30 Kasım 2009

San Siro'da 2. Kat

Dün San Siro'daki kazayı fotoğraflayabilmek mümkün değil tabii. Stad kameralarından bir görüntü var mıdır bilmiyorum. Inter'in 85'te Diego Milito ile 1-0 öne geçtiği anda golün sevincini yaşayan bir taraftar tribünlerin ikinci katında setten aşağı çakılmış. Durumu ağır, üzerine düştüğü taraftar da yaralı. San Siro bu konuda sabıkalı stad, ben son yıllarda benzer iki kaza daha hatırlıyorum. Elbette San Siro ikinci kat deyince hep akıllara Atalanta taraftarından gasp edilen motorsiklet geliyor.
Serie A'da bu hafta Juventus-Inter maçı var ama Juventus'un hafta sonunda kaybetmesiyle İtalya derbisinin içi boşaldı. Milan'ın da o rezil sezon başlangıcı sonrasında ikinciliği oturması ayrı bir hikayedir. Dün maç 0-0 iken 2 golü +48 ve+50'de atan Huntelaar da direkten döndü.

8 yorum:

dchetin dedi ki...

gollerdeki inzaghi katkısı yadsınamaz.

Cem Kalay dedi ki...

Milan'ın ligteki durumuda biraz Beşiktaş'a benziyor aslında. Lig başladığında herkez yerden yere vuruyodu iki takımıda şimdi ikiside zirve yarışına ortak oldular. İlginç.

serkan dedi ki...

Son Fb derbisinde de Eski Açıkta birisi gol sevinci esnasında tribünden düşüp bacağını kırmıştı..

ebb dedi ki...

milan taraftarı kaleye mızrak atmış bir de zamanında.

soon dedi ki...

o değilde gisele vardı abi, noldu ona,arayıp sormuyo heralde:)

Erk dedi ki...

İnter'in olaylı stadı Guiseppe Meazza.
SanSiro Milan'ın.
Motosiklet atılan, balkondan düşülen maçlar İnter maçları.

ebb dedi ki...

stadın adı "guiseppe meazza" bildiğim kadarıyla. fakat isim interli bir futbolcuya ait olduğu için milanlılar kabul etmiyor. "san siro" ismini kullanıyorlar.

erol1903 dedi ki...

giuseppe meazza eski interli futbolcu, aynı zamanda 1948–49 yıllarında Beşiktaş'ta antrenörlük yaptığını öğrenince çok şaşırmıştım :)