17 Ocak 2010

Diego Forlan'ın Sakatlığı

Maçın tamamını izlemedim ama Forlan'ın sakatlığı ve ardından Atletico Madrid'in 3. golünü görme şansım oldu. Kupa dahil 3 maç üstüste kazanmış oldular bu geceki galibiyetle ama sevindikleri söylenemez. Forlan rakibiyle çarpıştı ve sol dizinden sakatlanıp oyundan çıktı. Atletico Madrid'in doktorları net bir teşhisi elbette ki yarın MR'den sonra koyacaklar ama soyunma odasındaki kontrolden bağlarla ilgili bir sorun olduğu ve ciddi olabileceği haberi gelmiş. Futbolda dünü bilirsin ama yarını tahmin edemezsin işte. Yarın sağlık raporu geldiğinde bu posta bir ekleme yaparım...

21 yorum:

ACY dedi ki...

kimsenin sakatlığına sevinecek o sakatlıkla turu geçecek halimiz yok ama gönül yinede en az bi mart duymak istiyor dönüş tarihi için..

a-town dedi ki...

futbolcuların sakatlanmasına sevinmek centilmenliğe yakışmayabilir ama madem sakatlanmış şöyle 5-6 hafta dinlense bari. sonrasında acil şifalar dilerim.

gillerprensi dedi ki...

Bir Atletico sempatizanı olarak üzüldüm. Acil şifalar diliyorum bu büyük golcüye

Selocan dedi ki...

Kimsenin sakatlanmasını istemem tabi. Ancak öyle bir durum olur, Aguero da satılırsa (ki o durumda satarlar mı, paraya bakar bence) Bize hayırlı olur. Yoksa Atletico'nun bu toparlanması pek hayırlı değil bizim için.

admin dedi ki...

Hani bazı klişeler vardır ya... Özellikle milli takımımızın maçlarında rakip futbolculardan biri sakatlık yaşayınca "Sonuçta o da bir insan ama bir yandan da iyi oldu sanki..." deriz biz ve spiker... Galatasaraylılar sanırım şu an böyle düşünüyorlardır... "İyi insandı ama Uefa Kupası'nı almak istiyoruz..."

KoKo B dedi ki...

abi dizinde değil bileğinde 2. derece yırtık diyorlar net bilgi dediğin gibi yarın mr'dan sonra

Egé dedi ki...

umarım ciddi birşeyi yoktur Forlan'ı çok severim ama şu durum Galatasaray'ın net bir şekilde işine gelir,Agüero veledi fena sorun ama olsun.

lion's advocate dedi ki...

sakatlıklar elbette üzücü... yine de rakibin en etkili oyuncusu, bizim (gs) maçlarda bir şekilde oynamasın isterim. şubat sonundan sonra istediği kadar gol atabilir...

Schumy dedi ki...

Baros'a karşılık Forlan...

Pek adil durmuyor. Sonuçta Baros bizim elimizdeki tek forvet sayılır.

Geçmiş olsun yine de. Futbol hayatını bitirecek düzeyde bir sakatlık olmasın da gerisi kolay. Önümüzdeki sene oynar artık Avrupa Ligi'nde :)

Unknown dedi ki...

bülent bey alan smith hakkında da bir yazı yazar mısınız? yukarıdaki arkadaş futbol hayatını bitirecek düzey ile ilgili bir söz söylemiş oradan aklıma geldi.

forlan'ın durumuna içten içe sevindim ama çiğ geldi. ne yapayım, bazen insan kendisini dinleyemiyor umarım futbol hayatını ve ekmek parasını riske atacak, kesecek bir durumu yoktur.

A . A dedi ki...

forlan ve aguero - ki sanırım en etkili ikililerde en başları zorlayacak bu ikiliyi ali sami yen'de izleme şansı yakalamışız ama sakatlansın diye dua ediyoruz neredeyse.

forlan sakatlansın diyen kimse futbol aşığıyım falan demesin.

gerçekten de bir uefa kupası yolculuğu boyunca mesela tobol'la oynayıp o kupaya uzanmak ister miydin?

nevi şahsına münhasır dedi ki...

