27 Kasım 2008

Kuzen Handanovic

İtalya'da Serie A ve Serie B'de 2 Handanovic var. İkisi de kaleci. Kardeşi değiller, artık amca çocuğu mu halasının oğlu mu bilmiyorum. Jasmin Handanovic büyük olan, 30 yaşında. Serie B'de Mantova'da forma giyiyor. Önü açık alan ise kuzeni Samir Handanovic. 84 doğumlu. De Sanctis Udinese'deyken forma şansı bulamıyordu. İtalya'da kiralık yolladılar birkaç kulübe. De Sanctis, Sevilla'ya satılınca da önü açıldı. Bu sezonun en çok konuşulan isimlerinden. Önümüzdeki sezon büyüklerden birine kesin gidecek gibi. Buffon, Juventus'tan giderse listenin ilk sırasında o var. Milan da Abbiati'nin yerine düşünüyor.

6 yorum:

Pads dedi ki...

Udinese Italyan buyuk kluplerinin reserve takimi midir nedir anlamadim gitti. Son 10 senede hic oyuncu satmasa ya kazandigi basarilarla butce yaparak buyuk klup olurdu, ya da iflas bayragini cekerdi herhalde. Ilerde bunu denemeye calisacak bir Udinese yonetimi cikar mi acaba?

Emir dedi ki...

futbolda her kulübün bi misyonu var aslında. bazıları oyuncu yetiştirip veya çıkartıp piyasaya sunuyolar. hakikaten eğer satmasaydı iyi oyuncularını büyük kulüp olur muydu o bilinmez. çünkü o biraz da kulübün içindeki havayla alakalı sanki. yani bi sezon genç yeteneklerle başarılı olan bi takım ertesi sezon üstüne çok hafif takviyeyle o başarıyı yakalayamıyabiliyo. genç yetenekler de bu takımları bi sıçrama tahtası olarak görüyo muhtemelen.

yalnız bu kaleciyi italya ligi özetlerinde ve inter-udinese maçında izledim. güven veriyo kalede.. ayrıca ayakları da ii, topu oyuna sokarken veya geri paslarda sıkıntı yaşamıyo..

Yağız Gönüler dedi ki...

Kuzen oluyorlar. Samir Handanovic bi ara Lazio'da kiralık oynamıştı ama Lazio beğenmemiş olacakki Udinese'ye geri iade etti. Oynattıkları maç sayısı: 1

varol döken dedi ki...

@aceto
önü açık alan, önü açık alan diye 1 saattir okuyorum, acaba diyorum kel olanından mı bahsediyor, hafif alından dökülmelere mi dokunduruyor? meğer önü açık olanmış aslı:)))

posta vermeden bana yolla istiyorsan, o kadar işin gücün arasında belli ki editleyemeden koyuyorsun yazıları, tashih mesleğimiz çok şükür:)

Quad & AbSurDMaN dedi ki...

Quagliarella da gitsin, Floro Flores'i de satın, Di Natale de şampiyonluk istiyorum burda olmuyor diye gider ilerde... Ulen bir kere de oyuncu satmadan şampiyonluğa oynayın, 'hedeflerimiz var satamayız' diyin. Bari gidenler Iaquinta gibi beleşe gitmese.

edgar belgi dedi ki...

iste super kaleci, fifa'da bile juve ile udinese karsisinda oynarken oyle kurtarislar yaptiki aldim hemen buffon'un yedegi olarak,a ama buffon'u satmaya kiyamadim kaldi yedekte:)