20 Ağustos 2008

Kaka

Arjantin-Brezilya maçında 3-0 kazanan Arjantin Messi ve Riquelme ile Ronaldinho'lu Brezilya 'ya fazla gelmişti. Farkı ancak o kapatırdı. Mayıs ayında ameliyat olan ancak sakatlığı tekrar eden Kaka'nın dönüş tarihi Milan'ın bu sezon Serie A'daki kaderini de etkileyecek. UEFA Kupası'nda bir dönem onsuz da idare eder İstanbul için bilet kestirirler ama ligde onsuz işleri çok zor. Kaka şimdilik tatilde. Shevchenko'nun Milan'a döneceği haberi bininci kez yazılıyor İtalyan medyasında. Sheva Milan'a dönerse belki Oliviera da Galatasaray'a gelir. Alakasız olarak tabii...

8 yorum:

torres dedi ki...

http://laziomania.nbatr.com/2008/08/kaka-leite.html

Tatilden diğer resimlere buradan da bakabilirsiniz..

Bu arada Sheva için gündem iyice sıklaştı,bakalım ne olacak..

uykutu dedi ki...

alakasız olarak tabii.. kısmını yemeli miyiz aceto abi ? =))) hani artık bir ön yargı olustu sanırım bir çoğumuzda Bülent abi bir oyuncu ve Galatasaray'ı anıyorsa dikkat kesilmek lazım diye =))

Adsız dedi ki...

milanın eufada işinin o kadar kolay olduğunu sanmıyorum. daha şampiyonlar liginin grup 3.leri gelmeden biile iyi takımlar var uefada. valencia sevilla tottenham gibi.

Julien Dekosta dedi ki...

olivirea umarim gelmez. o mal geliceine sheva gelse ah be, ne guzel hayaller :D

jose dedi ki...

bulent abı bu bana soyledıgın de sanctıs olayına benzerse pek bır memnun olurum=)

Adsız dedi ki...

abi bu sevcenko kac yasindaki geliyor hala milana kac senedir oynamiyor?

H. İbrahim Andiç dedi ki...

aceto agustos bitmeden oliv. samiyende görücez gibi ha :)

el'nino1907 dedi ki...

sheva milana dönerse eski günlerini yakalayabilir chelsea'de kaldığı sürece her sene o sarışın kafası biraz daha beyazlaşır.