5 Mart 2007

Pazartesi notları 1

* Atina derbisini seyrettim akşam. Olympiakos evsahibi, uzak ara lider. Sahasında 12'de 12 yapmış. Boktan maçtı ama derbi atmosferi işte. Panathinaikos 89'da Papadopoulos'un golüyle 1-0 kazandı.
* West Ham-Tottenham maçını açtığımda 2-0 idi. Tottenham'a sallayıp kapattım bu salak West Ham'a maçı veriyorlar diye. Maç dönmüş sonradan haberimiz oluyor. 2-2'ye getiren Tottenham 85'de yemiş yine. Arkasından 89 ve uzatmada 2 tane yerleştirmiş, 3-4 almışlar maçı.
* Torino'da banka müdürü suratlı Zaccheroni gitti ama yık tık yok. Floransa'dan 5'lik olup dönmüşler ki Mutu penaltı kaçırdı. Seneye Juve gelir onlar Serie B'ye döner. Torino derbisi yine hayal.
* Serie B maçını Pazar akşamı İtalya'da prime time'da oynattılar. Juventus, Piacenza'ya tecavüz etti. Sapık da Del Piero. 4. golde Nedved'in pasında attığı feykte iki Piacenzalı aynı anda yerde süründü, onlar bakkala giderken Del Piero golü atmıştı çoktan.
* Real Madrid, Santiago Bernabeu'da 17. puanını kaybetti. Hakemler de garip bir şekilde harcıyorlar Madrid'i. Bayern Munich deplasmanına gidecekler, çıkmayan candan umut kesilmez.
* Haftasonu 2 derbi var. Milano derbisi (Güvenlik sebebiyle Pazar 16:00'da oynanacak) ve Barcelona-Real Madrid (Cumartesi 23:00)
* Sicilya derbisinde kadro kalitesi falan hikaye. Messina, 3. sıradaki Palermo'ya 2 çaktı ama hakem de Palermo'yu katletti. 2 penaltısını vermediler pembelerin.
* Gecenin dördünde Sergen canlı yayında Telegol'de KC Group reklamı yapıyordu. Yakında tencere-tava satar bu kafayla.
* Şekip Mosturoğlu'na bir tavsiyem var. Sakarya-Rize ve Antalya maçlarında esame listelerinde oyuncu isimlerini yazarken tashih yapmışlardır mutlaka. Onlara da lisanslardaki isimlerle tutmuyor diye itiraz etsin.
* Mehmet Özdilek aka Şifo, Kezman+Deivid kaç gol atmıştır sorusuna 13-14, Galatasaray-Trabzonspor maçı ne olur sorusuna Trabzon zor deplasman gibi cevaplar vererek oha be kardeşim gazete de mi okumuyorsun dedirtti.
* Selim Soydan'ın "Fener takımı" deyişine hastayım.
* Ömür Üründül Cristiano Ronaldo için yine "çok iyi futbolcu" dedi
* Controcampo artık seyredilmiyor. Uyduda şifrelemişler.
* Cassano, Michelle Hunziker 'e 500 gül göndermiş Madrid'den. Bodur da para var ama akıl yok. Anket yapmışlar ne düşünüyorsunuz diye.

1 yorum:

Engin Gürses dedi ki...

West Ham maçında Tevez 'in attığı golden sonraki sevinci ( Direk tribünün içine daldı ve sarıldı taraftarlara )görmeye değerdi . İnönüde golden sonra Bobo dalsa kapalı alta, taraftarlara sarılsa gözümde bayrak futbolcu statüsüne ilk adımı atar.