12 Mart 2007

Pazartesi notları 2

* 15 yıl aradan sonra Milano derbisini gündüz oynattılar. Ronaldo aka tombik Inter'e çaktı ama bütün maç ailesine küfür etmişler. İbrahimoviç işi bitirdi. Cruz'un topuğundan önce Gattuso atsa Milan maçı kopartacaktı. Video: Inter:2 Milan:1
* Paolo Maldini, Milan'da 600. maçına çıktı
* Palermo-Fiorentina maçında rakip top ayağındayken dizinden sakatlanıp yere düşünce Mutu topu aldı 40 metre dribling yaptı ve golü attı ve maç karıştı. Topu taca neden atmadın diye üzerine yürüyen Palermolular 2 ay önce aynı golü atmışlardı. Akşam RAI 2'de yarım saat bu golü tartıştılar. Hakem durdurmadığı sürece futbolcu golünü atar kardeşim diyenleri sesi yüksek çıktı.
* Sevilla'yı liderlikten indiren ve Barça'ya kıyak yapan eski bir Real Madrid'li. Portillo attı Gimnastic kazandı. Lucescu Sevilla'yı perşembe yorunca lider patladı. La Liga'da 5 takım kafaya oynuyor, tadından yenmiyor.
* El Clasico'da Messi'nin gollerden sonraki sevinciyle ile Kezman'ın gol sevinci arasında fark yok. Bizim eyyamcı hakemler Kezman'a sarı kart çıkardı. Ne yapsın adam gol atınca. Ağlasın mı?
* Messi, El Clasico'da hat trick yapan en genç futbolcu oldu. Barça'da son hat trick'i 1994'de Barça'nın 5'lediği maçta Romario yapmıştı.
* Paris Saint Germain sahasında Auxerre'e kaybetti. Adamlar şaka maka UEFA Kupası'nı alıp küme düşecekler.
* Atletico Madrid'de Maxi ve Petrov sakatlanmasa bu sezon şampiyonluğa oynarlardı. La Coruna'yı ikilemişler.
* Juventus, Brescia deplasmanında fena dağıldı. Hat trick yapan Serafini iyi adamdır. Napoli yine kaybetmedi. Torino'dan Rosina'yı transfer listesine yazdım.
* tv8'de İtalya ligi maçlarına ne doktoruysa Gürkan Kubilay denen adam musallat oldu. Lig TV'de x takım sağdan 42 orta yaptı, göbekten 8 akında kılı döndü gibi adamı tilt eden istatistikler sayıklardı. Oradan yol vermişler. Nasıl bünyedir bunlar ya! Otur evinde seyret. Ne anlarsın sen Totti'den, De Rossi'den. Bir de taktik önerisi yapıyor Roma'ya!
* İtalya'da televizyon görüntülerinden sağlam ceza yazıyorlar. Bu kez Trezeguet'yi avlamışlar. Ağır çekimden 3 maç yemiş.
* Lucarelli'nin uzatmalarda bir frikiği var akıllara ziyan
* Fenerbahçe gol atınca ekrana her seferinde Ali Koç'un gelme sebebi nedir? Asist mi yapıyor? Adamın göbek adı Sayın mış bu arada. Melih Şendil paso Sayın Ali Koç deyip duruyor.
* Okay Karacan süper maç anlatıyor. Murat Kosova da futbola dönmüş ufaktan.
* Adnan Aybaba kimin adamı?
* Ziya Şengül kurduğu cümlelerin başını hatırlıyor mu?
* Mutu dedim de yukarıda bir Lutu vardı ne oldu ona?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

rosina benim de çok dikkatimi çekti. izledğimi bir maçta , karşı takımı hatırlamıyorum , 3 kere orta sahadan aldığı topla 2 kişiyle beraber ceza sahasına girdi.top sürüşü harika , fiziği harika.