18 Haziran 2009

Cristiano Ronaldo'nun 150 Golü

7 sezonda 150 gol. Sağ ayakla 93, sol ayakla 27, kafayla 30, penaltıdan 21, frikikten 16 ve endirekt vuruştan bir gol. Cristiano Ronaldo'nun kulüp ve milli takım kariyerindeki tüm golleri. Yılda 13 milyon euro alacak Real Madrid'den. Ibrahimovic'in 12 milyonunu da solladı.

19 yorum:

müşkülpesent dedi ki...

6-2!lik fenerbahçe maçında neredeydi bu adam hatta 2004-05 şampiyonlar ligi sezonunda hiç golü gözükmüyor. euro 2004 sonrası sakatlık falan mı geçirdi.

Sade dedi ki...

150 / 7 = 21,4
harika bir ortalama!

aliriza dedi ki...

takım oyunu olmadığı zaman ne kadar başarılı olabileceğini göreceğiz. kanımca 2000'lerin en büyük "fos"u olacak kendisi.

del piero dedi ki...

belkide en iyi frikikçiler listesinde başta ama 7 sezonda attığı frikik golü sadece 16...

istatistik sanatını seviyorum, herşeyi ortaya koyuyor :)

- dedi ki...

yeteneği tartışılmaz ama ben realde başarılı olacağı kanısında değilim

mavibenim dedi ki...

sadece bir tane hat-trick'i görünüyor, 6-0'lık newcastle galibiyetinde.. bu kadar övülen bir golcü için 1 hat-trick bence az bir rakam..


en fazla hat-trick yapan futbolcu kim acaba? del pierro'nun hat-trick sayısını vermiştiniz blogunuzda ama hatırlamıyorum..

Selocan dedi ki...

Henüz 23 yaşında olduğunu unutmayalım. Dünyanın en büyük futbolcularından biri oldukları için Messi ve Ronaldo bize yaşça büyük gözüküyorlar bir kaka bir ronaldinho gibi. fakat bu adamlardan biri 22 biri 23 yaşında yani 7 sene önceden başlarsak 16 yaşından beri yapılan bir istatistikte bu adam bu performansı göstermiş. büyük başarı bence..

oumar dedi ki...

hattrick duygusunu pek tatmamış eleman. 7 yılda bir(1) kez.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

me parece increible q los bancos den 150 mill de euros al madrid y q a la gente no le aplien y den hipotecas, ademas 94 millones por cristiano y 64 por un tio q viene al madrid sin espectativas pq ya lo ha ganado todo, y por Villa, español, solo 38 Por mi Villa puede fichar por el Madrid, quedan muchos delanteros igual o mejor que el, ejem: Diego Forlan, actual bota de oro o me equivoco. Por tanto el Barcelona fichando a Forlan y un defensa central ya va apañado. Todos estos circos y malgastar pasta lo hace el Madrid de Florentino, el problema como dice FIGO, si este que jugaba en el Madrid, lo dice el y tiene razón, EL DINERO NO GARANTIZA ÉXITOS. Toma castaña. Esto esta dedicado a todos estos sonambulistas palestos, que se creen que ya lo tienen todo hecho fichando a todo el mundo, a ver "si ahora resulta que el triplete lo ha ganado el Madrid."

HALA MADRID. PUTA BARÇA

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

Pero que les pasa a los catalanes! teneis envidia de que el madrid esté fichando a grandes estrellas y Laporta no sea capaz ni de vender a Etoo ni de negociar con Valdés? que problema teneis con que se gaste dinero? el Barça también lo hizo, acordaros de Cruyff en el 73 neeskens 74 krankl 78, Maradona 82...A los cules que se dediquen a leer el sport que eso si es un tebeo! estais haciendo el ridículo! si tan tri-tranquilo está el barça porqué no para de rajar Laporta? es el único que habla....sera por algo. Ah! si, que os quedais sin villa ni ribery, ni ibrahimovik.... vamos, que el madrid os obliga a quedaros con Eto'o! Emvidia! eso es lo que hay!


EL DINERO NO GARANTIZA ÉXITOS

dogan pamuk dedi ki...

uğur meleke de okumuştum fifa ödülünü aldığı zamanlar. premier ligde arsenal chealsea ve liverpool a karşı 30 maçta 5 golü var. 4 tanesi de arsenal e diyordu yazıda. dünyanın en iyi futbolcusu olarak lanse edilen kişi için çok kötü bir derbi istatistiğiydi geçen yıl. bu yıl ne değişti derbilerde onu bilmiyorum.

Protanopia dedi ki...

Yanlış bilgilendirme olmasın diye yazıyorum.

Ronaldo 5 Şubat 85 li 24 yaşında
Messi 24 Haziran 87 li 21 yaşında.

Tam hesapla 2 yıl 4 ay var aralarında.

Selocan dedi ki...

Bu adamın başarısız olacağını düşündüren nedir? Hangi sezon başarısız oldu da şimdi reale gelince işler değişti.Messi gibi bir ilah olmasaydı takımda ve Barcelona alsaydı bu adamı yine başarısız mı olacaktı önümüzdeki sene !!! 7 sene ve 150 gol bu adam santrafor değil arkadaşlar bu adam ileriye dönük kanat oyuncusu daha ne yapsın !! Geçen senenin altın top ödülü sahibi toplamadık ödül bırakmamış olan futbocusu -daha 24'ündeyken- Real'e imza atmadan nasıl işe yaramayacağını söyleyebiliyorsunuz? bunu düşündüren nedir yani adamın yaptıkları ortada. İsim farketmez barçaya giden kral reale giden hain ve başarısız oluyor daha sezon başlamadan!!!

thunderbird dedi ki...

C.ronaldo'nun 150 golu, Messi'nin Getafe'ye attigi gol etmez, edemez.

matiasemilio dedi ki...

neye göre başarısız olacak deniliyo anlamıyorum..takım kötü olsa dahi çıkar topunu oynar adam..yiğidin hakkını vereceksin sev ya da sevme..

ich dedi ki...

Ulan adamın 150 golünde de boncuk buldunuz ya :)

Unknown dedi ki...

güzel istatistik tutmuşlar.

MustafaAGCA dedi ki...

http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=8039&&cc=3888

Bu da Henry'nin 2001 - 2009 istatistikleri. G olarak belirtilen attığı golü temsil ediyor. Toplamı 243.

Sadece 2001 - 2006 arası ise 172

Benim Henry'i özel olarak sevmeye başladığım dönem olan 2002/2003 sezonunda 33 gol atıp 23 asist yapmış.

Utku Çınar dedi ki...

realde başarılı olamaz diyenler:
1944 dk 32 gol :D