3 Nisan 2009

Cassano vs. Lippi

İtalya "İçlerindeki İrlandalı" Trapottoni'ye takıldı. Bari'deki maç 1-1 berabere bitti. Maçın neredeyse tamamına 10 kişi oynadılar. Pazzini hava topunda dirsek attı diye oyundan atıldı. Bana biraz ağır geldi karar. Pankart Cassano için. Lippi, Toni ve Gilardino sakatken bile Cassano'yu kadroya almadı. Sampdoria'daki partneri Pazzini'yi çağırıp iyice çıldırttı Cassano'yu. Tabii asıl dert maçın oynanacağı şehirdi. Cassano'nun memleketi Bari. Onlar da pankartlarla protesto ettiler Lippi'yi. Bu da "Lippi, facebook'u kontrol et. Cassano seni arkadaş listesine eklemek istiyor" der. Evet itiraf ediyorum bu gündemi biraz geriden takip eden bir post oldu(!)

7 yorum:

OKOROKWO dedi ki...

hocam superrr yaaa pankart muthıs yazılanlar muthıs :) bu arada bence macın hakemı wolfgang starkın pazzınıye gosterdıgı kart dogru bence cunku pozısyonu daha yakından gorursen atılan dırsegın sıddetını daha ıyı gorursun cok pıs dagıtmıs ırlandalının kasını yanılmıosam Oshea dı dırsegı yıyen futbolcu... www.footballpartay.blogspot.com

ACY dedi ki...

bizim mac inonu de olsaydi carsi ibrahim toramanla ilgili bisi yapar miydi acaba..

haute_couture dedi ki...

Bu Cassano-Lippi olayı bu hafta İtalya'da Hakan Şükür-Ersun Yanal olayı tadındaydı resmen, adamlar maçları bıraktılar bunu tartıştılar.

Kerim ŞİMŞEK dedi ki...

Pankart harikaymış yanlız :D

Yazı gündemin çokta gerisinde olmadı aslında kendi yazılarımı düşününce :))

Bu arada Trapottoni'de maçtan sonra Pazzini'nin kırmızı kartı için "çok ağır bir karar" açıklaması yapmıştı.

Cassano'yu almaması tabiki yanlış bişey. Şunu, şunu almadın türde eleştiriler dünyanın her ülkesinde var.

Fatih dedi ki...

irlanda rezalet futbol oynuyor. bulgaristan macinda 50. saniyede golu buldular 70 dakika sikintidan geberttiler. bulgaristan imdadimiza yetisti de verdigimiz paralar bosa gitmedi, 2 gol gormus olduk.

mcD dedi ki...

İtalyanların futbolu dışında futbolla ilgili herşeyleri güzel ve eğlenceli:) Saha içindeki sıkıcılığı saha dışında yarattıklarıyla gideriyor adamlar..

memduh95 dedi ki...

suratlardaki muzur ifadeye bak. bizim herhangi bir tribünde gerek pankartı gerek yüz ifadesini görme ihtimali çok düşük.