28 Kasım 2008

Lazio'nun Stad Projesi

Lazio'nun 40 bin kapasiteli yeni stad projesi.

7 yorum:

Panenka dedi ki...

Roma nerede oynayacak maclarini acaba? Olimpiyat stadına devam mi.

Fethi dedi ki...

çirkin.
ingilterede 1700 yıllarda yapılan ve her ne hikmetse endustrı devrimini tetikledigi soylenen;bana goreyse seradan farkı olmayan crystal palace'ın stad versiyonu gibi olmuş.

Gokhanson dedi ki...

tavandaki kirişlerin yaratacağı gölgeler :(

oralardaniyivurur dedi ki...

Gamalı haç şeklinde yapsalarmış

GSveFutbol dedi ki...

italya'nın futbol stadyumlarına dönmesi, İngiltere'yi yakalamak için yaptığı atılımlar... Türkiye'de de en azından Konya,Sivas ve Bursa'nın kale arkalarını yıkıp, Avni Aker taktiğiyle yakınlaştırsalar daha göze hoş gelecektir

petit dedi ki...

Curva Sud için fazla lüks :)

nestavarro dedi ki...

futbol mezarlıklarının bir yenisi. ruhsuz tadsız endüstriyelleşen futbolun hatıraları anıları yaşanmışlıkları kafanı her çevirişinde başka bir maçın hatırlandığı hani duvarları yıkınca tezahuratlar fışkıracakmışcasına bezenmiş takımın taraftarın evi olmuş stadın daha yenisine evet belkide daha iyisine tercih edilerek yaptırdığı birdiğerkıyım..bu durum ilkolarak dikkatimi highbury nin terkedilmesiyle çekmişti günümüzdede çığ gibi büyümekte..belkide highbury e henry nin kokusu sinmişti ondan terkettiler ama böyle bir kafeste roma lazio derbisi oyanmamalı..en ufağından bu derbide iki takım taraftarının aynı trübünleri kullanması maça başka bir boyut katmıyormu..nolucak yani anlamışdeğilim yeni stad olunca ayrıca anlamadığım şu40000 kişi lik oluş fix oldu(niye kızdıysam bu kadar)