17 Aralık 2007

Belluschi Kıta'ya Geliyor

Geçen sezon Boca'nın favori olduğu River'in yine zor günler geçirdiği bir vakitte oynanan derbiyi 2 adam almıştı. Fernando Belluschi ve Higuain. 2. si elini çabuk tuttu, Real Madrid'e kapağı attı. Ağabeyi de ekmeğini İstanbul'da kazanıyor. Belluschi takımda kaldı ve kaptanlığa kadar yükseldi. Lakin River Plate iki sezondur süründüğünden; o arada sırada gemisini kurtaran kaptan olmaktan öteye gidemedi. River Plate iki sezondan birinde şampiyon olsa; bugün konuşulan 10 milyon euro bonservis bedeline ancak sağ ayağını alırdı Avrupa kulüpleri. Simeone göreve geldikten sonra onu takımda tutmak istiyor ama her Arjantinli futbolcu gibi artık para kazanma ve hava değişimi vakti. Çok taliplisi var, en çok bastıran da Porto. Porto alırsa üzüleceğim çünkü bu ligi izlemiyoruz. Porto'ya gelirse; 2 sezon içinde cilasını çeker bir büyüğe 30'a çakarlar. River Plate en iyi adamını da satarsa; kapanış liginde Simeone elindeki iki papazla ancak oyun açar artık...

3 yorum:

millonario dedi ki...

Abartılan bir futbolcu, porto da başarısız olur ordan da independienteye fln gider. Youtube futbolcusu derim ben buna.

Adsız dedi ki...

Allah aşkına bu Porto'nun yaptığını yapmak çok mu zor be canlar? Yıllarca Dünya yıldızı diye getirilen adamlara dökülen parayla kaç tane Belluschi transfer edebilirdik biz acaba? Ama doğru,onlar bile bizim memleketi Avrupa'dan saymıyorlar. Kurt oyuncuların para kazanmak için uğradıkları Katar Ligiyle eş tutuyorlar. Hadi diyelim böyle işe soyunduk,elimizde bi borges yok ki kumaşı kaliteli adam bulalım.Gerçi bunu bulmak için aramaya gerek yok zaten river da değil mi?

millonario dedi ki...

gidebileceği en iyi takım olan olympiakos'a gitti 6.5 m euroya, bu meblağ bonservisinin yüzde 60ı oluyor. Tekrar söylüyorum, bir sonraki takımı independiente :)