10 Ocak 2010

Camdan Atılan Televizyonlar

"87. dakikada Milan ve Juventuslular çok mutluydu. (Inter-Siena: 2-3) 89'da da keyifleri yerindeydi. (3-3). +91'de (4-3) bence Milano ve Torino'da çok televizyon camdan dışarı atılmıştır."
Dün gecenin güzel maçının ardından Mourinho'nun yorumu budur. Inter muhteşem geri döndü. Sneijder önce şapkadan tavşan çıkardı ve frikiği muhteşem vurdu ardından ofsayt tartışmaları arasında Samuel, en baba santrfor gibi aldı ve köşeye çaktı, stadyum da yıkıldı elbette. Mourinho sahasındaki namağlup serisini 130 maça doğru taşıyor. Bu sezonun kırılma noktalarından biriydi bu maç. Inter'in galibiyeti bu akşam oynanacak Juventus-Milan maçının da içini boşalttı. İki tarafta da önemli eksikler var. Milan'da Seedorf ve Pato yok. Juventus'tA Iaquinta, Sissoko (Coppa d'Africa), Camoranesi, Buffon, Trezeguet, Giovinco yok. Cacares cezalı. Maç 21:30'da. Keyfini çıkartın...

20 yorum:

Facchetti dedi ki...

Bu adamın yorumları bir kitap haline getirilsin.

Yaptığı açıklamaları, yorumları kimse bu kadar akıllıca ve yerinde yapamaz.

Ice-Man dedi ki...

İğneleme sanatınının büyük ustası.Tüm ukalalığına rağmen, saygıyı hakediyor.

Schumy dedi ki...

Bu maçtan tam 5 sene önce yani 9 Ocak 2005'de İnter Sampdoria'yı yine son 10 dakikada attığı 3 golle 2-0 geriden gelip 3-2 yenmişti. O efsane maçın yıldönümünü yine efsanevi bir maçla kutladılar...

http://taccizgisi.blogspot.com/2010/01/tam-5-yl-olmus.html

Kasux dedi ki...

Bu kadar eksikle ne kadar keyfi çıkar oda büyük bir muamma ya neyse

aradadusunur dedi ki...

Juventus-Milan maçı 21:45' te diyelim.

durdenforamerica dedi ki...

o degil de patrik berger in kariyeri 2 gun once son buldu. bir yazi harika olurdu..

kenzavey dedi ki...

zamanında tv8 de bi inter maçı vardı kimleydi unuttum ama son dakikalarda inter yine 2 gol atarak maçı çevirmişti. hatta spiker çıldırmıştı şimdi star ta olan kişi.
hangi maçtı birtürlü hatırlayamıyorum ama ona benziyor bu maçta

babeko dedi ki...

Mourinho da olmasa , bu italya ligi nolacak merak ediyorum :S . ayrılacağı gün geldiğinde milli seferberlik ilan etsinler , şu an italya ligini avrupa da potada tutan tek insan.

Kulucka dedi ki...

tv8 de yayınlanan maç schumy'nin yazdığı inter-sampdoria maçıydı. söylemesi ayıptır bahis kuponumda son maçtı ve fena kazandırmamıştı. mourinho'nun söylediği gibi tv'yi camdan attırmasa da kuponu bantlatmıştı.
maçı 89. dakikada oyuna giren obafemi martins çevirmişti.
beş yıl ne çabuk geçmiş.

a-town dedi ki...

o sampdoria maçının 2005'te olduğuna mı şaşırsam, şimdi 2010'da olduğumuza mı? hakkaten 5 sene olmuş, dile kolay. sampdoria 80'den sonra 2-0 yapmıştı, o gol olmasa 1-0 bitebilirdi. belki sampdoria'nın rahatlaması, belki de inter'in ya herru ya merru demesiyle maç dönmüştü.

George Best dedi ki...

mourihno rules, ferrara sucks! =)

serbestvurus dedi ki...

iddaa da gittim bu maca 4-6 gol olur oynadım oranda 2.40 .ilk yarının 2-2 bitmesiyle içimde bu maç beni yatıracak korkusu oluştu. ama 85 de durumun 2-3 olduğunu gorunce içim rahatladı. 249 lira kazanacaktım. ne milanlı ne de juventuslu benim kadar üzülmemiştir.

Doga dedi ki...

jose'nin sevincini gördükten sonra sorgulayasım geliyor yurdum teknik direktörlerinin işlerine bağlılığını veyahutta takımlarına bağlılıklarını (yılmaz vural hocamızı saygılarımla bu yorumun dışında tutuyorum)

Erdal Güngör dedi ki...

Juve-Milan maçı zaten seyircisiz oynanacak.

ACY dedi ki...

orda tv kırılıyosa o zaman bu gece angola da baya bi adam ölür =))

gianfresco dedi ki...

Torino'da atılan TV'lerin sayısı bu geceyle birlikte üçe katlanmış duyurulur.

felix mourinho dedi ki...

tv8'deki maçı fikret engin anlatıyordu ve 2-0'dan sonra inter bitti demişti. 93.dakikada "atan kahraman olur" demesinden 5 saniye sonra inter recoba ile 3-2'yi yakalamıştı. hatta o an sadece "şuuuuut, olacak iş değil sevgili izleyiciler" demişti. mancini de 2-3 kişiyi el hareketi ile kovmuştu. ne maçtı be...

Pamukk dedi ki...

forza mourinho

burak dedi ki...

ronaldinho, beckham, del piero, luca toni, totti, nesta, cannavaro gibi son kullanma tarihi geçmiş eski büyük yıldızların ligi, artık neredeyse hiçbir 1. sınıf futbolcunun tercih etmediği ancak ispanya ve ingiltere ligindeki büyük takımlardan zorla gönderilen (sneijder, huntelaar vs.) gibi yıldızları transfer edebilen vasat ligdeki en büyük marka mourinho'dur, nefret edilse de bu böyle.(onun gibi olmaya çalışan ama beceremeyen türkiye versiyonu için bkz: fatih terim)

gaga dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.