14 Ocak 2010

Maxi Rodriguez Liverpool'da

Çocukları yemeğe götürüp eve döndüğümde, Reading beraberlik golünne yetiştim. Uzatmalarda da Benitez'in canını yakıp turu geçtiler. Bu transfer de, bu mağlubiyetin gölgesinde kalır yarın elinoğlunun medyasında. Maxi, Atletico Madrid'den 158 maç, 45 gol istatistiği ile ayrılıyor. Takım kaptanlığına yükselmiş bir adam, son dönemde yedek kalınca soluğu Ada'da aldı. Birçok transfer gibi, bu da 2010 Dünya Kupası kaygılı. Maxi'nin Arjantin ile finallere gidebilmesi için oynaması lazım. Atletico Madrid bu transferden kasasına para koymadı. Maxi Rodriguez yıllık 2.5 milyon Euro olacak. Mütevazi bir ücret. Olan yine Babel'e oldu. Aklı varsa valizi toplar gider...

10 yorum:

gianfresco dedi ki...

Bu kadar iyi bir oyuncuyu nasıl bedavaya bırakır Atletico Madrid ben anlamış değilim. Takım içinde sorun mu yaratıyordu napıyordu bu adam yani bedavaya gitti ? Üstelik içi geçmiş bir adam da değil daha 29 yaşında.

belgarath dedi ki...

bülent abi altta gol sevincindeki fotoda adam sanki çağdaş atan.
üsttekinde de gustavo poyet-diego simeone karışımı.
neyse bu kadar futbol dilenciliği yeter :)

tolga dedi ki...

ve o toplanan valiz kendini Atatürk hava limanı dış hatlar terminalinde bulur tabi florya istikametine gitmek üzere:)

bahtiyar dedi ki...

sezon sonunda sözleşmesi bitiyordu galiba. luca toni gibi bırakmışlar. birde kayseri, ali turan örneği var yerelde onunla kıyaslayınca saçma geliyor bize bu adamın bedavaya bırakılması.

Adsız dedi ki...

boca'ya gidecek yaziyordu olé gecen, biraz ucmuslar görüldügü gibi.

Schumy dedi ki...

Babel'in valizi zaten hazır. Nonda veya Linderoth'un valizi bekleniyor onun için :)

ACY dedi ki...

sözleşmesi sezon sonunda bile bitecek olsa 3 5 milyon euro gibi bir fiyat biçilse veren hiç mi çıkmazdı yani çok saçma bedava bırakılması.. o zaman kontratının son senesinde olup sözleşme yenilemek istemeyen bütün futbolcular devre arasında serbestçe dolaşsın..

kutlu can dedi ki...

atletico da yedek kalan adam liverpoolda ilk 11 oynayacak. ilginç olmuş

Ozan Gunduz dedi ki...

yoksa babel galatasaray'a mı?

Egé dedi ki...

Maxi Rodriguez de Liverpool'a ilaç olamayacak bence.Takım sanki lanetlenmiş gibi,ve Benitez'i gönderme zamanı çoktan gelip geçmedi mi?..