2 Aralık 2008

Huntelaar Real Madrid'de

Dükkan sahibi Ajax, müşteri de Real Madrid olunca pazarlık kısa sürdü. Biri satmaya öbürü almaya niyetliydi. Real Madrid, 20 milyon euro ödeyecek Huntelaar için. 4 milyon da bonus ödemesi var oyuncunun performansına göre değişen. Real Madrid'deki Hollanda kolonisi maşallah bir zamanların Barça'sındakini sollamak üzere, hadi o zaman Katalanların başında Hollandalı Van Gaal vardı. Tüm bu transferlerin arkasındaki isim Mijatovic. 2002'de Van Nistelrooy Man. United'a gittiğinde bile ona kadroda yer yoktu. Hesselink ve Kezman vardı PSV kadrosunda. Kiralık gitti, biten sözleşmesinin ardından da Ajax'a kaçtı. PSV şimdi uzaktan bakıyor bu 20 milyon euroya...

31 yorum:

scostar dedi ki...

Hayırlı olsun efenim, Madrid'e, Real olanına. :)

jose dedi ki...

güiza:17 mılyon euro

huntelaar:20 milyon euro


bu nasıl iş?

ilkay dedi ki...

iyi itelemişler.

cortez85 dedi ki...

Que verguenza, hoy Abellan va volver a rajar de Calderon y aprovecha para presentar a Huntelar, justo antes de la junta de compromisarios que casualidad Calderon y encima cambia el partido del sabado al domingo para que sea despues de la junta!! Imaginaos que el sevilla nos hace un roto el sabado y el domingo tuvieramos la junta!!!

CALDERON DIMISION

cortez85 dedi ki...

Di Maria y Huntelaar vienen juntitos y lesionados

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

El madrid sin Ruud, fuera de la champions, 100 por 100.
calderon dimite por favor y llevsate al pedja. CATALUFOS a ver si este años ganais algo o regalais la liga pringaos
Raúl
Yo la solución que veo, hasta invierno, es colocar a Van der Vaart en la derecha, como falso extremo, que se venga al centro para enlazar y a la banda para apoyar a Ramos ens us subidas.

Bienvenido huntelar

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

-------Huntelaar vienen juntitos y lesionados----------jejejeje

Parece que sí........XDXD

di maria es basura
crack!!!!!!!!

cortez85 dedi ki...

@31 y 11

.¿Es que sólo hay holandeses en el mundo? Esto es la Liga española.

¡Qué triste!

Bellamy. dedi ki...

Klaas-Jan iyi golcü. Verilen para çok değil, zamanla göreceksiniz.

MARADONADONI dedi ki...

Bülent Abi 21Mart tarihli yazındaki ileri görüşlülüğün, takımları analiz edişin alkışlanası.. acetobalsamico onun için bu kadar çok okunuyor galiba.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

@cortez

queremos que los futbolistas españoles.
¿Dónde están Cesc, Villa, Cazorla, mata?

pero Calderón no sabe signo. el ajax es pobre y que compramos huntelaar.

Huntelaar parece que bueno sí que es pero de momento está lesionado hasta enero. Otrooo? Bueno, supongo que eso de fichar lesionados debe de ser más barato que ficharlos sanos.

FLORENTINO 2010

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

al final cesc, CR7, villa no va a venir por culpa del "bocas" de calderetas, verás...

FLORENTINO 2010

cortez85 dedi ki...

Como siga así el Madrid va a parecer la Selección Holandesa; Van Nistelrooy, Huntelaar, Sneijder, Robben, Drenthe, Van der Vaart...

Así es... florentino y alvarez

Eso si es verdad, pero al menos el chaval es bueno y no un bodrio tipo Ognenovic "el atomo"
De todas formas hasta que no le vea al lado de Di Stefano no me lo creere, ya son demasiadas desilusiones

un abrazo CRACK

BurakHan dedi ki...

vilabertrin.blogspot.com

real'in son ayları hakkında birşeyler de ben karaladım.

cortez85 dedi ki...

temporada de mala suerte. No puedo contar cuántos jugadores lesionados que tenemos. jajajajajaja...

Sevilla y PUTAS BARCA. si queremos ganar estos 2 partidos, las cosas serán buenas

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

En cuanto a Huntelaar al menos, aunque poco, ha hecho algo provechoso en su vida.

Un abrazo

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

no cortez

Las lesiones no se deben única y exclusivamente a la mala suerte. Influye también... pero se debe también a una mala preparación física de base, malísima diría yo.

siiiiiiiiiiiiii... Sevilla y PUTAS BARCA. si queremos ganar estos dos partidos las cosas serán buenas

ASI ES.....

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

mijatovic

cada día me da más asco.

cortez85 dedi ki...

pero ¿qué hay de de la red? podemos explicar su lesión con sólo la mala formación?

No me gusta hablar de suerte. porque el fútbol es grave y viene con la sucesión de la formación y la disciplina. pero a veces tenemos suerte.

