29 Mart 2009

Santiago Bernabeu'dan Uzakta

Bu dün İspanya'da onbir Türk'ün değil; bir başka Türk futbolcusunun hikayesi. Çok değil 3 yıl önce milli takım formasını giyiyordu. En iyi zamanında Real Madrid onu istiyor diye de haberler çıkmıştı. Dün gece bizim milli maçtan 2.5 saat önce, Necati Real Sociedad'ın Castellon deplasmanı kadrosundaydı. Sezon başından beri gol atamayan Necati, Abreu'nün yokluğunda ilk onbirde diye vermişti yerel medya. Necati dün onbirde forma giymedi. Oyuna sonradan da girmedi. Real Sociedad, Castellon deplasmanında 3-0 kazandı. Maç bittiğinde İspanya-Türkiye maçının başlamasına 30 dakika vardı. Nihat topu auta atarken ; Necati takım otobüsünde havaalanına mı gidiyordu ya da Pique'nin golüne Castellon'da (Valencia) bir otel odasında mı üzülüyordu? Bilmiyorum.

15 yorum:

Adsız dedi ki...

hayat böyle; bugün varsın, yarın yoksun..

bonaventure dedi ki...

cm de tanıdım kendisini. illa ki alırdım takıma her yeni oyun açısışımda. gelirdi adana dan çatır çatır topunu oynar sonra da real madrid olmasa da en kötüsünden shalke de bulurdu kendine bir yer. sonra bi adana maçında korkmaz bülente dedi ocakta görüşürüz diye. imzalamış meğersem galatasaraylada ocağı bekliyormuş. sevindik türkiyenin en iyi forvetlerinden biri geldiği için. sonra gollerine sevindik. özellikle fener maçında attığına. f tipi oyuncu yapılanmasından farklıydı. dövmesi ve uzun saçıyla farklı bir görüntüsü vardı o zaman ki hakangillerden. ama kardeşim bi insan böyle mi antipati toplatır kendisine. önce saçına gıcık kaptık sonra cins cins bakışlarına. o büyük sakatlığından sonra kilolarından kurtulamadı, bizde saçına gıcık kapmaktan. olmadı yapamadı. sıfırın altında hırsla bu kadar futbolcu olunuyo demek ki...

şimdilerde aman geri dönmesin derim ama üzüldüm bu hale düşmesine. bi nonda kadar olamadı. daha iyisi olabilirken.

jose dedi ki...

yaptığı hatalara üzülsün.

Ocakçıyan dedi ki...

bir zamanlar diyordum avrupada sayılı forvet arkası dır necati diye geriden bindirmeleriyle ve arasıra attığı yarım vole gollerle...

otti dedi ki...

haketttiği buydu. hiç bi zaman gs seviyesinde bi topçu değildi. minareci bi kişiliği vardı saha içinde.

Pasetto dedi ki...

Bu bakış açını çok seviyorum Bülent Ağabey. İspanya gol attığında Raul nerde ne yapıyor ne hissediyor merak eder dururum.

Majesty dedi ki...

Belki de Necati orada huzurludur.

Mithra dedi ki...

Ne kadar kazma da olsa,son yılların formsuz golcüsü de olsa bu sene Baros'un olmadığı maçlarda Nonda ve Ümit Karan'dan daha etkili olurdu.Çünkü stili Baros'un stiline daha benzer.Böylece takımdakipas trafiğini kesmezdi.Fakat o da takımdan ayrılmak için her şeyini verdi.Hem formsuzdu hem de Hasanla didişip durdu.Sonunu kendi hazırladı.Şimdi tek yapması gereken Sociedad'ın 1.lige çıkması için dua etmek.Sociedad tekrar 1.lige çıkar ve 11'de başlarsa tekrardan eski Necati'yi sahada görebiliriz.

david santos dedi ki...

Excellent posting! San Tiago Barnabeu is a gra Stadiun. Real Madrid a great team of Espanha.
Congrats.
Happy Day!

Utku dedi ki...

kelndi eşekliğine yansın,zorla bitirdi kendini!!!

kutay dedi ki...

valla benım bıldıgım necatı cumartesı aksamını maç izleyerek gecırmez...zaten o yuzden sımdı galatasarayda değil...

Fuzzy Logic dedi ki...

Ya birisi aciklasa da ogrensek bu adamin galatasaraydan ayrilisinin gercek nedeni nedir diye. Sanki ortada agiza alinmayacak bir günah var gibi herkez sifreli konusuyor. Ben acikcasi begenirdim kendisini galatasaraydayken. Nedir bu isin asli kuzum?

roni dedi ki...

hic bir zaman haz etmediğim karaktersiz bir yetenek.. galatasaraya asla yakışmayan bir oyuncu

H. İbrahim Andiç dedi ki...

bkz: 10 numara krizi

Feridun Bitir dedi ki...

isvicre macinda attigi penalti yeter, o cesaret o yürek!!!