o sene oynadığı 2-3 maç yüzünden Uğur Boral'a kıymet verilmesinden gına geldi.

Halim dedi ki...

ugur'un yerinde olsam hiç düsünmem gopa gopa giderim pari'ye.. kalirsa sonu semih,deniz,selçuk gibi olur (fb'nin antikalari)

varol döken dedi ki...

üstteki postta guardiola ve futbolcusuna (insana) bakışı övgüler alan anlayış, neden uğur boral'a da aynı gözle bakamıyor...

dünkü santos'a yarım sezon dayanan daum, uğur'a bu kadar mı dayanamıyor?

uğur boral, iyi futbolcudur, tanıdığınız bildiğiniz birçok futbolcudan da zekidir ve hepsinden önemlisi düzgün bir insandır... solbek fabrikası yok bildiğim kadarıyla ülkenin, biraz gelişse büyükler arasına girecek bir yeteneği harcamakta neden bu kadar ısrarcıyız?

L.E.N. dedi ki...

Efendim afâki önermelerle her oyuncuyu istediğimiz yere koyup istediğimiz yerden çıkartabiliriz. Lâkin, takdir edersiniz ki gördüklerim üzerine konuşmak durumundayım. "Uğur Boral iyi bir insan". Güzel, sportmenliğin ne demek olduğunu Kazım faciasıyla öğrendik. Konuyla (Uğur Boral'ın reel katkısı) ilgisi nedir ? Işık Evi mi açacağız ?

Ülkenin bir sol bek fabrikası yok, golcü fabrikası veya stoper fabrikası olmadığı gibi. Ama bu "yerli malı" tantanacılığı yüzünden yeni adıyla Bank Asya olan 2. Lig yıllarca dümdüz topçuların pik yapıp hata kaza 1. lig yüzü gördüklerinde çuvalladıkları, oyuncunun bireysel kalitesinin bu rekabetsizlik yüzünden bir türlü çıta atlamadığı bir lig oldu. Yabancılara izin verdiler de bir şeye benzedi lig. Rekabet yüzü gördüler.

Türkcell Süper Lig'de imkân sahibi bir takımın taraftarıyım ama beyhude kanaatkârlık taraftarı değilim. Gitsin PSG'de bana bu laflarımı yedirsin, milli takımda seyredelim.

Ümit Özat bu adamdan daha verimliydi. REEL bir veri olarak istikrarından ötürü döneminde Tuncay'la beraber sol kanat sıkıntısı nadiren çektiğimiz bir aksaklık oldu. Ki Ümit Özat ön liberaodan devşirme bir sol bekti. Sürekli lümpence eleştirilmesine bulunmayan karizması sebeptir, başka bir şey değil.

Bu arada "A" üzerine konuşurken "iyi de B'ye ne demeli" argümanını bırakmak lazım. Andre Santos'un sancaktarlığını yapan kimseyi göremiyorum burada. Ha konu Daum'un yabancıseverliğiyse "bu takımda Semih oynatılmıyor bana Uğur diye sayıklıyorsunuz derim, ama yazık ki konu Uğur'un ne olduğu.

Yoksa ne Zico, ne Daum, şu takımın uzun zamandır görmediği iyi bir stoper, zeki bir sol kanat, mazbut bir stoper değil oyun ve oyuncu okuyabildiğinden emin olduğumuz bir teknik direktördür. Elalemin Necip Uysal ve Rıdvan'la açık kapadığı yerde defalarca fırsat bulan saman alevi Uğur Börek'i tartışıyor, Abdulkadir'i kiralayan Daum'u övüyoruz.