Unknown dedi ki...

abi yeni bir ispanyol okuyucu bulmuşsun. ramon kankasını getirmiş aralarında paslaşıyorlar. bu ramon seni dünyaya açacak demide deme. bu nüfuzu ile hatırı sayılır okuyu-yorumcu- kitlesine ulaştıracak. Aldılar forveti tabii dört köşeler döşerler yorumları. :)

İsmail Şayan dedi ki...

ispanyolllar birbirlerine ateş açmış, kaza kurşununa kurban gitmeyin, kaçın!

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

cortez

Obviamente en el caso de Rubén ha influido más el factor de la mala suerte. Nadie se podía imaginar algo así. Pero en el resto de las lesiones, y son muchas, se prevé una mala preparación física, de la cual es culpable Walter Di Salvo, y no Schuster, como muchos creen.

Omnis determinatio est negatio dedi ki...

Ne ateşi? Ne diyolar? Öyle lokmayı atıp da kaçmak olmaz, anlat :)

İsim dedi ki...

Bravo Real'e.Şu anda yapabilecekleri en iyi transferi yaptılar.Altyapı eğitimini Hollanda'da almış yetenekli bir santrafor için uyum sorunu,başarısızlık diye bir şey sözkonusu değil Real Madrid'de.
Takımda vatandaşı abileri var,oyun stili olarak tek alternatifi zaten sakat olduğu için onun yerine geldi.Başarılı olması için tüm şartlar oluşmuş durumda.

Flying Dutchman dedi ki...

Vatandaşı abileri denmiş de bir tane abisi var, o da Van Nistelrooy

Drenthe 21,Sneijder-Robben 24, Van der Vaart-Huntelaar 25 :))

Huntelaar 3 kişiye abi geldi desek daha doğru olur

Kerem dedi ki...

Drogba'ya da kasılabilirdi ama Huntelaar da seçeneklerin içinde en iyilerinden. Adı geçen Podolski'den, Tevez'den, Nilmar'dan veya x kişiden çok daha yararlı olacaktır. Arkadaşa katılıyorum, verilen para çok değil. Hangi forveti almaya kalksanız bu fiyattan aşağı alamazsınız.

Huntelaar bir Etoo ya da Nistelrooy değil, kabul, ama üst düzey ve güçlü bir forvet ve en iyi zamanında. Nistelrooy da iyileştiğinde değişmeli olarak iyi iş çıkarırlar.

felix mourinho dedi ki...

real forma rengini eflatun beyazdan turuncu beyaz'a çevirsin ya da deplasman formasını turuncu yapsın da biz de yabancılık çekmeyelim. rakipleri de hollanda'yı yendik biz diye hava atsınlar hani..

Unknown dedi ki...

huntelaar ocağa kadar sakat falan demişler. dünyada hollandalıdan başka oyuncu mu yok burası ispanya diyolar. müzmin sakat falan diyolar heralde adama. yani kimin ne dediğine bakmadım da böyle şeyler konuşmuşlar:) sevilla barça maçlarını kazanırsak güzel olacak diyorlar..bi de bi sürü sakat var birisi şanssızız demiş ramon kızmış ne şansı training diye bişey var demiş doğru düzgün fitness yok demiş. biz gibi bunlar da sağlık ekibine falan suç bulurlar biraz daha konuşurlarsa:)

Eren Altık dedi ki...

Nihayet! Bu adam 5 senedir leblebi gibi gol atan biri olmasına rağmen ne büyük fiyata biri kendisini alıyor ne de ismi futbol sohbetlerinde sıkça telaffuz ediliyordu. Hani Ajax böyle tok satıcı modunda olsa anlarım, hadi büyükler talip olmuyor diyelim, bir kısım medya bile gol istatistiklerine bakıp bizim takımlardan bi kaç tanesi için transfer listesine koyardı. Her maçını canlı izledim diyemem ama dünyadaki sayılı "golcü"lerden şu anda. Hollanda milli takımında sürekli oynasa bi kaç yıla efsanelerin arasına adını yazdırabilecek kapasitede. Bu sene 7 maç oynayıp 7 gol atmış milli formayla.

Fm'de bile yanıltmadı beni, kolay da satıyor ajax. Sevilla'da aldım gol kralı oldu, Valencia'da aldım 3 sene üst üste altın ayakkabı aldı. Man City'yi seçtim ona bile geldi. Bu sene daha yeni yükleyip Lyon'u seçmiştim, yine geldi hemen başladı şenlendirmeye. Uzun lafın özeti, seneye fmde biraz zor alırım kendisini.

Unknown dedi ki...

huntelaar 20 milyonsa arda 40 eder..

barbaros dedi ki...

verilen para cok degil,robinho gibi bir denyo ya bunun iki kati verilmisti galiba sene basinda..ben iki sene once bekliyodum ama bence bolesi daha iyi oldu cok faydası olcak takıma cook..