14 Nisan 2009

Roma Derbisi ve Cezalar

Kavgaysa kavga. Cezaysa ceza. Hafta sonunda Lazio-Roma derbisini izleyenler kırmızı kartları görmüştür. Evet kavga vardı ama 6 gol ve futbol da vardı. Matuzalem ve Mexes'e anında 3 maç cezayı yapıştırdılar. Fiorentina-Cagliari maçında soyunma odası tünelinde kavga eden Felipo Melo ve Diego Lopez de 5 maç ceza aldılar. Bugün bizim federasyon başkanı çıkmış yine nutuk çekiyor, ne anlattığı belli değil. Çiçek, böcek edebiyatı yapıyor. "X;Y;Z'yi disiplin kuruluna sevkettik" diyor. Bu kadar mı basiretsiz olunur? Cezaları belirle, öyle çık o kameraların karşısına. Olmaz; illa ki kendini ekranda görecek..

7 yorum:

scugnizzi dedi ki...

felipe melo'yu çok beğeniyorum, ayıp etmiş :(

âyine dedi ki...

bu yönetim anlayışıyla biz daha çok kavga izler, üzülürüz

nestavarro dedi ki...

''BASİRETSİZ''cuk demiş oturmuş

Unknown dedi ki...

Üstadım her rengin algısı güney yarım kürede ve kuzey yarım kurede baska baskadir. Bu baglamda her ulkenin davranis bicimi de farkliliklar gosterebilir. Olayin uzerinden 15 gun gecmis olsa haklisiniz diyecegim ama verilecek cezalardan once Semih ve Arda'nin aciklamalarini duymak, okumak sanki daha onemli gibi gorunuyor. Ne dersiniz?

Saygılar

UĞUR DEMİRCİ dedi ki...

Bence bu 22 adamı komple asalım gitsin.

Takımına kızan bunlara yükleniyor, kırmızı ışıkta hemen kornaya dadanan hıyarlar kızan bu adamlara yükleniyor, karısına sözünü geçiremeyen bunlara yükleniyor.

Vurun bu 22 herifin kellesini gitsin anasını satayım!

DenizEr dedi ki...

Klasik olacak ama profosyonel olamamis bi milletiz, hala arkadaslik, dostluk, aman o kirilmasin, bunu da uzmeyelim, vs.

n0s dedi ki...

matuzalem hiç bi şey yapmamıştı yaa 3 maç mexesin hareketine bile fazla