3 Aralık 2009

İflas

Real Madrid, El Clasico'yu kaybederken iflas ettiği an, maçın sonunda Lass'ın Xavi'ye dalıp ikinci sarıdan atıldığı dakikaydı. Fransız "Ne yapsak olmuyor arkadaş" deyip çakıp saha dışına erken gitti. Lass'ın kırmızısı öncesi pas trafiğini Marca grafiğe dökmüş. Korneri atan Xavi'nin Messi ile paslaştıktan slalomuna dikkat. Top bu arada tekrar Messi'de. Raul kovalıyor. Iniesta devreye giriyor. Sinirler geriliyor. Xavi'nin boş koşusuna takip eden Lass, 12 pas sonra 5 kez boşa çıkan Xavi'yi topla buluştuğunda indiriyor yere.

9 yorum:

cemzulfikar dedi ki...

Lassana da artik illallah etti o dakikada.

aliriza dedi ki...

ne güzel bir gazetecilik anlayışı be. özeniyor insan.

CT dedi ki...

Şu linkte 3.27 den sonra izleyebilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=AeA1pIZe88A
Yalnız marcanın analizini
(dolayısıyla bülent abinin çevirisini) tam anlayamadım
Korner hariç 5 pas yapılıyor,
Topa ise sadece 12 kez dokunuyor bu 3lü verdikleri rakamlar bunları yansıtıyor sanırım.

heros dedi ki...

bence pozisyon üzerinde çok duruluyor. real o saatten sonra zaten maçı alamayacağını biliyordu, barça 10 kişi eziyordu real'i. bu maç böyle bitemezdi. bu oyuncuda bir anda o hakkı kendinde gördü tak indirdi gördü kırmızısını rahat rahat soyunma odasına gitti maçta 10a10 bitti.

alicansolak dedi ki...

Real Madrid geçen seneki maçlara göre epey iyiydi ve gol pozisyonları da buldu fakat bu barcelonanın üstünlüğünü değiştirmez.

busquets atılmasa 60'dan sonra büyük ihtimal yine topu Reallilere göstermeyeceklerdi ve belki Real Madrid daha erken eksik kalacaktı.

Real Madrid yaptığı transferlerle biraz dengeledi durumu ama yine de
transfere ihtiyacaı var. Fabregas, Villa, Silva üçlüsünden alınacak adamlarla durum eşitlenir

Steganoss dedi ki...

Ahh Ronaldo ahh yazıcaktin maçın başında o golü :D

Unknown dedi ki...

Lass Real'in kalibresindeki adam değil.

mre dedi ki...

maçı seyredenler o pozisyonda kırmızının geleceğini hissetmiştir. eğer 90. dakikada birileri sizi deli dana gibi ortalarda koşturuyorsa beyin devreden çıkabiliyor, ki öyle de oldu.

Unknown dedi ki...

Yahu maçın tamamında Lass sürekli alttan alttan vuruyordu zaten önüne gelene. Xabi Alons da aynı şekilde.. Gol olduktan sonra tam yanımdakine "real bu maçı 11 kişi bitiremez artık" derken Bousqets o saçmalığı yaptı. Yoksa maç ne 1-0'da kalırdı ne de Lass 90. dakikayı görebilirdi.

Transferle olmaz o işler.
Xavi-İniesta-Messi-Toure-Alves-Abidal-Henry bu adamların artık ezbere oynadıkları pas al-ver trafiğini kurmak bence real için hayalden öte bişey değil.
Şampiyon olabilirler, bazı maçlarda 6-7 de atabilirler. Ama bana asla "bu akşam real'İn maçı var kaçırmayalım" dedirtemezler :)