12 Mart 2009

Önümüzdeki Maçlara Bakabiliyor Muyuz?

Atletico Madrid gibi Şampiyonlar Ligi veda eden bir başka Madrid'linin maç sonrası ilk antrenmanından bu kare. 4 gol yediği Anfield Road'ı gözyaşlarıyla terkeden Casillas hiç "önümüzdeki maçlara bakıyoruz" der gibi duruyor mu?

7 yorum:

Ghetto Ultras Tribune Group dedi ki...

Casillas'ın yüzündeki ifade herhalde tüm Madrid'lilerde vardır.Malum Atletico'da elendi.Ama o değilde Anti Fenerbahçeci İspanyol ve Real'li bir bir arkadaş vardı hımm ne oldu ona Şeytan aldı götürdü satamadan getirdi mi?Torres sonrası bu İngiliz acımasızlığının son kurbanları.Bence İngiliz takımına tek golle elenmek şeref sayılmalı artık çünkü olayın tadı kaçtı aradaki fark dağlar kadar.İngilizler her konuda diğerleri ile arayı açıyor çıtayı doruğa çıkardılar.

-EagLe- dedi ki...

Aklı hala orda kalmış olmalı :)

ACY dedi ki...

x oyuncusunu a takimindan alip b takimina, y oyuncusunu da b takimindan alip a takimina koysak sole olur boyle olur seklindeki degerlendirmelere pek kanaat getirmem ama bu resimdeki adamin ailesi koyu katalan olupta elinden tutup real madrid yerine barcelona antremanina goturseydi, valdes aileside madridin kenar sokaklarinda pantolon yirtan ogullarini real madrid antremanina goturmus olsaydi bu iki takimin enazndan son 5 senesi oldugu gibi degisirdi, bi kere en basta real madrid kaleye min 30m euroluk bir transfer yapmisti :D

erssre dedi ki...

El clasico maçıydı galiba hangi sene hatırlamıyorum ronaldinho madara etmişti Real'i, orda da 3. veya 4. golden sonra bir isyanı vardı ellerini kaldırdı havaya.. Arkadaşlarının ruhsuzluğuna isyan etti.

Toplama takımların asla altyapıya önem veren köklü kulüpler kadar başarılı olamayacağını gün geçtikçe daha iyi anlıyoruz.

bjkmad dedi ki...

real forması giyip de barca da oynamasını isteyeceğim iki adamdan biri casillas,diğeri de ramos.kazma valdes'in yerine casillas olsa eminim barca yediği golleri de yarıya indirirdi:)
daha çok acı çekecek casillas sanırsam.burdan casillas'a sesleniyorum.bırak abi şua real'i gel barca'ya,seni saraylarda yaşatırız:)
beter olsun real:)

varol döken dedi ki...

ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa casillas real'in kalesini ilk aldığı senelerde en zayıf halka olarak nitelenmiyor muydu?

dogan pamuk dedi ki...

koyu barçalı olarak şu adama yazık oluyor ya. bir çuval ruhsuzun içinde casillas in da ruhu sıkılır elbet.
valdez casillas yer değiştirsin aynı tencere kapak misali olur o zaman.
bu real e valdez bu barçaya da casillas gider.
bir de ramon a danışmak lazım ama o anfield faciasından sonra yok meydanda:))