10 Mart 2009

Meira Hamburg'da Yok

Meira en sonunda gitti Zenit'e. Hamburg maçında da yok..

43 yorum:

pclion dedi ki...

Hamburg maçından sonra gitse harika olacaktı, bir gün bekleyememişler mi?

zoRba dedi ki...

Hayırlısı olmuş bence. Adamın kumaşı iyi, kariyerine diyecek bir şey yok ama malesef kanı uyuşmadı galatasaray ile.

Fuzzy Logic dedi ki...

Defansda büyük kaptan oynayacak o zaman. Bu ne bari su macdan sonra satsaydiniz be

alchoburn dedi ki...

Tam randıman alamadığımız bir adamdı, onca eleştiriye rağmen kötü bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Ama satış rakamı gerçekten 6 milyon euro ise fena para değil. Tek sorun, o para ile şu anda bırakın daha iyisini, aynı kalitede bile adam bulamayacak olmamız.

Gerçi transfere mi gider gelen para orası da şüpheli...

erssre dedi ki...

çok şey kaybettiğimizi düşünmüyorum..

ermansire.blogspot.com

ilkay dedi ki...

dışarıdan "inanılmaz derecede salakça" gözüken bu transfer için bişey bilmeden yazmak anlamsız sanırım. yani hiçbir kulübün hiçbir yöneticisinin meira'yı zorla gönderecek kadar aptal olduğunu sanmıyorum. hele ki şu şartlarda. (sakatlıklar+önemli maç periyodu vs)

olay meira'da bitiyor sanırım.

Olgu Akbayrak dedi ki...

Bülent abi bende transferin gerçekleştiğini ama Hamburg maçından sonra gideceğini duydum çok güvendiğim yerlerden... Her ne kadar çok da hata yapsa Hakan Balta'dan bu maç için iyidir. Üstelik stoper açığının H.Balta'yla dolmayacağını düşünürsek... birde onun yerine Volkan'ın oynaması var ki...

danny dedi ki...

Neden olmadı be Meira... Sene başında geldiğinde o kadar sevinmiştim ki...

D.A dedi ki...

bunu bizim demirören biLe yapmazdı:)

kaLitesini filan geçtim adamın yerine oynayacak saglam bi tane defans oyuncusu yokken satmak ne kadar dogru??
galatasaray 6milyon kazandı ama bu sene şampiyonlar ligine katılamama durumunda kaç 6 milyon kaybetceklerini düşünmediler bence..

jose dedi ki...

Gidişi doğru zamanı yanlış..

AbSurDMaN dedi ki...

Meira çok istedi herhalde ki Hamburg maçına çıkmadan satıldı. Yarım sezonda 1.5 milyon kar yaptık üzerinden, hayırlısı olsun :)

apaç dedi ki...

o zaman şimdi, hep birlikte:

la la lay lay laaay saldır galaaatasaraayyy!!

Schumy dedi ki...

Şükrü Saraçoğlu'nda final 6 milyon Euro eder mi ?

Meira tamam iyi oynamıyordu ama en azından rakibe korku veriyordu. Semih'i ortaya atmak Bülent Korkmaz'ı ortaya atmaktan farksız olacak. Olursa süper olmazsa berbat olacak.

vangobbel dedi ki...

Resmi bir açıklama gelene kadar bu adam Galatasaray'ın oyuncusudur. Hemen gaza gelmeyelim lütfen. Yalnız olur da giderse Adnan Sezgin, seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Semih Kaya umuyorum şu aşamada parlar,iyi işler yapar.Yoksa madara olduğumuzun resmidir...

nebilim dedi ki...

emre aşık - semih kaya bakalım nasıl olacak..emre-meira ikilisi olic gibi bir forvet karşısında zorlanacaktı ama semih ne yapar bilemiyorum..

markojaric dedi ki...

Meira kötü bir futbolcumu hayır. Galatasaray'da kötü oynayan bir futbolcu olarak hiç ısınamadım ona. Ama bu gidiş kesinlikle zamansız. HEr ne olursa olsun 1.5 milyon kar etmek için bütün stoperlerimizin sakat olduğu şu zamanda kesinlikle gönderilmemeliydi. Daha sonra satsak Belki meira bir daha bu kadar para etmeyecekti ama en azından UEFA ya gidiyoruz diyorsak yolun bu kısmında bu değişiklik intihardır. Bu kadar eksiğimizin arasında 1,5 milyon Euro kar etmek için UEFA kupasını feda etmedik inşallah. Dere geçilirken at değiştirilmez. Yönetimimiz yıllar sonra iki büyük geleneğini yıktı. Sezon ortasında antrenörde değiştirmezdik biz futbolcuda yollamazdık.

Murty dedi ki...

hamburg maçından sonra gitmesi olmuyordu sanırım. zira rusya da transfer sezonu 12 martta bitiyor diye biliyorum.

nestavarro dedi ki...

ne güzel artık olic'i klubeden kenditutar bülent amca buarada guardiola'nında puyol'u yok bu adamların göbeği birlikte kesilmiş her ne kadar ben aralarında uçurumlar görsemde

Zafer dedi ki...

geçen hafta 7 milyon değil miydi, bu hafta neden 6 oldu? garip bir durum var!

bartleby dedi ki...

