9 Mart 2009

Okay Karacan@Televidyon


Televidyon, Serdar Kuzuloğlu ve Timur Sırt'ın projesi. Internette bir televizyon kanalı ve içinde farklı formatlarda harika programlar. Kirli Sepeti'ni de İlker Uğur ve Hasan Yalçın hazırlıyor. İlker'i önceden tanırdım, Hasan'ı da tanıdım mutlu oldum. İkisi de harika adamlar. Her hafta Cuma günleri yeni bir bölümü ekleniyor Televidyon'a Kirli Sepeti'nin. Bu hafta 5. bölüm yayınlandı ve konukları Okay Karacan. Güzel soruları, Okay voleyle 90'a takmış gibi geldi bana. Buyrun siz de izleyin. Kendimi anonslamayı sevebilseydim, 3. bölümü de izleyin derdim. Demiş oldum..

8 yorum:

keymark9 dedi ki...

efsane bir program olmuş. inanılmaz zevk aldım gerçekte. okay karacan'ı özlemişim resmen

keymark9 dedi ki...

bülent abi bu ilk kez başına gelmiyor nasılsa bırak bu sefer de okay abinin yazısını çalsınlar :)

Omnis determinatio est negatio dedi ki...

Haber asirmalarini hukuk yoluyla engelleyebilirsin; büyük de ceza alirlar. Ama ugrasmayayim diyorsan o ayridir.
Ben sizinkini izlemistim, kahvede gecen. Cok hoştu.
Bu televizyonculuk olayi patlayacak zaten yakinda. Sivil televizyon yeni bir ufuk açacak. Hadi hayirlisi.

mondo trasho dedi ki...

masanın üzerinde duran kitap alper canıgüz'ün "gizliajans" adlı kitabı. ortalar kadar çok güzel giden ama daha sonra temposunu ve yarattığı merakı yitiren bir kitap:)

mondo trasho dedi ki...

gerçi ilerleyen dakikalarda kitapları da tanıtmışlar. armağan ediliyormuş. ben de sandım ki tesadüfen oradalar. hay allah:)

ACY dedi ki...

üstat senin gibi okay karacan gibi 5 kere top sektirmemiş top bulsa karakola götürücek adamları ne diye çıkarıyolar ki böyle programlara yazık valla ne hale geldik halbuki turgay şereni ziya şengülü sinan engini görmek ister bu gözler kaliteli futbol sohbeti için...!!

felix mourinho dedi ki...

yahu şunu farkettim izlerken, okay karacan'ın maç anlatışını özlemişim. o arjen robben mükemmel bir gol demesini, hatta futbolu da geçtim bir f1 yarışı anlatmasına bile razıyım yahu. tabii bir de murat kosova'nın maç anlatması vardır ki o ballı kaymaktır. gel gelelim yarın yine futbolumuza yeni terimler katacak ertem şener'le beraber olucaz.

jose dedi ki...

La Liga Okay Karacanla bambaşkaydı.