29 Kasım 2008

Nihat

2 aydır sakattı, Villarreal maçlarına yan yan bakıyordum. O yokken oynayan Llorente sakatlandı. İlla ki maç eksiği vardır. Yarın Huelva deplasmanında oynuyorlar, artık onbir mi çıkar, sonradan mı girer bilemem ama Nihat döndü...

8 yorum:

Temur dedi ki...

biraz alakasız olacak maa Sezer Badur oğlunun adını maldini koymuş. Duyunca dumurlara uğradım.

ugur parildak dedi ki...

son dönemde en çok sevdiğim futbolcu nihat. Türk olduğum için değil, futbolu sevdiğim için seviyorum kendisini. Bi klinsmanlarla, baggiolarla, romariolarla, stoçkovlarla büyüyen bi nesliz biz. nihat da bizim son kalelerimizden birisi..

Ögeday Karabulut dedi ki...

Euro 2008 sırasında veya hemen sonrasında sakatlanıp sahalara dönmeyen oyuncumuz kalmadı sanırım?

xanortis dedi ki...

takımla beraber çalışmalara başladı.huelva lig sonuncusu.ilk 11'de çıkar diye düşünüyorum.

H. İbrahim Andiç dedi ki...

keşke şu aralar 2 ay sakat kalacagına , sonra 2,5 3 ay sakat kalsaydı , çok kötü zamanda sakatlandı. çok şükür ki gözlerimiz yeniden şenlenecek onunla.

Mr.Eko dedi ki...

Hastasıyız..

varol döken dedi ki...

tugay kerimoğlu, nihat kahveci, tuncay şanlı... bu çocuklara bir ödül verilmesi gerekmez mi türkiye devleti tarafından? her yönleriyle başarıyla temsil ediyorlar bizi ki saçmasapan insanlar ne ödüller aldılar bu ülkede?

ben sadece o ispanyolca konuşmasına veririm nihat'a madalyayı...

serdark dedi ki...

@varol

%100 katiliyorum. Turkce konusamayan topculari gordukten adamin catir ispanyolcasi takdire sayan!

Ispanyolcayi gectim, arda-nihat-tuncay. nasi olduysa inanilmaz kafasi calisan, ne konustugunu, ne yaptigini bilen insanlar oldular.(tuncay oyun tarzi haric:)

Misal Euro2008 de maci kazanmisiz, yer gok inliyo, Nihat lutfen sevinmesini bilelim, kimsenin ocagini yakmayin Arda tum babalara hapishanede olanlara armagan olsun diyor. Inanilacak gibi degil.

Herseyi gec, Nihat'in sadece Kazimin cek macinda telasla vurdugu toptan sonra ellerini acip, avuc icleri yere bastirarak "sakin abi, sakin baba" demesine odul verilir!

Bu benim gozumde kocaman bir degisimdir.

(Tugay'dan hic bahsetmedim, o zaten bitirmis, aah simdi yan tarafda skorlarda acik, yil 2009 olcak adam hala gol atiyor)