Rusların ara transferi cuma günü bitiyormuş. Hayırlısı olmuş bence. Bu zamanda 6 milyon avroya stoper satmak fena ticaret değil. Üstelik Meira, takıma olumlu katkısı ortada...

mondo trasho dedi ki...

4 milyon €'ya geldi Meira, 6 milyon €'ya gitti.
6 ayda 2 milyon € kar eder.

Sahada ismi ile oynuyordu, başka bir şey değil.
Sanki üzerine zırh giymiş gibi ağır ve zahmet çekermiş gibi oynayan bir oyuncuydu.
Ama bu tamamen uyum sorunuyla alakalı bir durumdu.
Kimse adamın kötü futbolcu olduğunu söyleyemez.
Adamın bizim için kötüsü bile bu kadar para ediyorken hem de...

Zenith Galatasaray'ı UEFA'daki en ciddi rakiplerden biri olarak görüyor herhalde. Çelme takalım adamlarta demişlerdir:P

Mr.Eko dedi ki...

Bu fiyata başka hiç bir zaman satamazdı Galatasaray çok iyi yaptılar. Paranın yanında belki de Emre Güngör'ü kazanacaklar.

Unknown dedi ki...

iyi, hamburg maçında göbekte bülent korkmaz oynar yerine...

xaar dedi ki...

Resmi siteden henüz resmi bir açıklama yapılmadi bu da gosteriyor ki ne olursa olsun kesinlik kazanmış bir olay değildir...
Karar verenler için gerçekten çok zor bir karar olacak bu...Çok büyük bir kayıp mi olacak,kesinlikle hayir getirisini düşünecek olursak!Ben stoperim diyen her futbolcu ki tek secenek bizde suan Semih gözüküyor;en az Meira'nin sergilediği formu ve yapabiliceği bireysel hatalari sergilebilecektir ama kim o formayi giyerse giysin Hamburg macinda kesinlikle Meira dan daha konstantre ve daha istekli olacaktır...

Bu arada bu transfer bitmişşe,Galatasaray tarihine geçecek bir transfer,en son zaman kazandik bu kadar para bir transferden soyleyebilecek olan varsa soylesin;benim aklima bir tek Adrian Ilie geliyor,ha bir de Tamas'i da ederinden epey iyi bir meblaga Ruslara vermistik ama o bu kadar bir meblag değildi...

Ne olursa olsun;isterse defans hatalarindan goller yiyelim yine de kazana bence Galatasaray olacaktır bu transferden...

Güle güle Invisible man!!!

Adsız dedi ki...

Zamansızlığından başka hiç bir sebeple "hayır" diyemeyecegim.

broker&dealer dedi ki...

yolcudur abbas bağlasan durmaz.zorda olsa sakatlık maç temposu adam gidicem demiş.seni düşünmemiş arkasından bakmak saçma.

murat akça semih kaya.yoksa topal mı geçer stopere acaba hamburg deplasmanda?

en temizi buyuk kaptanın geçmesi aslında ama şartlar musıt degıl :)

Unknown dedi ki...

galatasaray bu sezonu en kötü 2.bitirir . Meiranın satılması ile yaygara koparılacak bir durum göremiyorum. Türkiye Ligi gibi vasat bir ligde oraya kimi koyarsanız oynar . Olmadı Orkun oynasın .

Büyük Kaptan dedi ki...

aceto bu meira hakkında fena çuvalladı.. galatasarayın bu sezon transferlerinden en yararlısı meira olacaktır demişti blog okuyucularının çoğu kewell yönünde görüş bildirirken.. galatasaray için iyi bir ticaret fakat zaten bu sene için hayal olan uefanın yanında bence ligde ilk 2 sıra da tehlikeye girdi.. özellikle servet-emre aşık 2lisinden birinin oynamadığı maçlarda bunu çok net göreceğiz.. galatasaray bu saatten sonra hamburg karşısında ancak hücumla varolabilir.. ayrıca deplasmanda hücum demek büyük kumar demektir.. bu galatasarayın hamburgdan galibiyetle dönmesi büyük süpriz olur..

Ali Ersoy Pembe dedi ki...

Bu takim nice maclardan once nice yildizlar cikardi, bir gun konya'da aydin atar baska bir gun alparslan kocaeli'de asisti yapar, baska bir gun arda turan turu atlatir, baska bir gun semih kaya cikar almanya'yi ikiye bolecek duvari hamburg'da savunmada orer.

abeyle dedi ki...

bülent abi senin sezon basındaki en iyi transfer adayindi meira gonderilmesi ve türkiye macerasi hakkinda yazacagin iki satir birsey yok mu?

josemarcelosalas dedi ki...

