11 Haziran 2008

Palacio'nun Kuyruğu

Ne zaman bir Boca Juniors maçı izlesem bir sahne canlanır gözümün önünde. Rodrigo Palacio almış topu gidiyor kanattan. Fuleli de adamdır, iyi uzar. Rakibi arkadan saçını çekiyor, o kuyruğu. Palacio acı içinde yerde kıvranıyor. Pek sakat gelir bana bu saçında kuyruk. 1 yıldır Avrupa'ya gelecek, bir türlü toplayamadı valizi. Boca verilen bonservisi beğenmiyor. Barcelona ve Lazio'nun teklifleri var. 14 milyon euro'yu gözden çıkartmışlar. Gago, Higuain, Banega hepsi bu rakamdan çok daha fazlasını kazandırdı Arjantin'e. Boca Juniors, hem ligde hem de Copa Libertadores'de boş çekince de kimsenin bu fiyatı arttırmaya niyeti yok tabii..

9 yorum:

tknycl dedi ki...

ahahaha aynı şey benim de aklıma gelir hep.la liga yakışır bence palacio'ya..

Adsız dedi ki...

Roberto Baggio'yu anımsattı bana da.

wanadoo dedi ki...

aslında tam arsenal için biçilmmiş kaftan.
barcaya da yakışırdı.

Alper Öcal dedi ki...

Palacio'nun o kadar etmemesinde yaşının etkisi var biraz. Diğer isimler hep 20 yaş civarında transfer olmuştu.

Umarım Lyon'a giden Delgado'dan daha fazla ses getirir Avrupa'da.

dr feelgood dedi ki...

palacio şu aralar açık ara en beğendim forvet. FM 2005 te galatasaray'ı seçtikten sonra yaptığım ilk iş boca'yı incelemek ve oyuncularına bakmaktı (cm 3 ten beri ilk işim budur hatta) o zaman görmüştüm. 3 senedir ha gitti ha gidecek diye bekliyorum. kimse de almıyor.

young jedi master palacio, lafım sana.
gel artık avrupaya
at gollerini coştur bizi
yerim senin o fuleli hareketlerini

şiir bile yazdım o derece.

Beercholic dedi ki...

aynı şeyi bütün bir sezon boyunca bende düşnmüştüm..

altan yerdenayaga dedi ki...

bana da roberto baggio'yu hatırlattı.imaj önemli tabii.vaktinde feberden enke kaçınca "jöleli" volkan'la "macır" recep biler kalmıştı.yetenek olarak pek farkları yoktu, bence tabii.imajı sağlam olan kaldı,yürüdü gitti.yaaa yaaa.arjantin'li olunca da 20 milyonda veriler 30 da.bizim arda'nın anlaşmasının bitmesini beklerler.imaj önemli vesselam...

a.c. sedef dedi ki...

yaşı geçti artık.çok daha önceden inat edip gelmeliydi.o gelene kadar river buanonotte'yi abreu'yu falcao'yu imal etti banega valencia'ya vardı denis kapağı serie a'ya attı.eğer top class bi takıma gidip orda iyi bir form tutmazsa martin palermo gibi geri dönebilir.

Adsız dedi ki...

Fm de genelde italya ligine transfer oluyo bakalım nereye gidicekj :))