9 Ocak 2008

Fikstür Pazarlığı

Fatih Terim ve ekibi bugün Barcelona'daydı. 2010 Dünya Kupası elemeleri grubunun fikstürünü belirlemek üzere rakiplerle sıkı bir pazarlık yaptılar. Sonuç, kimse bir diğerinin fikstür önerisini beğenmedi ve iş FIFA'nın kurasına kaldı. Bizim medyanın geçtiği sadece fikstürde anlaşılmadığı yönündeydi. Detayı İspanyol medyasında var. İspanyollar, bizim grupta son maçımızı onlarla kendi sahamızda oynamak isteğine "biz de aynısını istiyoruz" diye geri çevirmişler ve görüşmeler de o noktada tıkanmış. Masada oturanlara gelince, İspanyol tarafında Fernando Hierro vardı. Milli takım idari direktörü sıfatına sahip artık. Onu yakan Valdano ise televizyonda yorumcu.

3 yorum:

tuncaua dedi ki...

bu adamlar akıllanmıcak bi türlü..aragones bugün demeç verio:ben sadece barcelonayı gezmeye geldim!!!dier taraftan fatih terim son maçı istio..oldu paşam..Bu gruptan pis kokular gelio herkesin burnuna..hele ki 2000den bu yana esamesi okunmayan ve bileyleyip bekleyen belçika'dan korkmak gerektiine inananlardanım

Adsız dedi ki...

denizli ve güneş zamanlarında fikstürü belirleyen taraf olurduk genelde ve bu sayede ciddi avantajlar da yakalamıştık grup maçlarında.terim döneminde ise bu son iki fikstür toplantısı da sonuçsuz kaldı.bu sanırım terimin herşeyi aynı anda istemesinden kaynaklanıyor.ama bir şeyler verilmeden bir şeyleri alamazsınız.yine kasım ortası iskandinavya yollarına filan düşersek yine bu "kolay" grupta kıçımızdan terler damlar.

win-win!

Adsız dedi ki...

biz stresli ve zor olan son maclari kazanamiyoruz ki,hep kaybetmisizdir,neden hala israr edilir bunda.ilk mac ispanya ile olsun,rahat,stressiz.