10 Haziran 2008

Kasa Açığı

Inter'in Mourinho hamlesini bir kenara koyarsak büyükler arasında paçayı erken sıvayan Barcelona oldu. Hem yeni hocasını buldu hem de Euro 2008'in sonunu beklemeden 4 transferi bitirdi. Hoş bu transferlerin Euro 2008 ile bir bağlantısı da yoktu ya. Alves, Cacares, Keita ve Pique için harcadıkları para 65 milyon euro. Eldekileri de nakite çevirmeleri lazım tabii bu arada. Bugüne kadar ancak 15 milyon euro koyabildiler kasaya Zambrotta ve Giovani'den. 50 milyon euro açığı kapatacak ve kasayı artı yapacak 3 adam var. Deco, Ronaldinho ve Eto'o. Deco'yu bekleyen iki Portekizli var. Fenerbahçe'nin peşinde olduğunu bildiğim Scolari için Chelsea'ye gidecek diyorlar. Deco için diğer kapı Inter. Bonservisinden beklenen ise 15-19 milyon euro. Eto'o için Chelsea ve Milan devrede. Drogba ile takas yapsalar ne güzel olur. Onun için de 25-30 milyon euro yazılıyor. Ronaldinho için Man. City'in 20 milyon euro teklifi var.

15 yorum:

dolab dedi ki...

artık eskisi gibi -aslında benim için pek eski değil- futbolcuların yıllarca bir kulüpte oynaması pek mümkün olmuyoor. sözleşmeler uzun süreli fakat iki taraf da biliyor ki asıl mesele bonservis. raul"den totti"den başka derossi var başka da akla ilk gelen yok. hayırlısı olsun herkes için.

ihk dedi ki...

abi chelsea taraftarı şampiyonlar ligi maçında etoo'ya hakaret etmek, sinirlendirmek için maymun taklidi yapmıştı. şimdi etoo chelsea'ye giderse taraftar mı maymun olur etoo mu?

L dedi ki...

abi geçen bir yerde okudum moutinho için para artı pique vereceklermiş, var mı aslı?

Adsız dedi ki...

Alves dışındaki diğer transferin yararlı olacağını sanmıyorum.Ronaldinho gönderiliyor , Eto'o ne yararı oluyor belirsiz Henry belirsiz..Bir Messi var adam gibi forvet..Forvet alsınlar..

Bu arada Aziz Y.Basın açıklamasında teknik direktörün scolari olmayacağını söylemiş 1 haftaya gelecekmiş t.direktörün kim olduğuna dair duyumun varsa yazarmısn aceto.

a.c. sedef dedi ki...

bi sezon önce hepsi en az 3 katına satılırdı.vay be...artık nasıl düştülerse?

Engin Gürses dedi ki...

giovani, derken giovani dos santos mu takımdan giden

hadesperado dedi ki...

yahu bu Pique Barça altyapısından ManU'ya geçmemiş miydi? yanılmıyorsam 2-3 mil € civarındaydı o zaman ki transfer bedeli... şimdi Barça kaça geri aldı ve bu nasıl bir iş?

Adsız dedi ki...

@engin gürses
evet, giovani dos santos.

@hadesperado
6 milyon euro verdiler pique için.

getabbaaww dedi ki...

vay be ronaldinho nerden nereye geldi...iki sene önce 100 milyon dolara giden adam şimdi 20 milyon euro...aziz başkanım ronaldinhoyu fenere getir:)

Adsız dedi ki...

bende bu deco'yu beğenemedim gitti... Ne bileyim öyle aman aman bir futbolcu değil be abi. büyük takımlara 1 gömlek küçük orta halli takımlarada hafif bol. fazlası değil.

Adsız dedi ki...

zambrotta, giovani dos santos ve 15 milyon avro. az bile değil. bu nasıl bi amaan canım benden çıksın da nasıl çıkarsa çıksıncılıktır anlamadım!

sercan tepeler

Adsız dedi ki...

Benzema yakışır aslında bizim takıma.Ama onuda satmak istemiyor demiştin.Ve tabii Aceto Abi Selamlar!!!:DHoşgeldin yada hoşbulduk,çok hoş bulduk,çok teşekkürler...

tatava dedi ki...

giovani dos santos Totenham'a 6 milyon euroya gitti diye biliyorum. Neden bu kadar ucuza gitti? ya da ne gördüler de elden çıkarmak istediler? Ayrıca o zayıf fiziği ile ingiltere futboluna nasıl ayak uyduracak onu da merak etmiyor değilim.

Adsız dedi ki...

Juan De Ramos çok istemiş sanırım o yüzden almışlar

Ice-Man dedi ki...

İyice Chelsealeşmeye başladılar bunlar da Paranın bol keseden dağıtıldığı kulüplerden soğuyorum resmen Gözünü seveyim Arsenal'in!