23 Kasım 2008

Heitinga Klasiği

İspanya'da bu sezon benzer formalar başa bela oldu. Atletico Madrid'in Numancia deplasmanındaki şort seçimi hakem uyarısı nedeniyle mecburiyetten. Uyumsuzluk had safhada! Real Madrid derbisinde de böyle çakılmışlardı. Maçı son 10 dakikasında açtım. Forlan atmış, 1-0 öndeler. +93'de direği sıyırdı gitti bir top, Numancialılar üzüldü. Son dakika artak, sağdan gelen ortada Heitinga ve Pernia rakibin üzerine anlamsız yere çullandılar ve penaltı. Kalede yine Leo Franco ve 1-1 bitti. Barça kazansaydı ligde 10 seri galibiyet olacaktı. Messi kenarda. Onun yerine oynayana da yazık. Yeri dolacak adam var dolmayacak adam var. Burada 2-3 post aşağıda soyunmuş oturan Valdes yine saçma sapan bir gol yedi. Getafeli tamam iyi vurdu da kardeşim adam şutu gösteriyor yahu, gideceğin köşe belli... Beraberlik golünü de kendini yırtan Keita attı kafayla. Real Madrid ile puan farkı 3.

10 yorum:

Kerem. dedi ki...

Bence Barcelona maçı haftanın sürprizi oldu. İngiltere liginde herkes büyük takımların zorlanacağını öngörüyordu, ama Barcelona'yı kimse beklemiyordu.

Lleyton dedi ki...

Istanbul'dan kız , Hollanda'dan defans alınmaz arkadaşım .

Kerem. dedi ki...

Bu arada haksızlık etmeyeyim, welshie1 uyarmıştı Barcelona maçında.
http://www.online-betting-guide.co.uk//blogs/blog_post.php?t=welshie1&id=52084

RaRe dedi ki...

abi numancia'nın direkten dönen ve çizgiden çıkan topları var...Ayrıca 75.dk da verilmeyen çok net bir penaltısı...

Atletico dua etsin beraberliğe =)

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Oooof of...Zor maçlar serisi başlarken hiç iyi olmadı bu 2 puan kaybı.Neyse,güvenimiz tam...

Unknown dedi ki...

barcelona maçını izleyenler dikkat etti mi bilmiyorum ama bojan krkic'in tek olumlu hareketini gösterebilecek olan var mı?bu futboluyla kayışdağı genç takımında yedek bekler ancak.

L dedi ki...

hakkaten bojan çok bocaladı bugün. yanılmıyorsam zamanında aceto da onun için "o kadar da değil" minvalinde bir şeyler yazmıştı. sanırım doğru:/

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

AUPA GETAFE

EN INTERGOLES TAMBIEN SE VEN LOS PARTIOS EL DIRECTO Y SE VEN MUY VIEN A LA MIERDA TO LOS CATALANESSSSSSSSSS

ANTIMADRIDISTAS A LA CAMA!!!!!!

liquefied dedi ki...

Heitinga'ya laf yok lütfen. :) en sevdiğim full backlerden birisi, belki de en fazla tuttuğum.

Dejan dedi ki...

Zaten son yıllarda Barça'ya yakışmayan iki adam var yegane... Yegane ama iki tane :) Biri Valdes, diğeri Oleguer'di... Heitinga iyi bek ama mental yapısını geliştirmesi gerek, yersiz bir agresifliği olduğu doğru...