Gözümde patlamaya hazır bir bomba -negatif anlamda- olmaktan öteye gidemedi hiç. Hep bir anda çıkıp takımı yakacak futbolcu profili çizdi bende -ki bu 1'den fazla oldu da-. Sakatlıklar vs ekseninde şuan gönderilmesi doğrumuydu veya kendisi mi tutturdu gideceğim diye, bilmiyorum. Bildiğim tek şey Galatasaray'la kimyasının bir türlü uyuşmadığı.

azmi dedi ki...

iyi iş. ama en azından hamburg maçı beklenseydi.

hagibaba dedi ki...

süper oldu valla
Güzel ticari bi hareket bişey yaptığı yoktu zaten

Ghetto Ultras Tribune Group dedi ki...

Abi ben 6 Milyon rakamının gerçek olduğuna inanmıyorum bence Meira gitçem diye diretmiş ve ikinci bir Ribery vakasından korkularak satılmıştır 3'e falan.Zaten adam para alamıyorum falan da diyerek yer yapmıştı.Üzücü olan Türkiye'den daha kalitesiz olan Rusya Ligine ve Zenit'e gitmesi oysa GS UEFA'da ve ligde kupaya koşuyordu.Resmen para için gitmiştir.Ama bu galatasaray Bursa maçında ve Bordo da ipten dönse de bu defans ile Hamburg'dan gol ve golleri kalesinde çokça görecektir.Acilen defansa takviye lazımdı!!!

erssre dedi ki...

abi 2 satır karalamayacakmısın bu konuda?

sergei dedi ki...

nasıl kar anlayışıdır anlamadım 4,5 m bonservis + yıllık ücreti 1m ye oynasa ki fazladır 5,5 dir galatasaraya maliyeti.(minimum)bu sıkıntıı dönemde satmışsa gerçekten şaşırtıcı, neyse hayırlı olsun bize yarar :)

Houston dedi ki...

Song'u çıplak gözle izleyenler Meira'nın ne kadar kötü bir transfer olduğunu göreceklerdir.

Bize kanının uyuşmadığı fikirlerine katılmıyorum, çünkü adamda fundamental sorunları var. Kafa topuna çıkmıyor, üzerine gelen adamı bekliyor hamle yapmıyor, bu yüzden sürekli çalım yiyor, hamle yapmadığı zaman karşısındaki oyuncuya şut şansı doğuyor ve bu şutlar çoğunlukla gol oluyor. Bu sezon yediğimiz gollere bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Bu yüzden Meira'nın kanıyla ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Eğer 30 yaşında aldığımız bu adamı 31 yaşında, üstelik bu kötü futboluyla 6m euro'ya satabiliyorsak, bence bu bir başarıdır. Üstelik, bekleme seçeneğimiz yoktu, ya hep ya hiç durumuydu. Sezon sonunda da kimsenin 6m vereceğini düşünmüyorum, çünkü Ruslardan ve Araplardan başkası bu parayı veremezdi.

Aceto'nun anketinde de yılın bidonu olarak Meira'yı seçmiştim. Gerçekten kötü...En azından eski açıktan öyle gözüküyor.

Hayırlı olsun...

Unknown dedi ki...

dugyuların oh be mantığın tüh be dedirttiği anlar vardır ya.işte bu onlardan biri galatasaraylılar için.

LC dedi ki...

Bazı arkadaşlar HSV maçından sonra satılsaydı diyorlar ama, aklı UEFA'da mücadele eden başka bir takımdayken nasıl iyi niyetle oynayabilir ki!..

Aslında hiç satılmamalıydı diyecektim ama verilen rakama bakınca neredeyse hiç bir kazanç sağlamayan bir adamdan sırf maddi olarak 1,5 M€ civarı bir para kazandık...

En merak ettiğim HSV maçının 11'i şöyle bir şey olabilir:

Sanctis
Sabri-Semih-Servet-Hakan
veya
Sabri Servet Hakan Volkan:(


Bir de Kewell forvet mi oynayacak??Yaser de oynayabilir...

wolkyotlki dedi ki...

Galatasarayın almasını istediğim adamlardandı ama bir türlü takıma alışamadı gitmesine üzüldüm ama zamansız oldu.Umarım Lucas Neill ile telafi edilir yeri.(Bülent abi rusya ligi yeni başlıcağı için UEFA maçalrında oynayabilecek mi Meira bir bilgin var mı acaba?)

Dabenti dedi ki...

@Ghetto Ultras Tribune Group

Hocam sen dünya futbolundan bihabersin sanırım :) Türkiye Ligi'nden kalitesiz Rusya Ligi öyle mi :) Ve daha kalitesiz takım Zenit öyle mi :D Adamlar son UEFA Kupası şampiyonu. Onlar da UEFA'da kupaya koşuyor, ona ne diyeceğiz?

Ayrıca Rusya şu an Avrupa'nın en iyi 6 liginden biri.

a-town dedi ki...

Ruyamda gordum, Bulent Korkmaz cikip oynuyordu, yine son dakika goluyle 4-3 aliyorduk maci.