20 Ocak 2010

Guardiola +1

Guardiola'nın geleceği belli oldu. Barcelona başkanı sözleşmenin bir yıl daha uzatıldığını açıkladı. Uzun vadeli sözleşme yapılmamasının sebebi bu yaz yapılacak olan başkanlık seçimleri. Laporta başkan seçildiği takdirde sözleşmeyi uzatmak istiyor. Man. United söylentileri çıkmışken bu imzayla olası bir kaosu önlediler.

10 yorum:

burak dedi ki...

Man. United için şu an itibariyle 2. Ferguson yaratmaya en yakın aday kendisiydi. Barcelona 1 sene başarısızlıkta kendisini gönderebilir aynen Rijkaard ve daha önceki teknik direktörlere yaptığı gibi; oysa hem Man United hem de Guaridola birbirlerine çok yakışırlardı Ferguson sonrası.Kan kaybetmeye başlayan Man. United ve çekiciliğini yavaş yavaş La Liga'ya kaptırmaya başlayan Premier League için çok iyi bir seçim olurdu. Koskoca Man. United'tan Rooney'i çıkarsan ki çıkacak gibi görünüyor kalan tek ve büyük şey Ferguson'dur, onun halefi olma fırsatı kaçmıştır.

Unknown dedi ki...

Murat Aksu ve Laporta arasinda tip olarak bir benzerlik var mi? Yoksa sadece ben mi benzetiyorum?

Mehmet.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Şükür...

kolpa dedi ki...

fakat guardiola'nın gözü dışarıda gibi?

Flying Dutchman dedi ki...

Yalnız Fergie'nin son sezonu gelecek sezon sanırım...Bu ihtimal halen ortadan kalkmış değil bana göre...Ha illa 1 sene staj görmesi gerekiyor adamın diyorlarsa bilemem

Martin O'Neill olacak gibi duruyor Fergie'nin takipçisi

Gerçi Mourinho'yu da unutmamak lazım...Adam dünden razı...Bu 2-3 isim arasında geçer gibi...

bucho dedi ki...

bilmiyorum ama sevindim... barcelona sempatisi olan biri olarak mı yoksa gercekten bir yıl daha guzel futbol seyretmek isteyen bir futbol sever olarak mı bilmiyorum ama sanki fenerbahçe aldı bu adamı o kadar mutlu etti:)

mre dedi ki...

barca'ya 6 kupa kazandırdıktan sonra devam etmekten daha riskli tek şey ferguson sonrasında man.utd.'ın başına geçmek. ağzıyla kuş tutsa bile ferguson' un tuttukları daha büyüktü diyebilirler.

konuyla alakasız ama jo transferi oldu mu bülent bey?

Turiaf dedi ki...

Barcelona'da 3 dönem üst üste başkanlık yapılabiliyor mu? Ben tersini biliyor ve laporta aday olamayacak diye hatırlıyorum...

Rumeras dedi ki...

Beklenen bi gelişmeydi . fakat abi sende mi okumuştum hatırlamıyorum da Pep kendini seçim malzemesi yapmak istemediği için bu tarz bir strateji belirlediği söyleniyormuş .. bana mantıklı geldi Pep çünkü gerçekten çok buyuk bir teknik direktör olucak ileride ve bunları düşünebilecek yapabilecek bir adam ..

delgado dedi ki...

tam bi "ehe ehe hadi bakalım iyisiniz gene" bakışı atmış guardiola.