"rakibimi güçlü yap ki onu yendiğimde utanmayayım"
yukarıda forlanın 1.5 ay sakat kalmasını dileyenlerin ne iyi bir galatasaraylı ne de iyi bir insan olduğunu düşünmüyorum açıkçası. herhangi bir kupa, herhangi bir maç insan sağlığından önce gelmez. umarım bir an önce iyileşir de biz de muhteşem tur kapışması izleriz. forlan oynasın ama turu biz geçelim:)

Yağız Gönüler dedi ki...

3-5 ay dinlensin. Sonra bol gollü bir kariyer dilerim.

varol döken dedi ki...

@nevi şahsına münhasır
bu tür yorumlar bana hala futbolun çok güzel oynanabileceğini ve izlenebileceğini gösteriyor...

çocukken bile maçlarda rakibin güçlü olmasını isterdik yahu, sırf yendiğimizde aldığımız keyif katlansın diye...

firat selcuk dedi ki...

@A. A,

sahsen ben isterdim kupayı o sekilde kazanmayı.. kolay yol varken niye zoru secsin ki takım ?

forlan oynamasın iste bu kadar basit.. dunyanın en iyi ikililerinden birini izleme sansı da kacmıs degil, turkiye'den madrid'e direkt ucuslar var, cıplak gozle izleyebilir cok isteyen..

Unknown dedi ki...

Kimse sakatlanmasın, Madrid tam kadro çıksın karşımıza.Bu şekilde zevkin doruklarına ulaşabiliriz :)

Unknown dedi ki...

http://www.clubatleticodemadrid.com/en/atleticoaldia/noticias.asp?id=4708

frodo555 dedi ki...

@V.Döken:
Sizin mahalle takımında da defans bizimki gibi olsa, rakip topla gelirken orta sahada üç kişinin eli belinde duruyor olsa pek öyle soylu düşünebileceğinizi sanmıyorum :)

metak dedi ki...

yaa futbol baros sakatken güzel oynanıp izlenebiliyorsa, forlan saketken de aynısı yapılabilir. kimse adamın başına, çoluğuna çocuğuna birşey gelsin demiyor/istemiyor. sonuçta yılda 5m€ kazanan bu vatandaş biraz tatil yapsın yorulmuştur diyoruz. 10 yıl sonra uefa kazanılırsa forlan oynamamıştı falan denmeyecek. açıkçası beni bu karşılaşmalarda GS ın galibiyeti futbol adına sevindirecek/keyiflendirecek. yoksa forlanın futbolu vs. değil.

A dedi ki...

Sağlık durumu hakkında kesin bir bilgi elinize geçti mi?

Unknown dedi ki...

20 Ocak, AM Web sitesi:

The Atlético de Madrid first squad completed the final training to get ready for the upcoming quarterfinal (first-leg) Copy del Rey match against Celta, which will be played on Thursday at Estadio Vicente Calderón. The session, which was held behind closed doors at the Majadahonda Sports Complex, lasted a little over an hour. After the practice, Quique Sánchez Flores released the squad list.

The good news of the squad list was the inclusion of Forlán, who has recovered from his problems and will be required by Quique Sánchez Flores. The same can be said of Reyes, who was unable to train on Tuesday due to synovitis in one of his shoulders, but will be available in the Cup encounter against Celta. Also called up is Borja, who will be able to make his first team debut after recovering from the operation on his meniscus.

On the other hand, the ‘rojiblanco’ captain, Antonio López, was not included on the matchday roster as he continued to be bothered by a left hamstring strain. Additionally, Paulo Assunção will be unavailable through suspension after being sent off for double yellow in the last Cup game against Recreativo. On the other hand, also dropped through coach’s decision are Roberto and Cabrera.

The Atlético de Madrid squad list is formed by the following 20 footballers: