19 Ağustos 2008

Domino Etkisi

Drogba ve Lampard. Domino etkisinin startını onlar verecekti. Takımlarında kaldılar ve transfer piyasası da Ağustos ayında havasını kaybetti. Drogba, Barça ya da Inter'e gitseydi santrfor trafiği karışacaktı. Mourinho geldiğinde ikisinin de Inter'e gideceği varsayılıyordu ama yılan hikayesine dönen pazarlıklar sonrasında Lampard da Chelsea'de kaldı. Real Madrid-Bayern Munih ve Man. United'da yaprak kıpırdamadı bu transfer döneminde. Ağustos sonuna kadar gözden çıkartılan yıldızların yeni adresleri belli olacak. Inter'de Suazo ve Crespo eşikte. Real Madrid'de Schuster bir santrfor istiyor. Fotodaki Lampard deyince Scholes ve Gerrard; 3 as gibi gelir aklıma. Bu 3 adamı da hiçbir kulüp Premier Lig'den koparamadı. Lampard'ın cüzdanı nedeni açıklıyor aslında...

13 yorum:

Julien Dekosta dedi ki...

crespo su esigi atlasin artik, bu tarafa dogru.

Adsız dedi ki...

schuster dallama mi santrafor istiyor

Adsız dedi ki...

Ingiltere'den kopa(rtila)mayan topcularin sebebi sakin ada disinda feci sekilde cuvallamalari olmasin? Owen, Beckham, Woodgate? Referanslar bunlar iken kim bayilir parayi da alir o adamlari?

Adsız dedi ki...

Şevçenko'nun bonservisi ne civarda acaba bilen var mı? Reel rakamlardan bahsedelim ama. Malum bu sene çok düşük bonservis ücretleri var Avrupada. Yani bu adamı Türkiye'ye getirmek imkansız mıya getiricem cümlemi? Fenerbahçe Guiza ile uğraşacağına bu adamı alsaydı ya da Galatasaray Oliviera için dil dökeceğine 2-3 milyon fazla verip bu adamı alsa? İkna edilemez mi bir şekilde?

serkan dedi ki...

@ anonymous 1:47 PM

Beckham'ın Real Madrid performansını kastediyorsan "feci şekilde cuvallama" benzetmesi çok ağır olmuş bence..Evet belki Old Trafford günleri kadar ihtişamlı değildi Madrid'de ancak kesinlikle başarısız olmadı..

Adsız dedi ki...

İngiliz futbolcuların İngiltere dışında başarısız olmalarının sebebi bence bu oyuncuların "overrated" olmaları olabilir. Bir Owen, bir Woodgate için kötü oyuncular demiyorum ama İngilizler pazarlamanın kralını yaptığı için oyuncuları çoğu zaman "overrated" olmaktan kurtulamamışlardır. Premier Lig'de İngiliz oyuncuların transfer ücretlerine bakarsak kendi oyuncularına verdikleri değer daha kolay anlaşılır zannediyorum.

tofi dedi ki...

o gözuken kredi kart ekstresi de olabilir:) gerci pound ebatlari büyüktür , sen de haklisin:)

Adsız dedi ki...

allah daha cok versın lampard, gozumuz yok paranda ama bu cuzdanın kalınlıgı ne be hocam

getabbaaww dedi ki...

şevçenko gibi oyuncular gittikleri takımlarda oynamsalar bile iyi para alıyorlar. onları buraya getirmekteki sorun sadece bonservis bedeli değil, bu oyunculara verilecek yıllık paralar. çünkü ingilterede,ispanyadan koparıp türkiyeye getirmek klüplere çok pahalıya patlıyor. bu yüzden türkiye bence rusya ligi gibi yapıp yıldız almak yerine yıldız yetiştirmeyi seçmeli. şuan avrupanın en çok takip edilen ligi rusya ligi...

uykutu dedi ki...

lampard'ın yıllardır her maça ilk 11'de çıkması da açıklıyor biraz =) istikrarı seviyor sanırım, takım değiştirmemek de bir istikrar göstergesidir ;)

Adsız dedi ki...

ne güzel detayları yakalıyosun ya,cüzdan olayı süper,,,saygılar,zevkle okuyoruz

cisco dedi ki...

sen cuzdanını kapayama paralardan, sonra utanmasan tansas ponsetiyle antremena git. ingiliz degil mi, cimri işte...

Derda KASAL dedi ki...

cisco , hocam o adidas poşeti gerçi elindeki poşetin içindeki pazardan alınma korsan bi ürün gibi duruyor ya neyse .

Lampard'ın Chelsea'den gideceğine ithimal vermedim ki Jose'nin Inter'e gittiğinde ilk onu isteyeceği gün gibi ortadaydı . bana göre Frank yakışanı yaptı ve Chelsea'de kaldı

Schuster RVN sakatlanırsa ne olur benim halim diye isyan bayrağını açmış yönetime . zaten Sir Fergie için santrafor transferi zaten şart 1 Eylül'e kadar bekleyip göreceğiz ne olup biteceğini .