30 Mart 2008

Rodrigo Palacio

Boca Juniors'da işler yolunda gidiyor. Kapanış Ligi'nde Estudiantes'in bir puan gerisinde 2. sıradalar ve Copa Libertadores'de Colo Colo'yu Riquelme'siz 4-3 devirmeyi başardılar. Rodrigo Palacio nasıl bir topçudur, bunu anlamak için sadece bu maçın gollerini seyretmek yeterli galiba. O tribünlerin hali nedir gollerden sonra!..Jose Ramon ve oğlu Rodrigo Palacio

5 yorum:

Beercholic dedi ki...

Gerçekten Boca Juniors insanüstü bir oyunla 10 kişiyle Riqo'suz Colo Colo'yu 4-3 yenerek hem 1991 in hem de geçtiğimiz haftanın intikamını aldı. Dale Boca!

http://footbeer.blogspot.com/2008/03/intikam-alnmtr.html

dr feelgood dedi ki...

palacio yu fm de keşfettikten sonra favori futbolcum oldu. jedi padawan seç kesimi ile sempatik geldi. gönül ister öyle bir futbolcu türkiyeye gelsin ama çok zor. ingiltereye gider gibi yakında.

ich dedi ki...

Colo Colo'nun yaptığı deplasman tribününe dikkat :) Çoğu Buenos Aires takımı yemediği için dolduramıyor o katı

untildie dedi ki...

Hafta içi Boca ve River Plate' in Libertadores maçlarınının sadece ikinci yarılarını izleme fırsatım oldu. İlk dakikaları -gecenin bi yarısı için- vasat ötesi ama son 20 dakikaları geçtiğimiz haftalarda izlediğim en heyacanlı anlardı diyebilirim. Maç son beş dakikada gitti geldi. Not: Nasıl izledin diye merak eden arkadaşlara hotbird de yeni yayına başlayan -sanırım- abu dhabi sport ta izliyorum. Fr:12.577 syb:27.500 Horizantal(yatay)

Mario Jardel dedi ki...

football manager'de en sinir olduğum adamların başındadır.. Hayır ben alamadım chelsea aldı leblebi çekirdek gibi gol atıyor zıpzıp :D