25 Eylül 2007

Daha İyisi Yapılana Kadar En İyisi Bu

Bu ülke çok transfer yalanı gördü ama böylesini görmedi. Ali Şen-Mustafa Denizli-Oğuz Dizer ve Chelsea. Fıkra gibi... Fotomaç oku güne mutlu başla...
Türk futbolunun en büyük teknik adamlarından biri olan Mustafa Denizli, dünya devi Chelsea yolcusu. Dün Radyospor'daki Oğuz Dizer'le "Çeşitlemeler" programına bağlanan Fenerbahçe'nin eski efsanevi başkanı Ali Şen, Mustafa Denizli'nin Chelsea'ye gidebileceğini söyleyerek, "Mustafa Denizli'yi Chelsea'ye önerdim. 'Mourinho'yu ikiye katlar. O muhteşem takımınıza süper futbol oynatır, takıma büyük heyecan gelir' dedim. Denizli'yi birkaç gün içinde Chelsea'nin başında görebiliriz" müjdesini verdi.

4 yorum:

Trofolo dedi ki...

Sabah 06'sinda yerle yeksan oldum hahahahaa

Ömer Şahin dedi ki...

Fener'e Maradona'yı getirmişlerdi seksenlerde. Ondan beri en büyük yalan transfer bombası. Bir de Fatih Tekke'yi Kadıköy'e getirip duruyorlar, herif Kadıköy-Bostancı dolmuşu çekecek herhalde...

orkun dedi ki...

Fenerbahçe adına cevap hakkımı kullanıyorum:

1. Herhalde Ali Şen'in bu lafı ciddi söylediğini düşünmüyoruz. Adamın standart "maytap geçme" moduna yakışan bir açıklama işte. "Fotomaç böyle bir manşeti nasıl yapar?"a evet ama "Ali Şen nasıl böyle bir şey söyler?"e gülerim sadece.

2. Evet, Fatih Tekke'yi bir türlü getiremedik ama o arada Ortega, Alex, Anelka, Roberto Carlos'u da getirivermişiz, tabii Fatih Tekke'nin yeri ayrı!

Anıl dedi ki...

Durmak yok, yola devam Fotomaç :)