22 Şubat 2008

Alman-İngiliz Finaline Doğru

Bordeaux demek ki iyilik yapmamış Galatasaray'a. Bunu anlamak için 2 ay geçmesi gerekiyormuş. Bundesliga'da bir Bayern Munih var gerisi yalan diyenler vardı ne oldu onlara? Galatasaray'ın grubundan çıkan 2 takım da elendi. Helsingborg'un zaten ne işi varsa bu turda? Bordeaux, Monaco'ya 6 atmış ligde, O.Lyon'un ensesinde, kafayı şampiyonluğa takmışlar, 2. yarısını izledim, Selçuk Dereli 2 kırmızı çıkardı Fransızlara; ikisinde de haklı. Anderlecht'te Serhat-Ahmet Hassan'ın varlığı Fransızları kıllandırmış tabii, çıldırdılar hakeme ama Anderlecht turu haketti. Marsilya direkten dönmüş. Atletico Madrid'e koca bir yuh çekiyorum, Bolton'a gol atamadan elendiler. V.Calderon'da tur gidince Frente Atletico olay çıkarmış elbette; polis de jopun gözüne vermiş. Teknik direktör Aguirre'i kovarlar. Jesus Gil hayatta olsa dün gece kovmuştu ya. Yunanlılar da liglerinde şampiyonluk yarışına döndüler. Pana ve AEK kupa dışında. İspanyollar bu sezon kötü gidiyor. Villarreal de kapının önüne kondu. Getafe ile yola devam ediyorlar. Almanlar 4 takımla son 16'da. Hamburg-Leverkusen birbirlerini yiyecek. 4. turun en sert eşleşmesi Fiorentina-Everton. Son 8 için adaylarım: Benfica-Bayern Munich-Sporting-B.Leverkusen-Marsilya-Rangers-Fiorentina-Tottenham. Manchester'da bir İngiliz-Alman finali izleyeceğiz galiba...
UEFA 2008/4.Tur
Getafe -Benfica
Anderlecht- Bayern Munich
Bolton -Sporting
Bayer Leverkusen- Hamburg
Marsilya- Zenit St Petersburg
Rangers -Werder Bremen
Fiorentina -Everton
Tottenham- PSV Eindhoven

10 yorum:

Adsız dedi ki...

benim favori maçım tottenham-psv maçı...finalde portekiz takımıda görürsek hiç şaşırmayalım. gereksiz takımlar elendi neyseki, asıl uefa kupası şimdi başlıyor :)

ahmetico madrid dedi ki...

kupayı Bayern alir. fiorentina-everton macinin sonucunu merak ediyorum ben. atletico madrid elendi hevesim kacti.

Adsız dedi ki...

Kalli'nin olmadığı çeyrek finalde Gerets'i görmek çok anlamlı...

Adsız dedi ki...

benfica cok kötü, getafe evinde yenerse cikar bir üst tura.

ugur parildak dedi ki...

fransiz medyasinda tek bir haber yok selcuk dereli hakkinda. macta bir cildirma var o kadar. bizim medya abartiyor gani gani işleri. sonra da neden bizim hakemlerimiz avrupa sampiyonasinda yok..

Yağız Gönüler dedi ki...

Everton şimdi Fiorentina engelini aşarsa finale kalır diyorum.

orkun dedi ki...

Bir dip not, enteresan bir tesadüf, Bordeaux'yu eleyen Anderlecht, Helsingborg'u eleyen PSV, anlayan anlar :)

Adsız dedi ki...

Selcuk katletti maci. Bence cift saridan cikan agirdi. Ayrica macin oyle cigrindan cikmasinda, ortamin gerilmesinde Selcuk'un etkisi buyuktu zira kontrolu kaybetti.

Ömer dedi ki...

Benfica'nin 88 ve 90'da buldugu 2 golle maci 2-2'ye getirmesi ilgincti.

Adsız dedi ki...

favorim Atletico idi.. simdi Werder diyo gonlum..