24 Eylül 2007

Pazartesi Notları #16

# Şampiyonlar Ligi maçları sonrasında klasik olarak liglerinde dökülenler oldu: Sevilla bitikti, Real Madrid yürümedi, Liverpool'da tık yoktu, Inter çırpındı, Marsilya süründü, Lyon kazanamadı, Milan yattı, Fenerbahçe özüne döndü vs...
# Rafael Benitez'in rotasyonundan gına geldi. Şampiyonlar Ligi'ne kafayı takmış, lig maçlarında Torres'i yedek bırakıyor. Liverpool sahasında gol atamıyor. Hani Avrupalılar 3 günde bir maç yapmaya alışıktı.
# Avram Grant sahaya pek piskopat bakıyor ama asıl teknik direktör Abramovich. Zenginler herşeyden anlar, purodan, konyaktan ve futboldan da. Bunu ayrıntılı yazmak lazım.
# Hadi itiraf edelim bizim burdaki takımları bırakıp giden futbolcuların Avrupa'da başarılı olmasını istemiyoruz. Son örnek Tuncay. Oh olsun diyor insanlar.
# Henry'nin yeri dolar mı? Kimin yeri dolmadı ki! Arsenal müthiş top oynuyor, Fabregas uçuyor, Adebayor her hafta atmaya başladı.
# Milan 3 haftadır kazanamıyor Serie A'da. Kadronun yaş ortalaması Şampiyonlar Ligi maçlarından sonra kabak gibi sırıtıyor artık. Maç Parma'nın hakkıydı. Couto kafayı dışarı atmasa...
# Fiorentina'da Vieri son 20 dakika oyuna girdi. Pas vermeyen Mutu'ya "pas versene lan mına koduğumun" dedi sahada. Maçın sonunda biz Inter'den eski arkadaşız, hep böyle konuşuruz ile bağladılar.
# Roma'nın 4-5-1'ine Trezeguet-Iaquinta-Del Piero üçlüsüyle çıkmak ne demektir? Juventus bu sezon gol yemeyen Roma'ya 2 attı. Del Piero penaltıyı kaçırmasa kazanacaklardı az daha. Nedved de uzatmaları oynuyor.
# Udinese'nin Reggina'yı 2-0 yendiği maçta Natale'nin attığı 2. golü izlemediyseniz mutlaka izleyin. O nasıl kontrol nasıl son vuruştur öyle...
# Real Betis'i kendi evladı vurdu hem de evinde. Valencia'ya dünya paraya sattıkları Joaquin eski takımının ipini çekti.
# Sevilla, Barcelona deplasmanında neden Kone'yi kullanmaz? Ramos akıllı ol.
# Yıllardır gol kabızı olan Atletico Madrid 3 günde 8 gol attı. Dörtlük tarife önce K.Erciyesspor'a ardından R.Santander'e çalıştı.
# Bayern Munih'de Hamit Altıntop bu sezon 10 gol atar mı?
# River Plate tam ayağa kalktı derken bu kez de Tigre'den 4 yediler. Ortega kırmızı kart.
# NTV spikerlerinin üstüne yok da dışardan gelen de suyundan mıdır nedir güzel maç anlatmaya başlıyor. Ersin Düzen, Barça-Sevilla maçında bugüne kadar böyle neden anlatmıyordun dedirtti?
# Lig Tv, Brezilya Ligi'ni yayınlıyor, maçlar Pazartesi sabaha karşı. Maçı anlatan adama yazık. Kim seyrediyor bu maçları. Arjantin Ligi'ni neden yayınlanmıyor bu kanallar. Boca-River derbisini yayınlayacak delikanlı yok mu?
# Adnan Aybaba nasıl bir insandır? Gecenin bir vakti Serhat Ulueren, "Ermenilerden özür dile Adnan" diyordu. İsmail Türüt ile vals yapsın bu Adnan.
# Narsist Ahmet Çakar'ın akıllara ziyan röportajı burada. Söyleşiyi yapan Şirin Sever gereğinden fazla güzel kadın...
# Kasımpaşa'nın maçlarında saha kenarındaki reklamlar anlamlı: Bereket Döner, Kiler market.
# Raul eve döndü...

11 yorum:

Adsız dedi ki...

ersin duzen star daykene de cl maclarinin en iyi spikerlerindendi, diger kalburustuler kadar birikimi yokgibi ama siritmadan super eslik eder..

hamurabi dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
hamurabi dedi ki...

ya o değil de fox tv'de geçen günkü Liv'pool-Birmingham maçında spiker Palacios için "Arsenal de çok istediydi ama Birmingham kaptı." diyerek inanılmaz bir kaba etlerinden sallama resitali sundu.ulan madem iyi takip etmiyon , bari bol kepçeden sallama.bizim istediğimiz börmingımlı Palacios değil , boca'dan Rodrigo Palacio idi.

biz napalım Palacios'u?
adam ıspartalı zaten.öndeki iki diş arası 9.15 mesafe var.allahın hıyarı.

nereye yazcağımı bilemedim , ondan buraya yazdım.kendimi gerizekalı gibi hissediyorum.

Adsız dedi ki...

Abi Ahmet Çakar kesinlikle kafayı yemiş...

Adsız dedi ki...

FoxTV'deki Bilgehan Demir'e değinin lütfen..İngiltere liginin içine etti adam.geçen hafta üst üste 3 maç sundu , sonunda o da ne dediğini bilmiyodu zaten.

Adsız dedi ki...

Acaba Altıntop hiç bir maçta takımın ilk 2 golünden birini atabilecek mi?
yoksa attı mı :)

Adsız dedi ki...

kendine bu kadar mı meftun olur bir insan be? Küstahlıkta da numero unoyum demiş.

Ömer Şahin dedi ki...

-Fenerbahçe'nin önünü kesecekler dediniz şampiyon oldular?
- Ben Fenerbahçe'nin üstüne oynanan oyunları ortaya çıkardım yapamadılar...

Ahmet purona pipona gazozuna ne katıyorsan ondan istiyorum, afyon mudur marihuana mıdır?

Adsız dedi ki...

ulusoy gidince MHK başkanı olacak ahmet,2 yıldır bunun üstüne oynuyor.
fener'e ve aziz'e aşkı da buradan geliyor son yıllardaki

Comertsk dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=RIEb_RZULsk


Di Natale'nin reggina maçındaki şovu...

ısmarlama gezgin dedi ki...

di natale vari kontrol ve şut
(di natale ye gore diger caprazdan)

javi guerrero (recreativo)

http://www.youtube.com/watch?v=2xHxWQ3m4Vo