17 Mayıs 2009

Sezon Finali

Şampiyonlar Ligi'nin iki finalisti aynı gün şampiyonluklarını ilan ettiler. Man United sahasında gol atamadan, Barcelona da daha maçını oynamadan. Harika bir sezon finali olacak Roma'da... Villarreal-Real Madrid maçı (3-2) şimdi bitti. Ne dramatik maçlar oldu bu sezon,.. İtalya'da da Milan Udinese deplasmanında kaybedince Inter oynamadan şampiyon. Bordeaux bu akşam kazandı. Marsilya-O.Lyon maçı ya tamam ya devam demek... Bundesliga'da Wolfsburg haketti. Nasıl bir forvettir bu? Alttaki posta bir gönderme: Geçen sene Eskişehir'i getirdik. Sıra Karşıyaka'da!!!

11 yorum:

barSELOna dedi ki...

Barcaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

İlahi adalet !!!

www.fcbarcelonaturkiye.com

papaz dedi ki...

Il Duomo çok güzel çıkmış İnter fotoğrafında.

Chevic dedi ki...

Villareal Barça'ya iyi mi yaptı kötü mü bilemedim. Önce geçen hafta son dakikada heveslerini kursaklarında bıraktılar, sonra da bu akşam kazanarak AZ Alkmaar gibi tamamen kendi maçlarından alakasız bir şekilde şampiyonluklarını ilan ettiler Barça'nın. (hiç beğenmediğim bir şampiyonluk şeklidir, örneğin Galatasaray'ın ligin en güzel şampiyonlukları yaşamasının sebebi son hafta kendi sahasında ve son maçlarda ilan etmesidir şampiyonluğunu)

Uğur dedi ki...

piazza del duomoda kutlama var :)intere oldum olası ısınamadım ama duomo gerçekten çok güzel görünüyor. seneye şampiyonluk kutlaması torinoda yapılabilir mi? umarım...

karaf dedi ki...

Barça...
Öyle haketti ki...
Muhteşem üçlünün ikisi cepte...
Teşekkürler Barcelona, yaşattığın tüm benzersiz anlar için...

FC Barcelona = Modern Futbol Sanatı

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Hiç orjinalliğe gerek yok.

Madrid cabrón, saluda al campeón!

venezia dedi ki...

şimdi bir başka güzeldir montjuic'den BaRceLoNa LimaNı ;)

Unknown dedi ki...

fransada şaibe söylentilerine yer verilmiyor herhalde. maçlar farklı günlerde oynayabiliyor rahatlıkla.

HasbelKaderKeita dedi ki...

Barcelona bölesine bir sezon'un ardından şampiyonluğu kaçırsa yazık olurdu.

İnter'in zaten bariz üstünlüğü var Milan ve Juventus bu şekilde devam ettikleri sürede İnter seneyede şampiyonluk kutlamalarını yapar.

Manchester United'de ingiltere'de şuan en sağlam takım şampiyonlukları normal.

Finalde ise harika bir maç Barcelona - Man Utd. bu sezonun en iyi iki takımı Man Utd. Barcelona'ya Barcelona'da Man Utd.a rakip olabilcek tek takımları bu sezon için.

http://cezasahasinasertorta.blogspot.com/

YK dedi ki...

Sezon ortasında 6 buyuk ligin sampiyonlarını bilene bir sise Aceto odulu vardı. 5 bilene bir sey cıkmaz mı Bülent abi. Besiktas, İnter, Manu, Barça, Bordeaux (büyük ihtimal) tutacak gibi. Almanya'da Wolfsburg diyen yoktu. Son hafta Munih supriz yaparsa Aceto benim olur..Dunyalar benim olur...:)

Unknown dedi ki...

Sezon finali 27 Mayıs'taki maçı anlatan en güzel tanım olmuş. ' takım da bu sezon teklemeden gitmeyi başaran ve olumlu futbol oynayan ekipler oldular. Bu iki takımdan en çok konuşulanı Barcelona oldu elbette. Machester United'ın başarılarının kanıksanmış olması, genç bir teknik direktörler bütün cephelerde finale çıkan nispeten yeni bir takımı daha göz önünde tutuyor. Bir bakıma Barcelona'nın karşısına çıkacak en ciddi rakip olarak göreülebilir M.United. Chelsea' de çok zorladı blaugrana'yı ancak Chelsea'nin oynadığı futbol M.United gibi pozitif ve hücuma dayalı bri futbol değildi. Şimdi Roma'da gerçek bir kapışma olacak. Yeni yetme bir teknik direktör kazanacağı herşeyi kazanıp, yeniden kazanmış ve şimdi yeniden kazanan bir kurt'a karşı duracak ve dünyanın en iyi futbolcuları olarak kıyaslanıp dutan C. Ronaldo ve Messi aynı sahada yüzyüze kapışacaklar. Her yönüyle mest edici bir final bizi bekliyor bence.