12 Nisan 2009

Uefa Elit Stadlar

Credit:Billsportmaps

12 yorum:

gokmenoz dedi ki...

Atatürk Olimpiyat Stadı alınmış listeye. Şaşkın bunlar.

objektifanatik dedi ki...

olympiat stadi = elit zulüm

memduh95 dedi ki...

kriterlerine uyuyor olimpiyat, almaları normal tabi. http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Stadia_List ama bir park, ulaşım vs. sorunu yaşayacaklar, bir de güzel bir rüzgar yiyecekler orada bak bakalım kriter belirleme komitesi oturup baştan yazmıyor mu. öyle vip kapılarından girmekle olmaz. ahaha türk'ün gücü.

berthelemy dedi ki...

westfalen nasıl olmaz aklım almıyor. aralarındaki en iyi stad estadio da luz'dur...

ynwa dedi ki...

emirates'in olmaması çok ilginç.

bonaventure dedi ki...

fotolara bakınca bizim stad ben futbol stadı değilim diye bağırıyor resmen. hangi akla hizmet yaptınız bu stadı anlamam. yıllar önce hıncal uluç stadın açılış maçından sonra tamam artık yıkabilirsiniz. çünkü bi halta yaramaz o stad tarzı bir laf etmişti. şimdi resimlere şöyle bir göz gezdirdimde hiç bir işe yaramayan stad bizimkiymiş gibi duruyor. hatta en demeyeyim tek diyeyim.

bir yerde okumuştum. stade de france şehrin en pis yerlerinden birinde kurulmuş. çevresindeki insanlar spor yapsın kendini geliştirsin, sosyal yaşama girsi benzeri şeylerden ötürü. sonrası damalumunuz. psg kullanmak istemedi ama adamlar konserler ve rugby maçlarıyla kullanmasan da olur kıvamına getirdiler olayı. stade de france ın boş kaldığın gün sayısı kadar bizim olimpiyat stadı kullanılıyordur herhalde.

sen git onca para harca. ama bir halta yaramasın yaptığın. bu kadar sorumsuz öngörüsüz boş beleş yöneticiler varken diye başlayıp ülkeyi kurtarmaya kadar giderim ben burdan:) rakı getirin bana:))

organic soap dedi ki...

şükrü saraçoğlu nasıl olmaz, aklım almıyor.

Ghetto Ultras Tribune Group dedi ki...

Emirates ve Saraçoğlu benzer stadlar ve park alanları ve bazı kriterlere uyumsuzlukları var lakin stadımın şehir dışında olmasından ve izolasyonundansa camımdan görmeyi tercih ederim.

Mert dedi ki...

fanatizm yapmış olmam istemem ama şükrü saraçoğlu stadı eksik sanırım.5 yıldız olmayan stada uefa finali de vermezler açıkcası.

twilost dedi ki...

bu liste bir önceki,eski olan, liste sanırsam daha sonra eklenenler oldu.. http://de.wikipedia.org/wiki/Stadionklassifikation_der_UEFA burada fenerbahçe'nin stadı da gözüküyor. zaten yönetim bas bas bağırmıştı 5 yıldızlı stad diye..

Koray dedi ki...

twilost'un verdigi link'te ilk yapım tarihi en eski olan Saracoğlu olarak gözüküyor, taa Papazın Çayırı'ndan beri sayılıyor heralde :)

sMAnia dedi ki...

signal iduna park avrupanin en iyi 5 stadindan biridir !!! eski adiylada westfalenstadion...

herkez gitsin görsün !!!!