30 Kasım 2009

Avrupa Ligi?


14 yorum:

Halim dedi ki...

volkan iyi kalecidir (tr'nin en iyisi belki), ama bi kez hata yapinca arkasi kesilmiyor. twente katliam yaparsa sasirmam
tahmin: twe 5 fb 1

gs ise en kötü ihtimal berabere kalir
tahmin: gs 2 pao 1 (veya 2-2)

aradadusunur dedi ki...

Twente kazanır %44 ilginç. Biz çoğu şeyi olduğu gibi futbolu da anlık yaşadığımız için bu oran çıkmıştır diye düşünüyorum. Normalde Fenerbahçe geçtiğimiz hafta kazanmış olsaydı twente %10u geçmezdi diye düşünüyorum. Bu bir Galatasaraylı olarak, naçizane benim fikrim.

Büyük Kaptan dedi ki...

fenerbahçe anketi yanlışlıkla kapanmış galiba..

Unknown dedi ki...

Fenerbahçe'nin sanıldığı şekilde zorlanacağını düşünmüyorum.Aksine rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.0-2 tahminim.

wonderkid dedi ki...

twente kendi liginde 10 haftadır galip geliyor..

SirEvo dedi ki...

Gönlüm Avrupa'da Türk takımlarından yana olsa da Fener'in son maçını izledikten sonra pek şans veremiyorum ama umarım kazanırlar. Gerçi ligde 1.ler ama neden kazanmasınlar ki? :)

Ghetto Ultras Tribune Group dedi ki...

Fenerbahçe'de bir laubaliliktir gidiyor.Özellikle bu gece FOX'ta Kazım ve SAntos'un gece barda çok geç saate kadar alkol aldığı gösterildi sabahıda kazım kaza yapıyor.Aynı kazım BJK maçında daha üstün oynarken bizi sahadaykende kırmızı sonrası giderekte 10 kişi bıraktı.Santos ise son haftalarda berbat İstanbul yaramadı hatta DUNGA bile uyarıp son hazırlık maçına onu almadı. Semih tamamen çöktü psikolojik oalrak bıraktı takımı.Deivid dönemedi bir türlü.Mehmet Topuz Sağ kanatta acıların adamı göbekten başka yerde zor.Özer ise taraftarca gaza getirildi oynamalı diye son maç oynadı aman aman oynamasa iyiydi acilen susup çalışmalı!! Defans göbeği ise Blica Önder Deniz aman aman hepsi formsuz!! sol kanatta Wederson da Carlos'ta gitmeyi düşünüyor takımdan.Daum'Un değil yönetimin devreye gireceğini düşünüyorum fırça azparasal gözdağı sonrası bu maç koşan bir fenerbahçe ile YENİLEMYİZ bence ama devre arası sağ kanada ol beke ve santrafor mevkiine takviye şart!

ocsb dedi ki...

@delioglan

Fenerbahçe'nin tek farklı galibiyetini de sana veriyorum. Fenerbahçe en az 2 farklı kazanır. Hangimiz için aksi olursa yazarlığı bırakalım. Başka hesapla yorum bırakmak da yok ama. Var mısın? Kahvehane muhabbeti gibi oldu ama tadı da böyle çıkıyor.

Halim dedi ki...

@ocsb

simdiye kadar ne yazdin da yazarligi birakacan. ne rumuzunu hatirlarim, ne profilin var.. evin akilli oglani sensin galiba

söyle yapalim; eger fb en az iki gol farkla galip gelirse, bir daha fb'nin avrupa maçi öncesi 'comments' yerine skor tahmini yapmam. ankete katkiyi yine saglarim. ama bu durumda magdur taraf sen olursun. avrupa'daki pirensimiz twente'den sonra birde sheriff ile maç yapacak(ve muhtemelen daha da fazla yapacak). bu maçlarda senin için tatsiz tuzsuz olabilir ve iddiaya girecek adam ararsin yine..

bu güzel blogu senin gelecekteki katkilarindan mahrum birakmaya gönlüm el vermez. en iyisi ikimizde maça para yatiralim. handikapla felan da ugrasmaya gerek yok, 1 ve 2 ye verilen oranlar tatmin edici(1.90,2.90). anlastik mi, ne dersin ?

Piç Kemal dedi ki...

fenarbehçe en az iki farklı kaybeder...

Steganoss dedi ki...

maalesef yeniliriz..

Cosa Nostra dedi ki...

Onlar bizi evimizde yendiyse biz de onları evlerinde yeneriz alimallah.

Huseyin Yıldız dedi ki...

Enteresan bir maç olacak Yaklaşık 15 Maçtır yenilmeyen Twente ve Son Haftalarda sıkıntı çeken Fenerbahçe. Aslında 2 takımda iyi gününde olursa çok zevkli bir maç olur. 2 Hocada cok iddalı yorumlarda bulundular. Özellikle Daum cok buyuk iddiada bulundu ve kazanma şansımız %100 dedi umarım yanılmazda kendi kredisini bitirmez. Malum Türkiye Teknik direktör kıyım merkezi acıma yok :)

FASLI dedi ki...

Fenerbahçe maçı 0 - 1 kazandı. Yüzde 72'ye selam olsun...