2 Nisan 2008

Kore Mektubu

Uzaklardan gelen bir e-mail bu. Güney Kore'den, beraberinde fotoğraflar. Türkiye'yi Dünya Kupası'nda 3. yapan teknik adam ne yapar oralarda?: "Şenol Güneş Güney Kore'de FC Seoul'le 2. sezonuna başladı Mart başında.. Fazla haber çıkmıyo gazetelerimizde, hatırlatmak istedim. İlk sezonu 14 takımlı ligde 7. bitirdi. Play-off'a giremedi, kupalardan elendi. Net başarısızlık. Ama işler orda bizdeki gibi değil tabii, kovalamadılar hocayı. Bu sezona 2 galibiyet 1 beraberlikle başladı. Hedefi şampiyonluk koydular. Beklentiler yüksek.Her maç, sonuç ne olursa olsun takımı destekleyen ve arkasında duran taraftarlarını da ekte yolluyorum"

7 yorum:

Tolga YILDIZ dedi ki...

Kadrolarında da Kiki Musampa var :)

Sponza dedi ki...

taraftarlar da Türk bayrağı açıyorlar.

sonny dedi ki...

geçen gün korelinin biriyle aynı ortama girince hemen sordum tanıyor musun dedim şenol güneş'i, oo tanımazmıyım korede herkes onu konuşuyor dedi, reklam panolarında, televizyonlarda heryerdeymiş, biz mi hiç değer vermiyorduk acaba yoksa onlar mı biraz fazla değer veriyor?

farawaysoclose dedi ki...

basketbolda beraberlik, futbolda playoff, nası ya?! herkes kendi oyununu oynasın, başkasının kurallarına dadanmasın:))

Adsız dedi ki...

Bir de Rasim Kara var böyle..O ne yapıyordur acep?

shadow dedi ki...

Trabzon kafayı kullansa, şu seoul'den ya da koreden bir adam alsa. en kötüsünü bile alsalar hüseyin'den falan iyidir. Hem iyiden iyiye piyasa yaparlar, hem de... of hüseyin...
Türk bayrakları da ne güzel dalgalanıyor be.

semioticus (shelbyl) dedi ki...

6. hafta sonunda 13 puanla 3. sirada kendisi.