19 Aralık 2007

Matta 26:52

İspanyol milli takımının santrforu onlarda, sağ açığı onlarda. Morientes orada. Zigic'i aldılar. Valencia bu forvet hattıyla rekor kırdı: 580 dakikadır gol atamıyorlar. 68-59 sezonunda 508 dakikalık gol oruçlarını geliştirmiş oldular. Teknik direktör Quique Sanchez Flores ile sezona süper girmişlerdi. 6 seri galibiyet, Schalke 04 deplasmanında kazandılar. Mestella'da Chelsea mağlubiyetiyle çöküş start aldı. Espanyol mağlubiyeti, Rosenborg deplasmanındaki garip yenilgi. Real Madrid deplasmanda Valencia'yı yerle bir edince olan teknik direktörü oldu tabii. PSV'den bir cacık olmaz diyen Koeman kaçacak yer arıyordu, Valencia imdadına yetişti. Değişen bir şey olmadı, takım kalkamadı ayağa. Flores döneminde 9 lig maçında 6 galibiyet, 3 mağlubiyet almışlardı. Koeman ile 1 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet aldılar. Geçen hafta Barcelona geldi Mestella'ya, güle oynaya kazanıp gitti, David Villa sakat, ortalıkta yok, flaş transfer Zigic sezon başında beri 8 maçta 200 dakika oynadı. Avrupa Kupaları'na veda ettiler. Atletico Madrid de bu sezon devrede olunca gelecek sezon Şampiyonlar Ligi de tehlikeye girdi.Böyle zamanlarda teknik adamların kredisi varsa takımda kurban ararlar. Koeman buldu da. Canizares ve Albelda'nın ipini çekti. Sırada Karadeniz'li Angulo var diyorlar. Kılıçla yatan kılıçla ölür. (Matta 26:52)

4 yorum:

fizikalibilitesice dedi ki...

zigic ve villa..dünyada bulabileceğiniz belki de en iyi ikili..ama bilmem kaç dakikadır gol atamıyolarlarmış..garip..üstelik dünyanın en iyi winger ları jouaqin ve vicentenin olduğu bir takımda..bu daha çok garip..üstelik takımın başında son yılların yükselen değeri koeman varken..çok ilginç çookk..

bu arada karadenizli angulo teşbihi çok güzeldi..pek güldük..teşekkürler..

Adsız dedi ki...

real madrid'de savunmadaki müthiş(!) performansıyla göze çarpan ivan helguera bi takımın defans bloğunda göbekte oynayan 2 adamdan biriyse o takımdan hiç bir şey olmaz..adam olsalardı da ayala'yı takımda tutsalardı.bence forvet hatlarıyla ilgili bir sorunları yok.çok kolay gol yiyen bir takımın hücum gücünün ne kadar etkili olduğu hiç önemli değil çünkü.

halbu ki ne iyi bir ortasaha oyuncusuydu. arada çıkar,kafayı çakar, golünü de atardı.koşar, kovalardı.hangi teknik adamdı onu stoper yapan ?! hadi yaptınız , niye ısrar edersiniz..pes!

Unknown dedi ki...

valencia takım olmayı unuttu.yıllardır 2.sınıf takımlıktan büyük takımlığa geçememenin sıkıntıları.şampiyonlar liginde evinde yenilmeyen takım diye bi ünvanları vardı bi ara.neyse ne,bi takımın 580 dakka gol atamaması akıl alır gibi değil.açıklamak çok zor,ama koeman ne iş yapar,o bulsun bi zahmet :D

Unknown dedi ki...

bu arada zigiç 2 tane salladı bu akşam,hadi hayırlısı olsun hehe