20 Ekim 2007

Roma:4 Napoli:4

Roma ilk 4 hafta gol yememişti şimdilerde defansı yerlerde sürünüyor. Chivu da ne adammış kardeşim, adam gitti Roma defansı bitti. Birde kalede Doni yoktu tabii. Bugün de orta saha-forvet hattı, defans yedi. 3 kez öne geçtiler ve keçi Napoli maçı berabere bitirmeyi başardı. Maçı ise güvenlik nedeniyle Olimpiyat Stadı'nda sadece 27 bin kombine sahip taraftar izledi.

ROMA-NAPOLI 4-4
Gol: Lavezzi (N) al 2' pt, Totti (R) su rigore al 30' pt, Perrotta (R) al 41' pt; Hamsik (N) al 1' pt, De Rossi (R) al 7' st, Gargano (N) al 19' s.t., Pizarro (R) al 35' st, Zalayeta (N) al 39' st.
ROMA (4-2-3-1): Curci; Cicinho (Cassetti dal 15' st), Mexes, Ferrari, Tonetto; De Rossi, Pizarro; Mancini (Vucinic dal 20' st), Perrotta, Giuly (46' st Panucci); Totti. (Julio Sergio, Juan, Brighi, Barusso). All.: Spalletti.
NAPOLI (3-5-2): Iezzo; Cupi (Contini dal 33' st), Cannavaro, Domizzi; Garics, Blasi, Gargano, Hamsik, Savini (Calaiò dal 38' st); Zalayeta, Lavezzi (Bogliacino dal 41' st). (Gianello, Montervino, De Zerbi, Sosa).

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bu gece reggina deplasmanında kazanmışız adriano ile...böylece roma-napoli basketbol maçının bu inanılmaz 4-4lük skoru daha da önem kazanmış oldu...