18 Aralık 2007

Andres D'Alessandro

Biri gelir biri gider. River Plate'de Fernando Belluschi takımdan ayrılmak istiyor, kulübün eski yıldızları da memlekete geri dönmenin peşinde. Cavenaghi ile aynı kaderi paylaşan Andres D'Alessandro mesela. River'da kahraman olmuştu, Wolfsburg'un milyon euro'ları saçtığı sezonda Bundesliga'ya transfer oldu. Beklenen büyük bir Serie A ya da Li Liga kulübüne transferiydi ama olmadı. Wolfsburg o sezonun ilk yarısında biraz kıpırdadı ama bir yere kadar. Bir Diego olamadı Almanya'da. Hatırladığım Erik Gerets ile papaz olduğu bir zaman sonra. 3.5 milyon euro'ya geldiği Zaragoza'da ilk 11'de zor şans buluyor. Her Arjantinli'nin Avrupa rüyası pembe olmuyor işte, kabusa dönüyor bazılarının ki. Daha 26 yaşında. O da River Plate'e dönmek istiyor. İstemekle olmuyor tabii, Zaragoza'nın elinde 2011'de biter yazan kapı gibi bir sözleşme var.

8 yorum:

Deep Blue dedi ki...

Zaragoza da mantarladı bu sezon o kadroyla... Dönsün River'a bence de, Clasura'nın keyfini yaşayalım...

Adsız dedi ki...

2006 yılında 13 maçlık Portsmouth macerasını da atlamamak lazım...

Adsız dedi ki...

zaragoza ve diğer avrupalılar yol versede şu clasura iyi kapışmaya sahne olsa..tv lerde almışken gazı izler dururuz g.amerikayı..

Adsız dedi ki...

river plate'li avrupalılar , boca'lı avrupalılara nazaran daha çabuk mu pes ediyor acaba..tam olarak karşılaştıramıyorum şimdi ama , senden river ve boca'dan avrupaya giden futbolcuların hikayelerini okumak çok keyifli olurdu..tabi henüz hiç yazmadıysan bunu.yine tam olarak bilemiyorum.saygılar..

Adsız dedi ki...

bence adı geçen bu arjantinlilerin alayı fıs..annelerinin liginde oynamaya devam etsinler.

Adsız dedi ki...

gönül ister bir türk takımına transfer olsun, eski formunu yakalasın,lig brezilyalıdan çok arjantinli ile dolsun, güzel futbol gelsin, sözde süper lig arjantinlilerin avrupaya açılan yeni kapısı olmaya başlasın... saçmaladım doğru.ama hayal etmesi bile güzel. sizce de değil mi?

fizikalibilitesice dedi ki...

fazlasıyla overrated...

Unknown dedi ki...

olaya arjantin özelinden bakamıyorum ben,artık futbol değirmen oldu,yıldız diye alıp 1 senede çürüğe çıkan adamla dolu futbol